Je to rozsypane priemyselne lozisko. Teraz neviem ze ci ma nahodou nechcu obtiahnut v tom servise lebo mi hovoril ze je to atypicky rozmer za ktory chce 15 eur za jedno lozisko a su potrebne dve. Nejsom si isty ale zda sa mi ze to bol rozmer 15x27x7 alebo 15x28x7 keby to bolo to druhe tak to az taky atyp neni lebo sa da kupit hoci kde 2.50e
Ahoj, mam naboj sunringle s pevnou osou, zacala mi strielat retaz, myslel som ze je vybehana kazeta, no dnes som zistil ze su vydrete zapadky, a uz aj to ozubenie v naboji . Zaujima ma, ci to viem vymenit a co to mohlo sposobit.
no ten orech by mala držať nejaká matica alebo niečo, ktorá by mala byť našróbovaná na tom závite tej osky čo ti trčí z náboja. a držať ten orech na mieste
západky nesedia aj tieto? https://www.soof.sk/zapadky-novatec-3ks s tym ratchet ringom neviem či je to reálna vec zohnať niekde alebo nakoniec bude treba sa poobzerať po náboji novom
Tak nakoniec ratchet ring novatec ma o 1-1,5mm mensi priemer nenasiel som ani servis kde mi ten stary ring vytocia. Zapadky do orecha pasuju presne. Takze ostava mi len asi vymenit naboj.
Kedysi snad celkom dobry naboj HOPE Pro 2, a dnes som na nom menil zadnu vnutornu os... Som dal minule dole koleso, ze idem vymenit plast a kazeta aj z orechom drb na zem
Mal by ísť kúpiť hocikde kde majú Specialized bicykle. Kamošovi sa rozpadol a normálne ho kúpil u nás v meste v obchode, ktorý má zastúpenie pre Specialized.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skontroluj, ci je poskodene ozubenie v kolese. Ak je prasknute = smola, vymena naboja post836118.html#p836118
Ak je len zodrate/vylamane, ale nie prasknute , mohlo by ist vymenit, stoji par euro - ale naradie ma asi len Dema Senica.
Ak je ozubenie uplne OK, tak si len objednaj zapadky a vymen doma:
http://shop.dema-bicycles.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=59874&flypage=flypage.tpl&product_id=382920&option=com_virtuemart&Itemid=1
Dakujem
teda znamena to, ze mam povoleny orech? takisto som vybral celu kazetu takto, ako na videu.
ale ten je kalený a pravdepodobne OK (tá drážka v strede tam má byť aby mohla pracovať pružina) západky to vyriešia https://eshop.dema.bike/product/21321-zapadky-do-orechu-novatec-3ks-mtb-road
ale ten je kalený a pravdepodobne OK (tá drážka v strede tam má byť aby mohla pracovať pružina) západky to vyriešia https://eshop.dema.bike/product/21321-zapadky-do-orechu-novatec-3ks-mtb-road
Tak nakoniec ratchet ring novatec ma o 1-1,5mm mensi priemer
Novatec vnútorná oska do D142SB-X12 / D342SB-SL-X12
10,29 €
specialized hi lo 142+ disc