Kategórie
Bike-techposledný komentár: 6. 5. 2019 o 7:44
posledný komentár: 24. 6. 2015 o 0:11
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Novinka -5% Giant TCR Advanced 2 KOM bicykel, carbon
2 699 €
-5%
MOC 2 849 €
Novinka -8% BMC Teammachine R 01 TWO bicykel, arctic silver/neon red
10 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
Novinka -5% Giant Defy Advanced 1 bicykel, frost silver/cordovan
3 549 €
-5%
MOC 3 749 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
-31% Elite ICE FLY 500 termofľaša, 500 ml, transparentná
11 €
-31%
MOC 16,19 €
Akcia -11% COMPRESSPORT Bio Cycling fľaša, 500 ml, červená/biela
10,49 €
-11%
MOC 13,19 €
Prievalec - narocny v tom ze je to malo clenite a tie rovne useky nemaju konca. Ale stupanie ako take to nie je narocne, pretoze v nekonecnej Lipt. Luznej sa to pekne dviha. Akurat skoda za...sratej cesty od drevozrutov, v zjazde som pichol hned na 2 miestach.
Smrekovica - psycho! Cele stupanie je kontinualna strecha takmer bez moznosti oddychu. A rovnako ako na Prievalci - nekonecne useky. Je to deprimujuce vidiet 700m pred seba ako sa to dviha. Mozno keby som to nesiel sam tak je to trochu jednoduchsie. Predsa len, dvom sa lepsie nadava. Inak asfalt tak na hrane. Konstatujem ze je to najtazsi kopec co som u nas siel. Sitno ani Kralova hola sa nechytaju.
Musim dnes pochvalit soferov. Napriek velmi hustej premavke bola drviva vacsina empaticka a pokojna. Az na jedneho - v stupani na Sturec mi pustil dobre mierenu davku tej horkej zbrndy. Nepoviem nic keby tam mal pivo, ale tieto "jontaky"... akoze sorry.
Ma dobehol ledva ledva lebo citil a potom mi usetril mrte sil a dosiel som tesne po zapade len v daka nemu. svetlo som nemal aj to mi bol ochotny dat svoje. Tiez sa mi mrte lubia ty pani stari a velky bicyklisti pri tych bufetoch co maju bajky za 5tisic minimalne. sedia tam na pive pol dna a potom na ceste ked takych dobiehas im iba kyvas a kukaju ze nahoraku ich davas v 40tke.ty su najlepsi.inak pekne kusky tam dnes boli.colgnato a krasne biele pinarelko.sak nech maju
Prievalec - narocny v tom ze je to malo clenite a tie rovne useky nemaju konca. Ale stupanie ako take to nie je narocne, pretoze v nekonecnej Lipt. Luznej sa to pekne dviha. Akurat skoda za...sratej cesty od drevozrutov, v zjazde som pichol hned na 2 miestach.
Smrekovica - psycho! Cele stupanie je kontinualna strecha takmer bez moznosti oddychu. A rovnako ako na Prievalci - nekonecne useky. Je to deprimujuce vidiet 700m pred seba ako sa to dviha. Mozno keby som to nesiel sam tak je to trochu jednoduchsie. Predsa len, dvom sa lepsie nadava. Inak asfalt tak na hrane. Konstatujem ze je to najtazsi kopec co som u nas siel. Sitno ani Kralova hola sa nechytaju.
Musim dnes pochvalit soferov. Napriek velmi hustej premavke bola drviva vacsina empaticka a pokojna. Az na jedneho - v stupani na Sturec mi pustil dobre mierenu davku tej horkej zbrndy. Nepoviem nic keby tam mal pivo, ale tieto "jontaky"... akoze sorry.
pekna trasa.. psychologicky by som to pre radost dotaihol na 200vku..a tie vyskove?..torchu mimo..nie? inak super..
Sitno nie je až také náročné..náročné sú tam len občasné dosť strmé úseky, hlavne ten záver.
vsetky vyskove zo stravy ber s obrovskou rezervou (priklad vcerajsie Sachticky, ked som kukal profil na strave tak tam hadzalo useky aj cez 30%, ine useky mali 2-3%, pritom tak pravidelny kopec som snad este nevidel, 4km konstantny profil), my na tom s donnym smejeme, ked pride kriza, tak sa moze vyhovorit ze nastupal dvakrat tolko ako ja
jaja_16: ano, sitno je narocne len pre tie "schody". na cestaku su to rozhodujuce momenty ci to das bez zosadnutia alebo nie. ak ho ides zdola (ZV si ZH..) a priratas aj cestu "pod kopec" tak je to celkom slusne.
no, dlhe kopce, to je ono!
Dlhé kopce? napr. aj na Skalku od Šášovského Podhradia