Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Rex Chain Cleaner čistiaci prostriedok na reťaz
od 14,19 €
savings
MOC 22,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
-5% Weldtite Disc Brake čistiaci sprej na brzdy, 400 ml
11,39 €
-5%
MOC 12,99 €
savings Muc-Off Bike Cleaner Concentrate čistič, koncentrát, 1 l
31,99 €
savings
MOC 47,99 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
savings Muc-Off X3 Dirty Chain Machine set na čistenie reťaze, práčka s náplňou, 75 ml
28,99 €
savings
MOC 44,99 €
najdi si poštarku ---
ta bude mať ...
škatulu ...
...ďalší, ktorý si tému " čo vám priniesla poštárka " vysvetľuje po svojom... Naposledy to bol tuším misopetrovic.
Az na to ze ja som si vysvetlil tuto temu spravne;) nikde nieje napisane ze sem mozu ist len bajk veci co vam priniesla postarka...a ako par ludi dobre poukazalo...sranda ze nikomu nevadila knizka,pc, lyziarky...ale moje blesky hej...to nebolo o mne...ale o potrebe par individui si rypnut
laco neskusal si nahodou tu novu verziu Pannovo B-C18? Oproti predoslej verzii (B-C04, ktora sa uz neda zohnat) mi tam chyba ta textilna tasticka (nosim battery pack pod predstavcom na suchom zipse, ten bakelit by asi hrkotal) a s vodotesnostou to asi nebude tiez slavne, nakolko je tam ten USB port...
Na tom Aliexpres battery pack mi zas vadi, ze nema zavit na pripojenie konektora a tiez ako B-C18 nie je vodotesny... Ach jo... Asi najlepsie riesenie pre mna nejaky osvedceny battery pack.
Vdaka za info.
Nie, toto vidím prvýkrát. Píšu, že sa s tým dá jazdiť v daždi. K tomu Trustfire taštičku dávajú, ale zase tá vodotesnosť tam chýba. Budem ho preto nosiť vo vaku a používať so svetlom na prilbe, alebo len ako powerbank. Mám ešte dva staré klasické Battery case, tie sú vodotesné.