Chrisnechcem Ti kazit radost, ale to je pre rekreacne zariadenie zamestancov vazenskej a justicnej sluzby. Odsudeni naozaj nemaju k dispozicii v Tepliciach bazen. Ale ako kamen hodeny do vody je to urcite zaujimave
Len na úvod odkaz pánu Procházkovi, bývalému kandidátovi na prezidenta: Rado, to že nazývaš svojich spolupracovníkov „chalani“, to ma naozaj dojalo, kamoško.
To nepíšem ja. To napísal Milan Lasica v úvode jedného svojho komentára. Alebo fejtónu?
Ako vždy u Lasicu, za zdanlivo bežnou a jednoduchou vetou sa skrýva hlboká myšlienka. ... a súčasne vážny odkaz pre Radoslava P.
uz som do tejto temy dlho nepozrel - k tomu co pise matus - nejaka ceska vysoka skola stavebna/technicka v ramci tusim doktorantskej prace preratala ako by ta budova a za akych podmienok padala vzhladom na pouzitu technologiu - pohladajte to ak mate chut a cas - pekne do detailu to rozobrali.
Rovnako ako triki-ho ma totalne odrovnalo tvrdenie "no v Kyjeve je väčšina mladých ľudí, ktorí chcú byť slobodní, chcú študovať a hľadajú príležitosti vo svojom živote. To je tá druhá ideológia – anglosaská. Je zameraná na človeka, ktorý vytvára štát, systém. Aj s hrdosťou to funguje opačne – najprv sú hrdí ľudia a potom sa to mení i na hrdosť na štát."
Po prvu bodku este suhlasim, ale ten zvysok za bodkou je neskutocna hlupost. ad 1/ ukrajinci a anglosaska ideologia? ad 2/ v celej Europe uz snad nefunguje byt hrdy na stat, ale snad to este funguje za Atlantikom
písať o západnej ukrajine ako o anglosaskej kultúre...to je vtip.
vtip je hadam to, ako skreslujes a podsuvas to co tam napisane nie je. nikde tam necitam, ze v zapadnej ukrajine prekvita anglosaska kultura, ale priblizne to, ze tam z casti proti sebe stoja vplyv a mentalita, ktore hladia na hodnotu jednotlivca viac anglosaskym/zapadnym sposobom vs. tym vychodnym/ruskym.
Pre tvoju info, podobny zapas (v takej relativne light verzii) sme tu mali chvilu aj my v 90's. To bola doba, ked po kazdom hlavnom spravodajstve verejnopravnej telky sa k narodu neprihovaral povedzme mobilny operator, ako dnes, ale akysi lokalny Borat s meravym pohladom a uvahou na temu svojeti, svojstojnosti a svojbytnosti naroda. To aby si slusny, kriticky zmyslajuci obcan a jednotlivec nahodou nemyslel, ze tu nieco znamena. A nebol to vtip.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak ako to vlastne bolo a kto klamal?
To nepíšem ja. To napísal Milan Lasica v úvode jedného svojho komentára. Alebo fejtónu?
Ako vždy u Lasicu, za zdanlivo bežnou a jednoduchou vetou sa skrýva hlboká myšlienka. ... a súčasne vážny odkaz pre Radoslava P.
keď chceš niečo normálne o ukr.
http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/host/_zprava/vojensky-analytik-martin-koller-o-ukrajine-jde-o-boj-zajmovych-skupin-moskve-stacil-krym--1349727
Po prvu bodku este suhlasim, ale ten zvysok za bodkou je neskutocna hlupost. ad 1/ ukrajinci a anglosaska ideologia? ad 2/ v celej Europe uz snad nefunguje byt hrdy na stat, ale snad to este funguje za Atlantikom
Mimochodom tu je priamo link na ten rozhovor z Ceskeho Radiozurnulu s vojenkym analytikom ktory snad pochopi kazdy
http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3122900
vtip je hadam to, ako skreslujes a podsuvas to co tam napisane nie je. nikde tam necitam, ze v zapadnej ukrajine prekvita anglosaska kultura, ale priblizne to, ze tam z casti proti sebe stoja vplyv a mentalita, ktore hladia na hodnotu jednotlivca viac anglosaskym/zapadnym sposobom vs. tym vychodnym/ruskym.
Pre tvoju info, podobny zapas (v takej relativne light verzii) sme tu mali chvilu aj my v 90's. To bola doba, ked po kazdom hlavnom spravodajstve verejnopravnej telky sa k narodu neprihovaral povedzme mobilny operator, ako dnes, ale akysi lokalny Borat s meravym pohladom a uvahou na temu svojeti, svojstojnosti a svojbytnosti naroda. To aby si slusny, kriticky zmyslajuci obcan a jednotlivec nahodou nemyslel, ze tu nieco znamena. A nebol to vtip.
Čo sa babe chcelo, to sa babe snilo.