Ano, Branisko moze byt. Pripravim niekolko navrhov a vy si vyberiete... Takze v sobotu? Aby som si vedel zariadit zvysne povinnosti...
CSKA KE - Road version - v Ke asi neexistuje severny cestny okruh do 100 km aby clovek nemusel ist 20 km po tankodrome. A take pekne vyhlady tam su.
tak to chce riadnu brigadu... ale ten hruby strom neviem co snim.
Tak neviem keby to bol tvoj les a ked by ti porezali stromy ako v KE hoci boli spadnute ci by si bol rad. Ziadne rezanie panove !!! Do konca juna by mali byt spratane. Potom si mozte ist konare popratat ak tam nejake ostanu na trase.
Teraz prsi... Ale my sme uz doma, Branisko nesklamalo. Dobrou spravou je, ze vietor tam na chodnikoch nenapachal takmer ziadne skody a vsetko je prejazdne. (tych par padnutych stromov na takej trase sa ani nepocita)
Trasa:
Tak neviem keby to bol tvoj les a ked by ti porezali stromy ako v KE hoci boli spadnute ci by si bol rad. Ziadne rezanie panove !!! Do konca juna by mali byt spratane. Potom si mozte ist konare popratat ak tam nejake ostanu na trase.
Vies Kuko, ked tam ten strom lezi 4 roky ako v KE a oni v blizkosti veselo tazia a pilia stojace stromy tak hospodarom asi ani nechybalo tych par kubikov kvalitneho dreva. Neviem preco.
Ale to "Do konca juna by mali byt spratane." je potesujuce.
A k tomu neporiadku v lese... Pravdaa, netreba ho tolertovat. Ale ani prudko vybehnut na tych, ktori ho mozno ani nesposobili.
A maslo na hlave maju mozno aj "tvoji" ludia. Toto uz v tvojom lese nehladaj, odniesol som to tam, kam to patri.
Vazeni, toto je jedna z vasich tohtorocnych destinacii, dnes som ju bol okuknut. Folkmarska skala.
Vy len dohodnete termin. Ale vsetci, bez vynimky a bez vyhovoriek. Aj jkolo aj elwira.
Mozeme k tomu pridat aj Kojsovsku holu. (+17 km)
Trasa:
Attachment:
2014-06-04T14_2.zip
Attachment:
DSC_0668.JPG
Attachment:
DSC_0683.JPG
Attachment:
P1300611.JPG
Attachment:
DSC_0688.JPG
A teraz dnesny zverinec. (zajaca som nestihol odfotit, ale behal predo mnou po ceste asi 200 metrov)
Ked som v zjazde vpalil z luky do lesa tak sova sedela na strome hned vedla chodnika a vyplasil som ju. Chvilu letela vedla mna asi 2 metre pri mojej hlave pretoze iba v smere cesty bol odkryty priestor... . Dost divny pocit... A tato na fotke bola druha. Asi tam niekde maju hneizdo.
Mišo ahoj. Dve otázky ohľadom Folkmárskej. Uvažujem o prejdení určitej časti Tvojej trasy ale v opačnom smere. Aké je strmé stúpanie z V. Folkmáru na Striebornú, dá sa v sedle alebo by sa to nezaobišlo bez tlačenia? Podľa profilu a vrstevníc to tam vyzerá byť strmé. Druhá, v akom stave sú zvážnice po dažďoch od Kojšova na Folkmarsku skalu a potom dole na Bradan?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
CSKA KE - Road version - v Ke asi neexistuje severny cestny okruh do 100 km aby clovek nemusel ist 20 km po tankodrome. A take pekne vyhlady tam su.
Taky som doje...y že ani nič nepišem
Trasa:
Vies Kuko, ked tam ten strom lezi 4 roky ako v KE a oni v blizkosti veselo tazia a pilia stojace stromy tak hospodarom asi ani nechybalo tych par kubikov kvalitneho dreva. Neviem preco.
Ale to "Do konca juna by mali byt spratane." je potesujuce.
A k tomu neporiadku v lese... Pravdaa, netreba ho tolertovat. Ale ani prudko vybehnut na tych, ktori ho mozno ani nesposobili.
A maslo na hlave maju mozno aj "tvoji" ludia. Toto uz v tvojom lese nehladaj, odniesol som to tam, kam to patri.
Trasa - Bj - Hertnik - Chata Čergov - Lysa
Bola mi taka zima že som sa ani v tych najstrmšich kopcoch nezahrial
Foto dole
Vy len dohodnete termin.
Mozeme k tomu pridat aj Kojsovsku holu. (+17 km)
Trasa:
A teraz dnesny zverinec. (zajaca som nestihol odfotit, ale behal predo mnou po ceste asi 200 metrov)