a to je co za hlupost da ciel pri letisku a start a vyhlasenie hore na severe? ja viem ze Rado chce vyhrat ale nevyhra ...podla mna na rozhodnutie preteku stacia aj tie mini brdky v Opatovciach pred cielom a uz nepojde cely balik do spurtu o prvy flek
postavím aparáty, poinformujem pred štartom, potom sa to odmávne a idem aj ja. A ked je ciel pri letisku a ostatné hore na severe, tak v pohode sa dá aj odviesť, nebudem hore 3 hodiny čakať, kým niekto príde .Pôjdem sa odviesť. Cosi už mám najazdené, zo 5 kg dole, tak snáď to obídem .
Myslím aj ja ,že sa to potrhá okolo Hornrj Vsi, ale uvidíme v cieli ako to dopadne.
ja dnes po nocnej som si dal cca 100km trening a zase nahoda,ze som stretal to iste auto z KOMARNA ako pred rokom a na streche MERIDA a trielili cez TEKOV na Prievidsky maraton ....
pozeram ze na fotkach Cukes a takisto PAVUCIK
myslim ze dnes to bolo fakt aj pre hobbikov, islo sa celkom vlazne a to som dva tyzdne nejazdil takze o nejakej mojej vykonnosti nemoze byt rec, skoda toho padu v Hornej Vsi, kym som si docvakol peloton tak som bil 195/min a to sa akurat zacalo stupat na Lubianku a bolo vymalovane, to sa uz nejak predychat nedalo ale dnes to hodnotim pozitivne, sice nepoznam vyledok ale super som si zajazdil....inak ukazalo mi to len 104km takze tie udaje o priemerke vo vysledkovej listine budu skreslene cca o 6 kmh (mne polar ukazal 37,1 km/h a ked to preratam na 120km tak to vychadza 42,8 km/h)
výsledky celkom na spodu: http://www.cyklistika-sk.eu/?xd_design=Vysledky
by ma zaujímalo ako ich robili ... došiel som v skupine čo mala stratu 7:24 a vo výsledkovej som skoro na konci a potom ešte pre istotu aj DNF .
výsledky celkom na spodu: http://www.cyklistika-sk.eu/?xd_design=Vysledky
by ma zaujímalo ako ich robili ... došiel som v skupine čo mala stratu 7:24 a vo výsledkovej som skoro na konci a potom ešte pre istotu aj DNF .
Mirko, skus rozhodcov, dole su mena. Na SZC stránke su kontakty.
na tom nezáleží ako som tam napísaný.. ja viem ako som dopadol, len ma zaujíma ako robili výsledky bez čipov , veď keď prišla tá početná skupina nemali šancu to zapisovať .
a ten titul mi fakt nemuseli opisovat z toho obcianskeho a este mi aj do****li meno....ale maju v tom pekny bordel, ten Christopher James Clarke je vo vysledkovej listine dvakrat, aj dosiel aj nedosiel
No ja som sa našiel na listine čo nedokončili, čo je teda riadna kravina, hlavne že som odmakal pretek jak blb . V mojom prípade už žiadny pretek bez čipu , toto je moja druhá zlá skusenost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a to je co za hlupost da ciel pri letisku a start a vyhlasenie hore na severe? ja viem ze Rado chce vyhrat ale nevyhra
Myslím aj ja ,že sa to potrhá okolo Hornrj Vsi, ale uvidíme v cieli ako to dopadne.
pozeram ze na fotkach Cukes a takisto PAVUCIK
Mirko, skus rozhodcov, dole su mena. Na SZC stránke su kontakty.