Dnes Magura, v lese prekvapivo sucho ... dole sme sli po polovnickom a SBHP , kasne zelene vsetko . Dokonale nacasovane, teraz ked prichadza druha vlna so zrazkami, sedim doma .
c.enter Presne tak. Pleskanka (576mnm) nad Becherovom.
Dnes dvojfazovo: Rano teren - Mihalov, poobede cesta - Raslavice.
Z Raslavic som utekal pred dazdom, ani tu ich povestnu zmrzlinu som si radsej nedaval, len aby som nezmokol.... A mohol som, dazd prisiel az neskor, mal som dostatocnu rezervu.
PAJDO Nediv sa ze bolo v lese sucho. Je uz vela listov co zachytia dazd a ani ten dazd az do 17:00 nebol bohvieako silny. Bal som sa skor tej predpovede hovoriacej ze intenzivny dazd pride uz o 12:00.
seva !!! tak vam to tam jazdi teda super . tesim sa . aj AMEN opening bol asi super az na ten dazd . krasny the 29 kovy je a pajdo s tvojim co je ?? drzte sa
Ja az vo stvrtok vecer u F. Vy mozete dat este predpripravu.
Odjazd v piatok medzi 10:00 a 13:00, ale skôr skôr ako neskôr.
Svetla so sebou, ak nebude intenzivne prsat, bude nocna jazda!
seva !!! tak vam to tam jazdi teda super . tesim sa . aj AMEN opening bol asi super az na ten dazd . krasny the 29 kovy je a pajdo s tvojim co je ?? drzte sa
Ten dazd dodal openingu jedinecny smrnc , skoda, ze som nemohol aj v nedelu.
Na Svidnickej trati mi pri jednom skoku dal tlmic najavo, ze treba vymenit tesnenia (vsetok olej mi pri dopade vystrekol na nohu ), a tak docasne jazdim na starom biku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Motel Branisko - menšia okľuka do Víťaza - Sľubica - Dúbrava - Chvalabohu - motel Branisko
Motel Branisko - menšia okľuka do Víťaza - Sľubica - Dúbrava - Chvalabohu - motel Branisko
sabi_170: priprava na kralovsky maraton?
Nad Becherovom?
Dnes dvojfazovo: Rano teren - Mihalov, poobede cesta - Raslavice.
Z Raslavic som utekal pred dazdom, ani tu ich povestnu zmrzlinu som si radsej nedaval, len aby som nezmokol.... A mohol som, dazd prisiel az neskor, mal som dostatocnu rezervu.
PAJDO Nediv sa ze bolo v lese sucho. Je uz vela listov co zachytia dazd a ani ten dazd az do 17:00 nebol bohvieako silny. Bal som sa skor tej predpovede hovoriacej ze intenzivny dazd pride uz o 12:00.
Odjazd v piatok medzi 10:00 a 13:00, ale skôr skôr ako neskôr.
Svetla so sebou, ak nebude intenzivne prsat, bude nocna jazda!
Ten dazd dodal openingu jedinecny smrnc
Na Svidnickej trati mi pri jednom skoku dal tlmic najavo, ze treba vymenit tesnenia (vsetok olej mi pri dopade vystrekol na nohu
Ty sa pochval. Jazdis daco? Kde su fotky?
malo jazdim teraz ale cez vikend idem tu pojazdit tak dame videjko
http://www.pinkbike.com/video/358998/
Tak potom hod videjko, a nech je minimalne take dobre ako to co si tu dal teraz