Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Výpredaj -15% Knog Blinder Road 600 nabíjateľné predné svetlo
63,99 €
-15%
MOC 74,99 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
Akcia -10% Ledlenser MH5 nabíjateľná čelovka, 400 lm, čierna/sivá
53,99 €
-10%
MOC 64,99 €
Ja k tym svetlam len tolko ze neznasam kable, tak som siel do BC30 nakolko jediny kabel je ten na dialkove ovladanie.
Na prilbe mam tiez bezkablovu 200lumenovu srandicku Force pax 200 ktora svieti viac bodovo. A zatial som s tymto riesenim vemi spokojny.
Vidim do stran, dopredu a aj do zakrut, aby som si netlesol s nejakym nasrdenym jelenom.
Co som si ale vsimol pri jazdeni v noci po nespevnenych cestach ma kablik z dialkoveho ovladania tendenciu vypadavat z konktora a je potrebne ho pritlacit po nejakom case,lebo potom nefunguje burst mode.
Ale ked je v lese hmla, tak nepomoze ani patraci reflektor ):-)
tych 5V by ani tak nevadilo, keby to podporoval driver - LEDky by s tym nemali mat problem, existuju svetla ktore su napajane priamo z USB:
http://www.aliexpress.com/store/product/1800Lm-CREE-XM-L-T6-L2-LED-USB-5V-Front-Bicycle-bike-HeadLight-Headlamp-Lamp-Light/1213590_1876407819.html
Dik.
samozrejme, ze existuju. ale pytal sa na redukciu ku SS X2
...a presne toto som tým chcel povedať aj ja, len niesom v elektrotechnike moc zbehlý
tiez som z tamad objednal solar pred 18 dnami a tam to ide, ale link mi dali az ked som im pisal email ze to neviem tracknut..
1. svietivosť 70 lumen cena 28€ toto: http://www.procyklista.sk/osvetlenie/svetlo-predne-hqbc-lumy70-usb-5-nichia-led-5f-cierne/
2. svietivosť 2200 lumen, cena 24€ Solarstorm http://www.aliexpress.com/item/Black-SolarStorm-X2-With-2xCree-XM-L2-4-Mode-2200-Lumen-Led-Bike-headlight-Bicycle/1411850515.html
Čiže by si si mala kúpiť 30 kusov tých HQBC, keď chceš aby svietili ako jeden Solarstorm.
Monikka chcela papierove porovnanie. Tak som urobil papierove porovnanie z udajov predajcov.
Je mi jasne, ze realita je trochu ina. Ale potom ked sa snazis priblizit k realite SS X2, tak by si tak mal urobit aj s udajmi HQBC.
Co ak klamu obaja v rovnakom pomere? Potom je moje porovnanie spravne
Koniec koncov je jedno ci je to 10x, 20x ci 30x. Vo vsetkych pripadoch by bolo treba vymenit aj riaditka za ovela sirsie, aby sa to tam zmestilo. Nehovoriac o tom, ze zapinanie/vypinanie vsetkych svetiel by dost zdrziavalo.
Na stranke napr. lightmalls su aj ine svetla ako solarstorm. I ked treba uznat, ze jeho dizajn je povedeny, niekomu sa mozno pozdavaju ine tvary. Tiez som sa chystal na solarstorm, nakoniec som vzal 3 reflektorove