snáď Sulík dá o sebe vedieť a bude si otvárať hubu a nebude len sediaci darmožráč ako zbytok čo tam bol doteraz.. síce na Farage-a to nedotiahne nikdy..
...u uja sulíka nejde o princípy ani o jeho názory a ani iné veci ktoré politici viac či menej menia viac či menej často...
...opäť zle, zas len z extrému do extrému, ... neboj sa raz dospeješ
Ani ty teda ziadne dospele mudro nenakladas, iba jalove chytracenie, a tak priadam aj ja svoj prizemny detinsky nahlad na vec:
Sulik na domacej scene je uz trochu vyhorety, ale na druhej strane zda sa, ze ako jeden z mala, ak nie jediny, neni odkazany na tie bruselske $$$ a ak z casu na cas vymysli nieco cim aspon trochu nase*ie tie elitarske prasce (Schulz, Barroso...), ako posledne na ZDF, tak aspon tento osoh tam bude. Ako jediny ma na toto vybavu, a to aj popri svojej obcasnej neohrabanosti a cudnemu usudku. Povedal by som, ze do nohy vsetci ostatni su tam primarne alebo vylucne kvoli vlastnemu prospechu a privilegiam. Nepochybujem, ze jedinou agendou MFB v Bruseli je obiehat tamojsie butiky a aranzovat kochliky vo svojom office.
lapaloma - sulik urcite nie je ziadny saso, to si si ho asi pomylil s matovicom, hlinom alebo skripekom. sulik je odbornik a jeden z najlepsich politikov co mame. bodaj by boli taki viaceri.
lapaloma - sulik urcite nie je ziadny saso, to si si ho asi pomylil s matovicom, hlinom alebo skripekom. sulik je odbornik a jeden z najlepsich politikov co mame. bodaj by boli taki viaceri.
Takto napisane to zrovna pravda nie je. Predsa len, kravata mu nic nehovori, aj ten mobil si pocas obeda vylozi na stol, prazdne bezduche reci mu moc nejdu...
...Predsa len, kravata mu nic nehovori, aj ten mobil si pocas obeda vylozi na stol, prazdne bezduche reci mu moc nejdu...
Sulik, ak sa nemylim, vybudoval zivotaschopnu firmu a neskor bol jednym z tvorcov miklosovych danovych reforiem, vdaka ktorym sme dnes ASPON tam kde sme. A hoci potom stihol domrvit kadeco, este stale sa da povedat, ze ma na konte viac cinov ako "bezduchych reci". A k tej forme, hanbil si sa viac za jeho mobil a koselu alebo za Paskov vsadepritomny tupy, falosny patos a pompeznost - vsetko zabalene v dokonalej papalasskej fazone?
Teraz nebudem písať nič k tomu článku, lebo som ho nečítal, iba sa mi v tejto súvislosti vynorila jedna myšlienka vo vzťahu k informáciám kolujúcim hore-dole po internete:
Najblbšie na tom všetkom je, že názory nejakého človeka, ktorý píše komentáre napr. do takého "The Guardian" a niekoho, čo niečo uverejní na nejakej webovskej stránke, sa na internete s úplnou samozrejmosťou považujú za rovnocenné.
nie je to od mudrca Havrana?
... on to tusim ale oznacil ako NEBEZPECNE, plus dalsie veci navrch
Clovek pisuci pre napr. Guardian, RTVS je za to co napise plateny. Vlastny nazor, ktory by nebol zhodny s nazorom jeho media by mu ani nepresiel. Uverejnia napr., ze: "US vojaci su vo svete kvoli udrziavaniu a sireniu demokracie"
Naopak clovek / odbornik, nezavisly od mecenasa, niekde na nete moze napisat co chce (mudrost / blbost).
Moze napisat vselico, ale urcite to bude realnejsie ako nalinajkovane "sirenie demokracie" alebo "mier na zemi"
Podla Havrana by mal teda Fico (odbornik) potom hovorit vacsie pravdy ako clovek (laik) mimo politiky ...
Dôvera v alternatívne médiá bude narastať, pretože médiá mainstreamové sa spreneverujú svojmu poslaniu prinášať objektívne informácie a menia sa na nástroje propagandy. Je to ako za minulého režimu. Aj vtedy ľudia viac dôverovali alternatívnym zdrojom informácií.
Alternativne medium je uplne rovnaky zdroj propagandy ako mainstreamove media. Pravdu ma Marvin, ze treba rozlisovat medzi kvalitnym a nekvalitnym zdrojom informacii. Ja v poslednej dobe, som sa priklonil k nazoru, ze aj tak ma chcu vsetci ojeklamat a tak neverim nikomu . Pravda je aj tak vacsinou niekde uprostred.
krásna nedotknutá príroda husté karpatské lesy.Bolo by kde jazdit.Aj lto by bol konečne spokojný.
Jedine ak by som to cele obsadil pre seba .. rozsirenie schongenskeho priestoru by pre mna pomohlo len v tom, ze by som konecne mohol prejst hrebenovku Przełęcz Bukowska-Kinczyk Bukowski-Sjanky–Užockyj pereval /a samozrejme este nieco by sa naslo/.. v UA lesoch sa bajkovat da akurat tak s LKTckom a V3S
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vsak Manka je tam uz 10 rokov, od vstupu SR do Unie!!!
...opäť zle, zas len z extrému do extrému, ... neboj sa raz dospeješ
Ani ty teda ziadne dospele mudro nenakladas, iba jalove chytracenie, a tak priadam aj ja svoj prizemny detinsky nahlad na vec:
Sulik na domacej scene je uz trochu vyhorety, ale na druhej strane zda sa, ze ako jeden z mala, ak nie jediny, neni odkazany na tie bruselske $$$ a ak z casu na cas vymysli nieco cim aspon trochu nase*ie tie elitarske prasce (Schulz, Barroso...), ako posledne na ZDF, tak aspon tento osoh tam bude. Ako jediny ma na toto vybavu, a to aj popri svojej obcasnej neohrabanosti a cudnemu usudku. Povedal by som, ze do nohy vsetci ostatni su tam primarne alebo vylucne kvoli vlastnemu prospechu a privilegiam. Nepochybujem, ze jedinou agendou MFB v Bruseli je obiehat tamojsie butiky a aranzovat kochliky vo svojom office.
Takto napisane to zrovna pravda nie je. Predsa len, kravata mu nic nehovori, aj ten mobil si pocas obeda vylozi na stol, prazdne bezduche reci mu moc nejdu...
Sulik, ak sa nemylim, vybudoval zivotaschopnu firmu a neskor bol jednym z tvorcov miklosovych danovych reforiem, vdaka ktorym sme dnes ASPON tam kde sme. A hoci potom stihol domrvit kadeco, este stale sa da povedat, ze ma na konte viac cinov ako "bezduchych reci". A k tej forme, hanbil si sa viac za jeho mobil a koselu alebo za Paskov vsadepritomny tupy, falosny patos a pompeznost - vsetko zabalene v dokonalej papalasskej fazone?
http://svobodnenoviny.eu/finsky-diplomat-vyzyva-vsechny-evropske-narody-k-odporu-proti-usa/
ale rozdávali po 7 €
skús sa opýtať vajdu ... možno ti ešte zoženie ...
http://svobodnenoviny.eu/finsky-diplomat-vyzyva-vsechny-evropske-narody-k-odporu-proti-usa/
Teraz nebudem písať nič k tomu článku, lebo som ho nečítal, iba sa mi v tejto súvislosti vynorila jedna myšlienka vo vzťahu k informáciám kolujúcim hore-dole po internete:
Najblbšie na tom všetkom je, že názory nejakého človeka, ktorý píše komentáre napr. do takého "The Guardian" a niekoho, čo niečo uverejní na nejakej webovskej stránke, sa na internete s úplnou samozrejmosťou považujú za rovnocenné.
... on to tusim ale oznacil ako NEBEZPECNE, plus dalsie veci navrch
Clovek pisuci pre napr. Guardian, RTVS je za to co napise plateny. Vlastny nazor, ktory by nebol zhodny s nazorom jeho media by mu ani nepresiel. Uverejnia napr., ze: "US vojaci su vo svete kvoli udrziavaniu a sireniu demokracie"
Naopak clovek / odbornik, nezavisly od mecenasa, niekde na nete moze napisat co chce (mudrost / blbost).
Moze napisat vselico, ale urcite to bude realnejsie ako nalinajkovane "sirenie demokracie" alebo "mier na zemi"
Podla Havrana by mal teda Fico (odbornik) potom hovorit vacsie pravdy ako clovek (laik) mimo politiky ...
https://www.youtube.com/watch?v=1HpiEqFpBsg
... tipujem, ze vecer to v televiznych nepojde. No nic, asi je to maly odbornik.
Jedine ak by som to cele obsadil pre seba