V nedeľu 19.08.2007 ak bude dobré počasie chceme spraviť výlet na Kráľovú hoľu. Zraz bude o 8:00 na parkovisku pred mestskou športovou halou v Poprade. Malo by nás ísť viac čiže by to mohla byť celkom pekná akcia. Nebudú to žiadne preteky pojde sa pekne spolu pomalým tempom. Ak chcete vedieť niečo viac pýtajte sa.
posledný komentár: 17. 11. 2014 o 9:01
posledný komentár: 2. 6. 2008 o 16:08
posledný komentár: 2. 6. 2008 o 12:42
V nedeľu 19.08.2007 ak bude dobré počasie chceme spraviť výlet na Kráľovú hoľu. Zraz bude o 8:00 na parkovisku pred mestskou športovou halou v Poprade. Malo by nás ísť viac čiže by to mohla byť celkom pekná akcia. Nebudú to žiadne preteky pojde sa pekne spolu pomalým tempom. Ak chcete vedieť niečo viac pýtajte sa.
Cauko Jeff
Na Kralovku sa velmi tesim, dufam ze nas pojde co najviac, ja by som zatial siel na 99 percent, to jedno percento je zle pocasie a podla predpovedi co som cital na shmu.sk tak to asi aj tak bude, ale mozno sa to zmeni, a co sa týka trasy, tak chcel by som vediet aj ja, ako pojdeme, ak by sa islo.
warzone: v poprade je dost cyklistov len nieje nik kto by robil niejake taketo akcie
Marek65: ak naozaj prides mozme odchod trochu posunut.
matt: vazne sa pojde pomaly
no ved viem ze je u nas dost bikerov,ale robit taketo akcie treba castejsie,najlepsie kazdy vikend nieco...
Kedze nam nevisla akcia tak ako sme si to predsavovali a boli sme len 5-ti o dva tyzne by sme to chceli zopakovat ale este to nieje iste.
V tom lese je dost vela popadaných stromov a na dost dlhom useku ano vela sme prenasali ale dalo sa to zvladnut.
Sli sme po turistickom chodniku. Asi tak 1,5km od vrcholu sme sa nanho napojili a visli sme az v smrecianskom sedle.
Keď pôjdeš o tie 2 týždne daj vedieť. Ak sa bude dať vybehnem.
Tak pozeram ze ste sa mali celkom faj na kralovke, ja som rano vstal a to pocasie bolo dost blbe, takmer zamracene, okolo tej 6:30, takze som lahol do pelehu naspäť
Vyzera to tak ze sa ide na Kralovku aj tento výkend. Presnejsie v nedelu o 8:00 na parkovisku pred mestskou sportovou halou v Poprade. Dufam ze vide pocasie aspon take ako minule a ze tentoraz pride viac ludi ako minule.