Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-6% Weldtite čistiaci prípravok na bicykle, koncentrát 1 l, citrón
28,99 €
-6%
MOC 31,19 €
Weldtite Thunder Foam Chain penový odmasťovač pohonu, 500 ml
12,29 €
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
Jediny zaujimavy tip Ti mozem dat akurat tak na light XC rafik ak by si v buducnosti riesil, lebo to je jedine, co som v poslednej dobe riesil ja (http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-rafik-american-classic-101-tubeless/385).
A ad predny naboj s moznostou konverzie osiek - vela ludi voli Hope, asi by som ho skusil aj ja. Ale zadne naboje Hope su dost hlucne a to ja tiez nemusim, takze ja by som dozadu dal Shimano XT ak sa robi na tu osku co potrebujes a hotovo.
Ten rafik som pozeral, ze by mohol byt do buducna alternativa, ale co som nepochopil, ze AC vyraba asi 6 roznych druhov rafkov, ale v ponuke na kupu je len tento a najlahsi. Coho sa bojim aj na XC bajk pouzit. Maju aj trosku tazsiu verziu, ale nikde som nevidel ich predavat. Len na celych kolesach. Dik ale za pripomenutie.
Hope je fajn, ale zomrel by som od toho hluku. Shimano .. konusy sa ku mne nesmu priblizit na 10metrov
lapaloma: klasicke bezdusaky nie su vzdy ok na rafkoch, ktore su urcene na konverziu. A ja nechcem riskovat, ze sa mi vyzlecie maksi plast v zjazde. Inak by som asi tiez bral ZTR a nevymyslal
Scott Trail Boa 2014
Už len nahodiť a šlapať.
Nikdy
Tie som z nejakeho dovodu vyradil, ale uz na to kaslem, lebo sa z toho zblaznim. Nechcem nic riesit, ale v klude jazdit
Už len nahodiť a šlapať.
Preco si nezobral M520? IMHO su 505 nie moc vydareny model.
Lubo mas predstavu kolko stoji kvalitna karbonova udica a nejaky napr.top shimano navijak? A este stale nechytas. rychlo by si sa vratil na bajk