posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
posledný komentár: 30. 11. 2011 o 0:33
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
posledný komentár: 30. 11. 2011 o 0:33
Pnožky nám nejaké zostali, stačilo povedať a bez problémov by sa vymenili.
Nie som najaký veľký bežec,ale zúčastnil som sa pár beho nad 10km a boli bez občersvovačky.
A ktomu štartovnému. Štartovné pre hobby trať 30km bolo 17€. túto trať išiel aj prvý štafetár, tak pre bežca mi to podľa kalkulačky, ak ste platili 25€ vychádza 8€ a nie 12,50€.
Bol to pre nás prvý ročník a viem ,že sa nájdu aj nejaké nedostatky, ktoré sa pokúsime do budúcna odstrániť.
Štafeta:montpáky+1 pivo+ 1 minerálka+ ponožky+2x jedlo+ 2x nápoj+značenie trate+ regulovčíci+občerstvovačka pre cyklistu na trati a pre oboch v cieli+ umývanie bicyklov spolu ?€
"Optimalizačné kolečko" na začiatku päťdesiatky výborne splnilo svoj účel.
Ďakujem a teším sa na ďalšie ročníky.
PS "zapisovači" na priecestiach sú nutnosť, žiadne výhovorky neobstoja.
Stále to isté ohľadne priecestia. Nie sme nadšený, že tam je, no preložiť sa nedá. To zapisovanie sme vymysleli s dobrým úmyslom a nerobí sa to ani na pretekoch ako Tour de France, no veľa pretekárov vôbec nerešpektuje regulovčíkov na priecestí.
V propozíciach a nie len na našom preteku je uvedené:
Preteky sa konajú za plnej cestnej premávky, každý účastník musí dodržiavať pravidlá cestnej premávky. Železničné priecestie je súčastou cestnej premávky.
P.S - nehovor mi prosim, ze obsah startoveho balicka, ste boli nuteni kupovat a platit ...
P.S - nehovor mi prosim, ze obsah startoveho balicka, ste boli nuteni kupovat a platit ...
AJ tak sa dá. podom by bolo namieste po kritike, že bežec platil až 12,50€ aj pochvala, že cyklista v štafete platil len 12,50€, keď cyklista na hobby trati 17€
Stafeta duatlon asi dostala ponozky ostatni nie....
sak som sa furt musel skerit vsade ma fotili
Pre organizatorv asi bude najlepsie napisat co bude v taske pred pretekmi a nikdo nebude prekvapeny co dostane za startovne.
sak som sa furt musel skerit vsade ma fotili
Tu je par fotiek http://marathonbb.com/index.php?open_gal=40
Dalsie na fax copy http://hviezda.faxcopy.sk/akcie/1181/bbb-vlkohron-mtb-maraton