Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
Akcia -19% Cyclon Bike Care BIKE CLEANER odstraňovač nečistôt, 500 ml
10,49 €
-19%
MOC 12,99 €
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
-5% Muc-Off Premium Bike Shoe Care Kit súprava na čistenie obuvi
37,99 €
-5%
MOC 39,99 €
-10% Finish Line Bike Wash čistiaci prostriedok, 1 l, rozprašovač
12,59 €
-10%
MOC 13,99 €
-11% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, citrón
11,49 €
-11%
MOC 13,19 €
-18% Weldtite Dirtwash spray čistič brzdových kotúčov, 250 ml
7,39 €
-18%
MOC 9,29 €
savings Muc-Off Drivetrain Detailing Brush kefa na kazety a reťaze
9,79 €
savings
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
najdi si poštarku ---
ta bude mať ...
škatulu ...
...ďalší, ktorý si tému " čo vám priniesla poštárka " vysvetľuje po svojom... Naposledy to bol tuším misopetrovic.
Az na to ze ja som si vysvetlil tuto temu spravne;) nikde nieje napisane ze sem mozu ist len bajk veci co vam priniesla postarka...a ako par ludi dobre poukazalo...sranda ze nikomu nevadila knizka,pc, lyziarky...ale moje blesky hej...to nebolo o mne...ale o potrebe par individui si rypnut
laco neskusal si nahodou tu novu verziu Pannovo B-C18? Oproti predoslej verzii (B-C04, ktora sa uz neda zohnat) mi tam chyba ta textilna tasticka (nosim battery pack pod predstavcom na suchom zipse, ten bakelit by asi hrkotal) a s vodotesnostou to asi nebude tiez slavne, nakolko je tam ten USB port...
Na tom Aliexpres battery pack mi zas vadi, ze nema zavit na pripojenie konektora a tiez ako B-C18 nie je vodotesny... Ach jo... Asi najlepsie riesenie pre mna nejaky osvedceny battery pack.
Vdaka za info.
Nie, toto vidím prvýkrát. Píšu, že sa s tým dá jazdiť v daždi. K tomu Trustfire taštičku dávajú, ale zase tá vodotesnosť tam chýba. Budem ho preto nosiť vo vaku a používať so svetlom na prilbe, alebo len ako powerbank. Mám ešte dva staré klasické Battery case, tie sú vodotesné.