Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Jezus to ze to ma byt pre rodiny s detmi sa vyjadril niekto iny, nie ja. mne tie kamene nevadili ani bezmostikove pasaze, kto vie prejde kto nie skusa prejst alebo zosadne, ja osobne nevidim v tom problem
Uz je to jedno, sutre su prec, jazdit sa tade bude.
Presne ako pise Silva. Cyklocesty v lese su fajn, ale zodpovedni by sa mohli mozno zamysliet aj nad oznacenim ich technickej narocnosti (nieco ako zjazdovky) a upravovat mostikmi, zasypavanim a ja neviem cim iba tie najjednoduchsie. Vsetky cesty predsa nemusia byt zjazdne pre rodiny s detmi. Tym smerom predsa vedie kopa inych nenarocnych trati, tak naco rusit aj posledne ako tak zaujimave useky.
walec: takze Kutka asi cita forum, bude to jeho iniciativa. Uz dodrbal aj Cerovku, tak moze dalsie nebudem pisat svoj nazor na to, musel by som byt neslusny. Dufam, ze o 5 rokov vsetky singlace budu vyasfaltovane. Ale, ze 20 dalsich caka na rekonstrukciu .. no nic, idem prec
typicky lubo, opusteny ostrov - alebo 16ste storocie - dobre ti bude
kurna mate tu toho v okoli mrte a takato panika kvoli 5tim metrom. nechapem, nevadi, nemusim chapat vsetko...
anyway, vo stvrtok sme konecne boli pozriet lozorno trail. opat, zas a znovu velka vdaka ludom co to maju na svedomi.
cast od skalky po prekrizovanie zvaznice je perfektnym nahradenim 5tich metrov nad vydricou (ako moznost obchadzky hladky rychly trail zlta turisticka a potom sa kusok vratit) po prekrizovani zvaznice hladke. uplne "iny" trail ako BK, pomalsi, velmi zakrutovy, zaver v zlabe parada!
urcite sa oplati si tam dat kolecko z kosarisk na kosariska ako kulturnu vlozku pred vyslapom na pajstun
Uz je to jedno, sutre su prec, jazdit sa tade bude.
Presne ako pise Silva. Cyklocesty v lese su fajn, ale zodpovedni by sa mohli mozno zamysliet aj nad oznacenim ich technickej narocnosti (nieco ako zjazdovky) a upravovat mostikmi, zasypavanim a ja neviem cim iba tie najjednoduchsie. Vsetky cesty predsa nemusia byt zjazdne pre rodiny s detmi. Tym smerom predsa vedie kopa inych nenarocnych trati, tak naco rusit aj posledne ako tak zaujimave useky.
Presne tak, vsak ani znacene turisticke trasy nebyvaju vzdy lahke a vhodne pre rodiny s detmi.
Nechcel som reagovať po tom čo tu čítam v poslednom čase.
Všetky úpravy na Cerovke boli konzultované s nami.
Trochu objektivity do príspevkov v tejto téme by neuškodilo. Občas mám pocit akoby som čítal bulvár.
Milsu, teraz si trosku prestrelil a len preto, ze si vazim Laca, ti na toto nic nenapisem. Lebo velmi dobre vies, ako to s tym "odsuhlasovanim" bolo, ak si nepamatas, tak ma to mrzi, ale to nic na tom nemeni.
Ja tu schvalne nebudem pisat presne a objektivne veci, lebo by to bolo este horsie
sa ti smeje, ale v Brdoch to takto spravili pred 7 rokmi, presne takto. Kvoli rodinam s detmi aby si niekto nepolamal necht na lavom strednom palci, to za EU fondy cele vyasfaltovali /resp. hlavny tah/.
Ono takto .. vzdy bude v prevahe vacsina, s tym sa urobit nic neda, v tomto pripade nie som ale sam, kto s tym nesuhlasil a okrem toho su tu este 2 veci:
a) par dazdov a bude to este horsie na prejazd, mali to urobit inak, tak ako sa to zvykne robit v Alpach
b) doteraz to bol prirodzeny retarder v neprehladnej zatacke, cim rychlejsie sa tade bude dat ist, tym horsie. Resp. kto si netrufol, zosadol, teraz nezosadne ale moze sa este viac smyknut. Ale to je jedno, ja aj tak nemam vo zvyku sa na singlacoch tlacit, natoz na asfaltkach
Co brani rozdeleniu podla obtiaznosti ako v civilizovanych krajinach ? Cerovka je uz level 1, tak Vydricky singel je level 2, cize ziadne matky s kocikmi (pokial nie je celoodpruzeny)
Caute, vedel by mi niekto povedat ako sa dostat na lozorno trail,napriklad z kosarisk, citam tu aky je dobry, ale neviem si to ani na mape najst ako sa tam dostat
od kosarisk kusok po asfaltke smerom na lozorno (ten prvy kopec, kolko to je 150m?) - prva odbocka vpravo na zvaznicu - stale po zvaznici az pokym na lavej strane neuvidis dreveny mostik cez zlab vedla cesty s cedulou skal(k)a vides(vytlacis) hore, po 10m-20m zjazdu po zltej je odbocka na trail doprava.
Tak par tyzdnov dazdu (este pred osadenim toho mostika), sme na singli od horarne nad Peknou cestou obiehali chlapika, ktory tahal za horakom prives s dietatom - razvor kolies toho privesu bol samozrejme vacsi ako niektore useky singla, tak lietal vozik hore dole a dosikma, dietatko trocha plakalo...ked chlapik zastavil aby sme mohli prejst okolo, tak mu este hovoril ze "tak pojdem troska pomalsie".
kurna mate tu toho v okoli mrte a takato panika kvoli 5tim metrom. nechapem, nevadi, nemusim chapat vsetko...
anyway, vo stvrtok sme konecne boli pozriet lozorno trail. opat, zas a znovu velka vdaka ludom co to maju na svedomi.
cast od skalky po prekrizovanie zvaznice je perfektnym nahradenim 5tich metrov nad vydricou (ako moznost obchadzky hladky rychly trail zlta turisticka a potom sa kusok vratit) po prekrizovani zvaznice hladke. uplne "iny" trail ako BK, pomalsi, velmi zakrutovy, zaver v zlabe parada!
urcite sa oplati si tam dat kolecko z kosarisk na kosariska ako kulturnu vlozku pred vyslapom na pajstun
Tiez sme boli v stvrtok pozret ten lozorno trail, len tu vrchu cast sme netrafili. Na skalu sme prisli od prepadleho po modrej a dole zo skaly viedla len zlta, tak sme to pustili tade, co nebolo spravne rozhodnutie Ale tie spodnejsie casti sme uz nasli, celkom prijemne, take ine by som povedal.
zhora ide zlta dvoma smermi 1 - smer Rusniaky , 2 - smer Pri Suchom potoku, treba sa pustit prave smerom na razcestie pri Suchom Potoku, po par desiatkach metrov odbocka doprava mimo znacku
Tiez sme boli v stvrtok pozret ten lozorno trail, len tu vrchu cast sme netrafili. Na skalu sme prisli od prepadleho po modrej a dole zo skaly viedla len zlta, tak sme to pustili tade, co nebolo spravne rozhodnutie Ale tie spodnejsie casti sme uz nasli, celkom prijemne, take ine by som povedal.
detto, netrafili sme zaciatok - ta odbocka je v celkom "akcnom" zjazdiku nie je tam velmi kedy hladat odbocku a po tom ako sme sa dostali na zvaznicu sme odbocili doprava a sli pokym ten trail nenasli a vytlacili to naspat hore popri traili nech nabuduce vieme kde to zacina
K tomu úseku nad Vydricou tých 5 metrov.Jazdím ten trail cca od 1992 to bolo v BA asi 50 mtb bikerov. Ten úsek bol vtedy taký ako teraz po tej úprave až do roku cca 2000 kedy nad nim vyťažili borovicový les .Vtedy sa to začalo zosúvať .Možno si lesáci vstúpili do svedomia.Tak isto na Traile nad Partizánskou lúkou kde postavili lávku nad korene som chodil v 1984 na Favorite a korene vôbec netrčali.Takže treba rátať aj s eroziou .A kto bol na Rychlebských stezkách vie že aj upravené traily sú paráda.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://labs.strava.com/heatmap/#12/17.05936/48.17885/blue/bike
Presne tak, vsak ani znacene turisticke trasy nebyvaju vzdy lahke a vhodne pre rodiny s detmi.
Všetky úpravy na Cerovke boli konzultované s nami.
Trochu objektivity do príspevkov v tejto téme by neuškodilo. Občas mám pocit akoby som čítal bulvár.
Milsu, teraz si trosku prestrelil a len preto, ze si vazim Laca, ti na toto nic nenapisem. Lebo velmi dobre vies, ako to s tym "odsuhlasovanim" bolo, ak si nepamatas, tak ma to mrzi, ale to nic na tom nemeni.
Ja tu schvalne nebudem pisat presne a objektivne veci, lebo by to bolo este horsie
Ono takto .. vzdy bude v prevahe vacsina, s tym sa urobit nic neda, v tomto pripade nie som ale sam, kto s tym nesuhlasil a okrem toho su tu este 2 veci:
a) par dazdov a bude to este horsie na prejazd, mali to urobit inak, tak ako sa to zvykne robit v Alpach
b) doteraz to bol prirodzeny retarder v neprehladnej zatacke, cim rychlejsie sa tade bude dat ist, tym horsie. Resp. kto si netrufol, zosadol, teraz nezosadne ale moze sa este viac smyknut. Ale to je jedno, ja aj tak nemam vo zvyku sa na singlacoch tlacit, natoz na asfaltkach
Co brani rozdeleniu podla obtiaznosti ako v civilizovanych krajinach ? Cerovka je uz level 1, tak Vydricky singel je level 2, cize ziadne matky s kocikmi (pokial nie je celoodpruzeny)
Tiez sme boli v stvrtok pozret ten lozorno trail, len tu vrchu cast sme netrafili. Na skalu sme prisli od prepadleho po modrej a dole zo skaly viedla len zlta, tak sme to pustili tade, co nebolo spravne rozhodnutie
detto, netrafili sme zaciatok - ta odbocka je v celkom "akcnom" zjazdiku nie je tam velmi kedy hladat odbocku a po tom ako sme sa dostali na zvaznicu sme odbocili doprava a sli pokym ten trail nenasli a vytlacili to naspat hore popri traili nech nabuduce vieme kde to zacina
Jedno udanie týždenne a hneď má človek lepší pocit.