Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
savings Rex Chain Cleaner čistiaci prostriedok na reťaz
od 14,19 €
savings
MOC 22,99 €
-5% Muc-Off Premium Bike Shoe Care Kit súprava na čistenie obuvi
37,99 €
-5%
MOC 39,99 €
-11% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, citrón
11,49 €
-11%
MOC 13,19 €
savings Muc-Off Drivetrain Detailing Brush kefa na kazety a reťaze
9,79 €
savings
MOC 13,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
randy presne taký obrázok som hľadal
Zatiaľ drží...len pri mojom šťastí na defekty by som ich potreboval viac...ale snáď sa to novým plášťom zlepší
Načo je vlastne tá hadička? Vždy som rozmýšľal nad tým, prečo to tam je...
Treba podporit priamo tych co vyrabaju a nie tych co zarabaju na otrockej praci druhych
Načo ti je preboha zásoba záplat na 10 rokov, keď ani to lepidlo nemôžeš použiť ako už bolo písané? Teraz vôbec nejdem písať o samotných záplatách, na kúsku gumy sa asi nedá nič dofarať. Ale potom tu máme záplavu podradných fejkov za čínsku cenu, ktoré ohrozujú aj život (viď iné témy). Ešte horšie je ak tieto fejky nakúpi priekupník a predáva za "originál" ceny. Áno, aj ostatní výrobcovia majú továrne v Číne, ale pod svojou značkou nevypúšťajú do sveta šunty (teda väčšinou to u serióznych značiek platí
V mojej sade (48 zaplat) lepidlo funguje. Po spotrebovani 8ks beznych sad (po 6 zaplat) lepenia ti ostane 8 plastovych krabiciek a 5-6 nepouzitych tub lepidla. Pri tejto 1 papierova krabicka. Ekologia...
Nepisem o fejkoch. To je nieco ine!
Ono to funguje tak, ze prides na TW, ukazu ti katalog co robia, ty si vyberies farbu, pocet kusov, vypalia ti vlastne logo ... vid napr. superstarcomponents. Tieto veci zozenies pod xy "znackovymi" znackami alebo este aj lacnejsie pod neznamymi menami.
funguju spolahlivo, aj to lepidlo
Ako vidno na fotke, je tu obrovsky rozdiel v kvalite oproti zaplatam, co predavaju v krabickach.