a potvrdzuje sa zas a zas: 22.09.2014 - 21:57:15 a zas a zas ...
baroncek
... oblej sa studenou vodou ...(aj keď pochybujem, že by to pomohlo) ....
a skús aspoň raz rozumne ... (aj keď o tom pochybujem, že si toho schopný)
reagovať na SVOJ vlastný príspevok (nezmysel) na ktorý si opakovane (a nie len odo mňa) dostal, konkrétnu otázku ...
a prestaň používať goebbelsovsko-komunisticko-smerácke spôsoby komunikácie ...
v iraku teroristi v sýrii spojenci.bombardovanie cudzieho štátu bez súhlasu.br osn treba vymeniť za americký senát a nehrať sa tu furt na nejakú demokraciu.
Byvalej priatelky dedo vzdy tvrdil ze najvacsim nepriatelom slovaka je druhy slovak. My nepotrebujeme vonkajsieho nepriatela, zavistou sa pozerieme aj navzajom.
nie nepotešilo ma to ... mňa vo všeobecnosti takéto veci netešia ..
zberba sa vždy aktivizuje keď má možnosť ... na každej strane a v každej krajine ...
(ani u nás to nebolo po 89 iné ..)
mne skôr vadí to tvrdé slepé jednostranné videnie ..
("fašisti" sú len a len na jednej strane a všetci "spravodliví" samozrejme na tej druhej)
a potvrdzuje sa zas a zas: 22.09.2014 - 21:57:15 a zas a zas ...
a ZAS a ZAS a ZAS
ako je to s tými batalionmi čo sa DOSTALI k ťažkým zbraniam ??
ako je to s tými TANKAMI z Charkova ???
či ? ... už zasa zabudnutá téma ??
a máme na stole novú NOVINKU ??
V tom clanku asi nie je nic kontroverzne. Toho tapania bolo a este aj bude. Lenze momentalny, aj ked oneskoreny, napad expresne poslat pustnych sadistov do raja medzi tie panny je chvalyhodny, nie?
Toľko provokácií z narušenia vzdušného priestoru pobaltské krajiny nehlásili už desať rokov. Sťažujú sa Škandinávci, Kanaďania aj Američania. (sme.sk)
Mimochodom, čo je nové u tých pár tuctov ukrajinských fašistov? Za tie týždne a mesiace som si zvykol na pravidelný update, a tu zrazu ticho. Obskúrne "news" weby, listy & vysielače prestali dodávať materiál?
no to je tvoj obohratý refrén. Netvrdím, že nemáš pravdu, ale mne táto tvoja hláška vždy pripomenie tohto škodoradostného deprivovaného hajzlíka zo Simpsons
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
baroncek
... oblej sa studenou vodou ...(aj keď pochybujem, že by to pomohlo) ....
a skús aspoň raz rozumne ... (aj keď o tom pochybujem, že si toho schopný)
reagovať na SVOJ vlastný príspevok (nezmysel) na ktorý si opakovane (a nie len odo mňa) dostal, konkrétnu otázku ...
a prestaň používať goebbelsovsko-komunisticko-smerácke spôsoby komunikácie ...
http://www.aktuality.sk/clanok/262161/usa-zacali-bombardovat-extremistov-v-syrii/
snáď len nie hunarmy
triki baroncek breza_biela
chlapci ČO je ??? žiadna "odborná debata" o tomto ??
vyschlo Vám v krku ???
(ale prosím nie o islame, červených mravcoch alebo šampanskom a kaviare)
mozno ta presvedci o tom nacionalizme aj na svojom FB
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/1239-zavazne-svedectvi-z-kyjeva-deti-uci-ze-jsou-arijci-a-jejich-predkove-ze-zalozili-rim-nemlcis-udaji-te-pravemu-sektoru-moskaly-na-noze-to-zacalo-uz-davno.htm
a nieco s europskeho parlamentu
youtube.com/watch?v=H2voLTXSzk4&t=0
zberba sa vždy aktivizuje keď má možnosť ... na každej strane a v každej krajine ...
(ani u nás to nebolo po 89 iné ..)
mne skôr vadí to tvrdé slepé jednostranné videnie ..
("fašisti" sú len a len na jednej strane a všetci "spravodliví" samozrejme na tej druhej)
a ZAS a ZAS a ZAS
ako je to s tými batalionmi čo sa DOSTALI k ťažkým zbraniam ??
ako je to s tými TANKAMI z Charkova ???
či ? ... už zasa zabudnutá téma ??
a máme na stole novú NOVINKU ??
Mimochodom, čo je nové u tých pár tuctov ukrajinských fašistov? Za tie týždne a mesiace som si zvykol na pravidelný update, a tu zrazu ticho. Obskúrne "news" weby, listy & vysielače prestali dodávať materiál?
http://ekonomika.idnes.cz/madarsko-zastavilo-dodavky-plynu-na-ukrajinu-foe-/eko-zahranicni.aspx?c=A140926_073150_eko-zahranicni_jj