To, že niekto označí niekoho za blbca, ešte neznamená, že je v kolektíve neobľúbený.
To, čo si baroncek napísal, to sa odborne volá argumentačný alebo aj logický klam.
Naj prv som chcel napísať, že či sa tu "neventiluješ" ty. Ale nakoniec si osobne myslím, že v tvojom prípade sa o ventilovanie nejedná. Ty tu len plníš príkazy riadiaceho centra. Najprv skryte ako Rikolf, a keď sa tvoja druhá identita prevalila, tak si bol donútený pokračovať pod svojím pravým nickom, ako baroncek. Pôvodne si si ten nick baroncek asi špiniť nechcel. Preto vznikol ten Rikolf No, ale nevyšlo. ... tú tvoju historku so zabudnutým heslom si hovor vieš komu. Hlavne, keď sme sa pozreli na profil Rikolfa, ktorý mal všetky príspevky, okrem jedného v téme politika aj ten jeden sa politiky však týkal). @baroncek sa predtým v politike nejak neangažoval. Je to až neuveriteľne všetko náhodné. Normálne sa núka otázka, že KTO ŤA NAJAL.
To, že niekto označí niekoho za blbca, ešte neznamená, že je v kolektíve neobľúbený.
To, čo si baroncek napísal, to sa odborne volá argumentačný alebo aj logický klam.
Naj prv som chcel napísať, že či sa tu "neventiluješ" ty. Ale nakoniec si osobne myslím, že v tvojom prípade sa o ventilovanie nejedná. Ty tu len plníš príkazy riadiaceho centra. Najprv skryte ako Rikolf, a keď sa tvoja druhá identita prevalila, tak si bol donútený pokračovať pod svojím pravým nickom, ako baroncek. Pôvodne si si ten nick baroncek asi špiniť nechcel. Preto vznikol ten Rikolf No, ale nevyšlo. ... tú tvoju historku so zabudnutým heslom si hovor vieš komu. Hlavne, keď sme sa pozreli na profil Rikolfa, ktorý mal všetky príspevky, okrem jedného v téme politika aj ten jeden sa politiky však týkal). @baroncek sa predtým v politike nejak neangažoval. Je to až neuveriteľne všetko náhodné. Normálne sa núka otázka, že KTO ŤA NAJAL.
Mňa nikto nenajal,ja som sam Vladimir Vladimirovič Putin a teraz Váš všechný koupim
No vidíš, no. Ani neprotestuješ. Aj to sa stáva. Shit happens.
ja som radšej neobľúbený neblbec, ako obľúbený blbec
Ale ktorý z nich je šťastnejší? Ten blbec si predsa nepripúšťa, že je blbec. A keď je ešte k tomu obľúbený? No nemal by mu ten neobľúbený neblbec závidieť?
OK, berme to ako také cvičenie v diskusii. Ale nie úplne vážne. Leeeeebo by sme sa z toho mohli zbláznieť. A na to nepotrebujeme MTBiker.sk. Máme predsa plno iných možností.
Ja by som do tej tabuľky dal ešte aj Rusko ako také s približne 143 mil. Rusov. Tých tiež treba chrániť pred informáciami a vplyvom zahnívajúcej západnej kultúry.
BTW: Ako sa len dnes dobre hodia frázy, ktoré nám v 70-tych rokoch komunisti tlačili do hlavy.
"Moskva už dávno změnila svou zahraniční politiku. Rozhodla se, že si vydobude prestiž, kterou podle představitelů Kremlu kdysi míval Sovětský svaz. Průměrný ruský občan je systematicky masírován propagandou. Říká se mu, jak má čemu rozumět. Pokud něčemu rozumí jinak a chtěl by to navenek ventilovat, pak nastupují represe. Je mu připomenuto, že může mít problémy. V Rusku nejsou svobodná média ani svoboda projevu. Když někdo v Moskvě rozvine transparent, během pár minut je zadržen. To existovalo za dob Sovětského svazu. Vidíme pokus o reinkarnaci sovětské minulosti."
To, že v Rusku nefunguje demokracia na západný spôsob je každému jasné. Tam demokracia nebude fungovať nikdy. Ruské obyvateľstvo bolo vždy pod vládou biča až na pár výnimiek, aj to možno naoko. Myslím, že to tam ani nikomu nejak nevadí (až na nejakých aktivistov). Zvyk je železná košeľa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ktorý z nich je šťastnejší? Ten blbec si predsa nepripúšťa, že je blbec. A keď je ešte k tomu obľúbený? No nemal by mu ten neobľúbený neblbec závidieť?
Ale aj tak je najlepšie byť obľúbeným neblbcom.
Ale dobre no, "sme še pobaveľi". Poďme spať.
BTW: Ako sa len dnes dobre hodia frázy, ktoré nám v 70-tych rokoch komunisti tlačili do hlavy.
http://www.dailymale.sk/articles/diagnoza-konspirator_2677
a dokonca osobne pozná (a spoznal) minimálne dvoch členov
youtube.com/watch?v=--FQ8ItWpEw&t=0
(aktualne.cz)
http://www.nationalreview.com/article/380614/dugins-evil-theology-robert-zubrin
http://www.thedailybeast.com/articles/2014/04/02/alexander-dugin-the-crazy-ideologue-of-the-new-russian-empire.html
Novodoba zmes tradicneho fasizmus, bolsevizmu a imperializmu zalozena na fanatizme a nenavisti.