Vy sa smejete, ale bežne deponujeme diamantové nanovrstvy na priemyselné súčiastky, ktoré zaručia nepoškrabateľnosť povrchu. No ale sa to robí šróbom, matkám a závitom v plazmovej komore za dva aj pol milióna a asi by sa tam rám nevošiel
Predpokladam, ze taky povrch ale nebude velmi tolerantny ku guferu /ak by som to chcel na vnutornu nohu/ .. a hlavne jedna vec je neposkribatelnost, druha odolnost voci narazu - krehkost. Esteze je MTB vcelku dost narocne a hlavne spinava zalezitost, inak by sa uz kdekade premavali zlate ramy , pripadne s tou diamantovou vrstvou , ktoru spominas
No o koeficiente trenia medzi guferovou gumou, ktorú asi majú patentovanú, neviem, ale krehkosť nezáleží na povrchovej vrstve, práve preto sa tie nanovrstvy vymýšľajú a preto sa nechávajú rásť. Len je pravda, že ti nevyrastú na čomkoľvek a že pri tom raste bombarduješ materiál v podstate plazmou, čím ho hodne zahrievaš.
Nj, bombardovanie plasmou, v reali to daju nejakemu cinanovi, ktory to pomasti bambusovym vytazkom a je. Aspon tak mi pripadali niektore modely Foxu, ked sa im odlupovala ta vrstva
Polsky Bike zverejnili prve dve novinky 2015. Carbon enduro a carbon HT 29". http://magazynbike.pl/?section=12&aid=427
- napęd Sram X1 1x11
- widelec Rock Shox Pike, 160 mm skoku
- tłumik Rock Shox Monarch RT3
- hamulce Sram Guide
- sztyca regulowana KS LEV (125 mm skoku)
- koła Sram Roam 30
Rama oczywiście karbonowa, oś sztywna z tyłu 142x12, hamulec Post Mount (160 mm), koła 27,5 cala
Zapowiadana masa to 13,2 kg, co brzmi realistycznie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Polsky Bike zverejnili prve dve novinky 2015. Carbon enduro a carbon HT 29".
http://magazynbike.pl/?section=12&aid=427
- napęd Sram X1 1x11
- widelec Rock Shox Pike, 160 mm skoku
- tłumik Rock Shox Monarch RT3
- hamulce Sram Guide
- sztyca regulowana KS LEV (125 mm skoku)
- koła Sram Roam 30
Rama oczywiście karbonowa, oś sztywna z tyłu 142x12, hamulec Post Mount (160 mm), koła 27,5 cala
Zapowiadana masa to 13,2 kg, co brzmi realistycznie.