Doposial som vyuzival ponuky beznej sieti predajni byciklov...teraz m zaujali ponuky na dobierku ktore som videl na internete len netusim do akej miery je to doveryhodne, nerad by som totiz zaplatil za balik otvoril ho a nasiel tam staru handru mohli by ste mi povedat vase doterajsie skusenosti pls?
najlepsie bude, ak napises konkretny obchod, potom sa bude dat vyjadrit o jeho doveryhodnosti. predtym este preluskaj sekciu "bikove obchody" najdes tam toho dost aj o e-shopoch. vo vseobecnosti myslim, ze je to celkom dost bezpecne. slusny obchod by si asi nedovolil posielat v balikoch kamene(rozsirilo by sa to velmi velmi rychlo)...
kamene dostanes prinajhorsom od nejake debilka co nevie ako zarobit tak takto klame ludi... z eshopu sa toho nemusis bat lebo by si dost pokaslali meno
urcite je dobierka "pohodlnejsia" ako nejake chodenie po meste + aj casu sa strati dost a dost to zavisi aj od shopu (ceny, personal)
ja vtom vidim velke +
kamene dostanes prinajhorsom od nejake debilka co nevie ako zarobit tak takto klame ludi... z eshopu sa toho nemusis bat lebo by si dost pokaslali meno
njn vsak ja som mal na mysli prave takito druh dobierk z roznych inzeratov od sukromnikov...ako ze "predavam jazde plaste..."atd
na to aby niekto poslal nejaku dobierku potrebuje na odoslanie obciansky preukaz ***** bz ta mohol len ak by to bola nejaka pochybna posta alebo by to posielal cey nejakeho ynameho na poste
na to aby niekto poslal nejaku dobierku potrebuje na odoslanie obciansky preukaz ***** bz ta mohol len ak by to bola nejaka pochybna posta alebo by to posielal cey nejakeho ynameho na poste
nie je pravda, posta nezistuje co je v baliku a OP nepotrebuje, je uz v jeho zaujme, ci da spravnu adresu na sek, ktory mu potom daju do schranky, aby si vyzdvihol peniaze
pred mesiacom mi dosiel na dobierku po vyhratej aukcii na OTS miesto mobilu v krabici (krabica od mobilu, ktory mal dojst) 3 zeliezka, USB kabel a brozurky (samozrejme, ze na dobierku)
nie je pravda, posta nezistuje co je v baliku a OP nepotrebuje, je uz v jeho zaujme, ci da spravnu adresu na sek, ktory mu potom daju do schranky, aby si vyzdvihol peniaze
pred mesiacom mi dosiel na dobierku po vyhratej aukcii na OTS miesto mobilu v krabici (krabica od mobilu, ktory mal dojst) 3 zeliezka, USB kabel a brozurky (samozrejme, ze na dobierku)
no ja ked som posielal naposledy dobierku tak si porovnavali udaje na seku z obcianskym tak preto som to tak povedal pospravnosti by to tak malo bit
Ale samozrejme mam jeho meno a dokumentaciu toho, kde slubil poslanie toho, co nedoslo. Aj elektronicka posta sa berie ako dokaz. (riesil som uz takyto problem)
elektronicka posta ako dokaz? ked si to riesil tak ok ale inak sa mi to zda ako cista blbost. ja si spravim taku vselijaku elektronicku postu medzi roznymi freemailovymi adresami ze sa dozvies ze si mi mal poslat zirafu v porsche a dosla vidlica.
ale to je len bububu dam ta na policiu ale v skustocnosti co s tym spravia? si mal stastie ze sa zlakol.. keby sa nezlakol ako mu dokazes co ti mal poslat/nemal poslat atd
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja vtom vidim velke +
njn vsak ja som mal na mysli prave takito druh dobierk z roznych inzeratov od sukromnikov...ako ze "predavam jazde plaste..."atd
no ja ked som posielal naposledy dobierku tak si porovnavali udaje na seku z obcianskym tak preto som to tak povedal pospravnosti by to tak malo bit
dokaz coho? co ti prislo. co ti poslal. a tam to hasne.