Slovan? Podnik toho STBaka, co udaval vlastnu matku, na stadion a hotel sme sa mu poskadali z nasich dani ale vyplaty jeho zamestnancom pravidene meskavali...dakujem neprosim...ale krasne zapada do celej KHL - pracke na spinave peniaze oligarchie.
to snáď nie je pravda ...
... TO máš od narodenia ... ???
ALEBO ... aj jaj ... nenapadá mi nič slušné ... čo by som ti na to (tvoj "argument") povedal ...
(osobitná POLITICKÁ škola ti vadila ... začínam mať dojem, že to bolo pre Tvoj potenciál vyznamenanie)
pred TÝM sa to volalo http://cs.wikipedia.org/wiki/Ve%C4%8Dern%C3%AD_univerzita_marxismu-leninismu
( správne Y a I im väčšinou robilo problém, ale keď TREBALO, vždy mali pripravený "správny" argument a vysvetlenie situácie, alebo vedeli kam sa obrátiť pre ten "správny" názor)
a ty baronček máš doma aký "diplom?
hehe, zjavne ste obaja nasli toho isteho, velmi typickeho blame-America-first univerzitneho krasoducha, ktorymi je doslova prepchata tamojsia academia (z rovnakeho campu sa primotal aj mesias Obama), a tesite sa jak keby ste nasli patkorunacku. Kludne ste sem mohli tresnut hocake aktualne blábolenie Orbana, Fica ci Sobotku a malo by to rovnaku vahu.
A keď už som sa tým článkom prehrýzal, ta ho aj zhrniem v jednej vete asi takto:
(1) Tá demokratická čast euro-atlantického priestoru sa mala po 1989 v predklone íst posr*ť, aby náhodou niečím nepodráždila choré (post)sovietske mozgy, pretože (2) špeciálne štáty susediace s Putinistanom majú najviac držať hubu+krok lebo ich údelom je tvoriť nesvojprávny "nárazníkový stát", t.j. akúsi rohožku pred ošarpanou ruskou chajdou*.
Najmä ten bod 2 zadelí majster akademik úplne otvorene bez okolkov. Ale v závere ubezpečí slabomyseľneho čitateľa, že "Moskva...má zájem na prosperující a stabilní Ukrajině." No nekúp to.
Code:
Ale takové úvahy jsou špatné, neboť Spojené státy a jejich evropští spojenci nesou za krizi podstatnou část odpovědnosti, napsal americký profesor politologie John Mearsheimer v článku, který otisklo nejnovější vydání analytického magazínu Foreign Affairs.
... akože sa volal ten pán profesor z Anglicka, ktorý v 90-tych rokoch vypisoval články v štýle, že aký je Mečiar demokrat, a ktorého tak radi ukazovali vo vtedy mečiarovskej STV a citovali v mečiarovských denníkoch? pista, nespomenieš si?
Takých týpkov je po západných univerzitách veľa. Sloboda slova je sloboda slova.
Ja v mojom pozehnanom veku si mam take vtakoviny pamatat? Ale pamatam senatora Micu z Floridy, co pochvalil Meciara a skolu demokracie ked to na podnet svojho volica, ktoreho sme vybudili, preskumal a opravil svoj vyrok.
BTW Pani profesori, zazil som ich takych zopar, si casto vytvoria svoj svet a prilis casto okno neotvaraju. Nebol,napriklad profesorom aj taky http://cs.wikipedia.org/wiki/Neville_Chamberlain? Chvilami mam pocit, ze vstal z mrtvych.
stačí keď amerika prestane hrať hru na dve strany.bojovať proti terorizmu sa nedá tak,že zároveň podporujem elitné teroristické štáty ako s.arábia a katar.aj v sýrii si západ bude musieť vybrať nič medzi nie je.Prídu na to keď euro džihádisti začnú robiť poriadky v gb,fr,po návrate z dovolenky v Iraku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
stačilo si prečítať TOTO ...
také "barónčekovske"
ešte vlastne nevieme ČO ... ale už sme pre istotu PROTI
(sponzori by mohli pozastaviť "výplatu" )
však majster B
Slovan? Podnik toho STBaka, co udaval vlastnu matku, na stadion a hotel sme sa mu poskadali z nasich dani ale vyplaty jeho zamestnancom pravidene meskavali...dakujem neprosim...ale krasne zapada do celej KHL - pracke na spinave peniaze oligarchie.
... TO máš od narodenia ... ???
ALEBO ... aj jaj ... nenapadá mi nič slušné ... čo by som ti na to (tvoj "argument") povedal ...
(osobitná POLITICKÁ škola ti vadila ... začínam mať dojem, že to bolo pre Tvoj potenciál vyznamenanie)
pred TÝM sa to volalo
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ve%C4%8Dern%C3%AD_univerzita_marxismu-leninismu
( správne Y a I im väčšinou robilo problém, ale keď TREBALO, vždy mali pripravený "správny" argument a vysvetlenie situácie, alebo vedeli kam sa obrátiť pre ten "správny" názor)
a ty baronček máš doma aký "diplom?
hehe, zjavne ste obaja nasli toho isteho, velmi typickeho blame-America-first univerzitneho krasoducha, ktorymi je doslova prepchata tamojsia academia (z rovnakeho campu sa primotal aj mesias Obama), a tesite sa jak keby ste nasli patkorunacku. Kludne ste sem mohli tresnut hocake aktualne blábolenie Orbana, Fica ci Sobotku a malo by to rovnaku vahu.
(1) Tá demokratická čast euro-atlantického priestoru sa mala po 1989 v predklone íst posr*ť, aby náhodou niečím nepodráždila choré (post)sovietske mozgy, pretože (2) špeciálne štáty susediace s Putinistanom majú najviac držať hubu+krok lebo ich údelom je tvoriť nesvojprávny "nárazníkový stát", t.j. akúsi rohožku pred ošarpanou ruskou chajdou*.
Najmä ten bod 2 zadelí majster akademik úplne otvorene bez okolkov. Ale v závere ubezpečí slabomyseľneho čitateľa, že "Moskva...má zájem na prosperující a stabilní Ukrajině." No nekúp to.
... akože sa volal ten pán profesor z Anglicka, ktorý v 90-tych rokoch vypisoval články v štýle, že aký je Mečiar demokrat, a ktorého tak radi ukazovali vo vtedy mečiarovskej STV a citovali v mečiarovských denníkoch? pista, nespomenieš si?
Takých týpkov je po západných univerzitách veľa. Sloboda slova je sloboda slova.
BTW Pani profesori, zazil som ich takych zopar, si casto vytvoria svoj svet a prilis casto okno neotvaraju. Nebol,napriklad profesorom aj taky http://cs.wikipedia.org/wiki/Neville_Chamberlain? Chvilami mam pocit, ze vstal z mrtvych.
na zamyslenie pre tych co nielen vidia text - postavicka Dugina sa tu uz tusim rozoberala, ak nie tak google...
http://www.sme.sk/c/7364405/islamsky-stat-sa-putinovi-vyhraza-vojnou-na-kaukaze.html?ref=trz
http://hn.hnonline.sk/svet-120/putin-celi-novej-hrozbe-islamsky-stat-sa-mu-vyhraza-vojnou-628876