Sluchaj !!!Dosť ma tu točia " dogmy" od jezusa, tak dúfam že ťa nenakazil... Ake trail??? Boty sú podľa špecifikácie MAVIC-u a test raidera Fabiana B. na ENDURO!!! Ale určite si ich niekto nadrbe na nohy trebars aj do kostola...Kúpil si si boty na enduro tak jazdíš enduro , to je jasné
MAVIC Crossmax yellow mavic – Crossmax
The first shoe that is designed specifically for enduro racing - along with the Mavic professionals Fabien Barel and Jérôme Clementz.
Trail Grip-Außensohle
Contagrip®-Gummisohle
Ergo Fit OrthoLite®-Innensohle
Contagrip®
Ergo Lite-Ratsche
Ergo-Zunge
Details
Ergo-Lite-Zehenkappe
Knöchelschutz mit perforiertem Neopren
Fersenschutz
Gewicht: 230 Gramm
Kamo si ich nevie vynachváliť... Vetrajú , dobre držia , netlačia, preklápacia časť zčasti eliminuje prach -blato a vodu, ochrana členkov pred skalami dostačujúca, váha v pohode-nie sú to žiadne gore-tex alp edition...vzbral si dobre.. PS: jasan , že som pochopil preto som napísal , že keď už máš enduro boty , tak jazdíš enduro. Aspoň to každému tvrď- teraz je to cool...
Ked ste nacali odvetravanie topanok pridam zaujimavy postreh. Jazdim Five Ten Impact Low celorocne. Oni su take mohutne ze v zime je v nich teplo a v lete klima ze akurat ( pokial nechodim pesi ). Nechapem ze v horucavach nad 30C je v nich celkom pohodlne, dokonca je v nich chladnejsie ako v polosandaloch, alebo lightovych botaskach co som predtym vozil. A to je skusane na vyjazdoch cca 50 km les. Akurat som vyhodil origo vlozky a dal tam ortopedicke kozene z lekarne.
kamov - rovnaký postreh mám aj ja s FiveTen Freerider (DannyMacAskill) - v zime teplo a v lete zima, nechápem ako to robia nehovoriac, že som v nich pár krát zmokol a v botách bolo sucho
normalna reklamacia. ak predajca nieje blbec, odosle to okamzite a za 2 tyzdne (aspon u mna) mas novy doma. ak si neni prvy majitel, kludne by som to odfotil a poslal do TUNE. mne takto doriesili v HOPE naboj, ked praskol orech. napisal som im ze sice niesom prvy majitel, len aby teda vedeli ze to vie prasknut, odpisal mi nejaky pan ze mam poslat svoju adresu, poslal som, do 5 dni novy orech v sacku v schranke.. s magura brzadmi som to absolvoval dokonca 2x. bez dokladu, len na zaklade emailu mi poslali najpr jednu packu, potom prasa. (ale to uz je 3-4 roky dozadu)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
MAVIC Crossmax yellow mavic – Crossmax
The first shoe that is designed specifically for enduro racing - along with the Mavic professionals Fabien Barel and Jérôme Clementz.
Trail Grip-Außensohle
Contagrip®-Gummisohle
Ergo Fit OrthoLite®-Innensohle
Contagrip®
Ergo Lite-Ratsche
Ergo-Zunge
Details
Ergo-Lite-Zehenkappe
Knöchelschutz mit perforiertem Neopren
Fersenschutz
Gewicht: 230 Gramm