tak a máme /vraj/prímerie. Osobne mi to pripomína to obdobie z roku 1938,kedy Hitler získal Sudety a vyjadril sa,že už nemá dalšie územné požiadavky.
Čo sa týka sankcií, treba ich nastaviť ich tak,aby naozaj poškodzovali Putina a nie Eu / s čím z časti súhlasím s precedom, naozaj to teraz vyzerá,že viac poškodzujú nás,iked JEHO rétorika je tiež na zamyslenie /
Ohľadom názoru,že nedráždime ruského medveďa ,lebo majú plyn,atómovky,silnú armádu atd...No,tak ich nechajme rovno napochodovať rovno do Lisabonu...Keď je niekto agresívne hovado,ústupky nepomôžu. Na Putina by fungoval Reagan,vo svojích najlepších časoch.
škoda,že Amerika sa tak zopsula,čiastočne vďaka zavádzaniu socializmu,čiastočne vďaka neuváženým vojnám.
a čo by spravil Reagan,napochodoval na ukrajinu?je evidentné,že amerika ustupuje z pozície miešača sa do konfliktu.Preto aj to roshenovo prímerie ktoré podla mňa sa nebude moc dodržiavať.
A ešte jeden názor. Týka sa toho,ako mnohí vinia za krízu Uniu a USA,za to,že chcú dostať Ukrajinu do Nato a Eu. Vraj tým zobúdzajú ruského medveďa a ten si nedá brnkať po nose,či ako som to onehdá čítal na Smečku...
To mi príde,ako ked niekde na dedine zmlátim susedovie Maru,že mi nechcela dať vrznúť,ale s tým papľuhom z druhej dediny tancovala do rána na zábave.
Ale chápem,že mnohí naši hejslováci toto nepochopia.
Dať rozhovor pre Extra Plus je pre slušného človeka strašná hanbaˇ. Čarnogurskému to však už viac nepoškodí. Takto sa zhovadiť na staré kolená! Alebo vlastne, hovado bol asi aj predtým, len dnes to už ani neskrýva.
Mne začal byť podozrivý vtedy, keď hovoril, že je proti rozdeleniu Československa, ale v Európskej únii chce pre Slovensko vlastnú stoličku a vlastnú hviezdičku. No môžete ho nemať radi?
To nie je len rozhovor, to je taká ich stála diskusná besiedka, kde si kľučky podavajú neriedení komunisti, náckovia/nacionalisti aj opilci (napr. ten zo Žiliny) a vedno odhaľujú celosvetové protislovanské sprisahania.
Hajzli si cestu k sebe nájdu a žijeme v dobe, keď to robia aj dostatočne nahlas.
Zaujímavé, že najviac SMEtiarov pochádza z BA, alebo KE. Laco, úprimne, ak považuješ ľudí tvojho typu za "slušných"..., tak potom do ExtraPlus veľmi rád pôjdem.
...a to sa ľudstvo doteraz čuduje,ako mohol hitler tak oblbnut svoj národ,ze šiel ochotne do vojny,dovolil holokaust....goebbelsovina je tak ľúbiva a jednoducho pochopitelna pre tych duchovno chabejsich,ze putlerovci?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyborne, cakal som na slovo "dokaz", predtym sa tu sklonovalo spojenie "nevyvratitelny dokaz".... vies o tom ze slnko nie je stredom vesmiru
Re: andrej25
Vtedy išlo o konflikt toho, či je stredom vesmíru Zem alebo Slnko.
Čo sa týka sankcií, treba ich nastaviť ich tak,aby naozaj poškodzovali Putina a nie Eu / s čím z časti súhlasím s precedom, naozaj to teraz vyzerá,že viac poškodzujú nás,iked JEHO rétorika je tiež na zamyslenie /
Ohľadom názoru,že nedráždime ruského medveďa ,lebo majú plyn,atómovky,silnú armádu atd...No,tak ich nechajme rovno napochodovať rovno do Lisabonu...Keď je niekto agresívne hovado,ústupky nepomôžu. Na Putina by fungoval Reagan,vo svojích najlepších časoch.
škoda,že Amerika sa tak zopsula,čiastočne vďaka zavádzaniu socializmu,čiastočne vďaka neuváženým vojnám.
To mi príde,ako ked niekde na dedine zmlátim susedovie Maru,že mi nechcela dať vrznúť,ale s tým papľuhom z druhej dediny tancovala do rána na zábave.
Ale chápem,že mnohí naši hejslováci toto nepochopia.
"Don't piss on my nipples and tell me it's raining, Vlad."
...publikovať kde sa len dá...každý kde môže aby prejavoval odpor...
Mne začal byť podozrivý vtedy, keď hovoril, že je proti rozdeleniu Československa, ale v Európskej únii chce pre Slovensko vlastnú stoličku a vlastnú hviezdičku. No môžete ho nemať radi?
Hajzli si cestu k sebe nájdu a žijeme v dobe, keď to robia aj dostatočne nahlas.
youtube.com/watch?v=S4TfQmPT8-k&t=0
Tiež pridám zopár obrázkov. Nikto pri zmysloch (teda okrem istého "hnutia" s jasným cieľom) nebude podporovať teroristov z USA a NATO.
Keď to tu tak čítam, majú to tí SMEtiari dobre vymyslené... škoda len (teda pre nich), že už to akosi na nikoho nepôsobí.