Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Lezyne CLASSIC DRIVE XL 700+ nabijateľné predné svetlo, 700 lm
51,99 €
MOC 69,99 €
Výpredaj -5% Knog PWR CHARGER RIDER predné svetlo + powerbanka
54,99 €
-5%
MOC 66,63 €
Výpredaj -5% Knog Blinder Road 600 nabíjateľné predné svetlo
70,99 €
-5%
MOC 74,99 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
-13% Black Diamond Distance 1500 nabíjateľná čelovka, 1 500 lm, octane
159,99 €
-13%
MOC 199 €
Akcia -10% Ledlenser MH5 nabíjateľná čelovka, 400 lm, čierna/sivá
53,99 €
-10%
MOC 64,99 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
Aj tak mi je podozrivé že to má "originálny" názov SS. Ale podľa obrázku je to TM.
Na porovnanie prikladám aj X2 : http://www.kubicasport.eu/shop/goods/cyklisticke-led-svetlo-solarstorm-x2-cree-xml-u2?goods=19539
Tak sa teda pýtam či máte nejaké, čo si o tom myslíte prípadne či by ste volili radšej X2 alebo X3?
ked sa vmyslim do koze bezneho cinana, cim viac pasov, tym viac adidas
I did not receive my item in more than a month. Your support communication is awful and full of unprofessional false promises. As far as i am concerned, i am not the only one having trouble with shipment. Few of my friends had them too and we ordered same product. Send me back my money, i will not deal with your company anymore. Save yourself embarassment in form of offering discount coupons etc. Awaiting payment
obratom mi na mail hned prislo toto - priloha
Je credit memo platba spat na moj ucet? Pretoze v kolonke payer email vystupujem ja ako osoba a teda moj mail.
Disputa je stale otvorena na paypale ani nemam ziadny mail od paypalu ze mi boli poslane peniaze..Tak dementnu nejasnu komunikaciu som este nezazil. Keby aspon k tomu mailu bol nejaky sprievodny text s ospravedlnenim alebo co ..no oni nic.
Vychadzajuc z definicie pojmu credit memo by mi mala byt platba navratena na ucte v uvadzanej sume. Ale o pripisani prostriedkov nemam ziadnu info. Ma s tym niekto skusenost?
Ak nie, pouzi priamo v Paypale "dispute" a reklamuj transakciu priamo cez Paypal.
Situácia by bola jednoduchšia, keby si bol platil bankovým prevodom alebo kreditkou.
Why I Hate Pay PalOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A pozeras sa na to zo zleho uhla - Paypal je jeden stupen ochrany navyse.
Mimochodom reklamacia transakcie na kreditke nie je vobec jednoducha zalezitost - nespravnu konverziu som raz reklamoval uspesne, kvoli neautorizovanej transakcii som sa ale s inou bankou sudil a nakoniec sa so mnou mimosudne dohodla.
Vo všeobecnosti toto tvrdenie nie je pravdivé. Kupujem bežne na eBay a platím výhradne cez PayPal. Par krát sa stalo, že som tovar nedostal. Po otvorení prípadu som peniaze dostal nazad. Neviem, či to zaplatil eBay, alebo PayPal a je mi to jedno. Treba len sledovať čas, do kedy je možné otvoriť prípad. (Už sa mi stalo, že som prešvihol termín o jeden deň.)
Samozrejme neviem, ako to je v iných obchodoch.
Presne tak. Nemám strach poslať peniaze aj do Nigérie.
44 minút, vypol sa. Battery pack vybitý. Sranda 35 minút len jedna bodka a po 9 zvyšok kapacity.
No len pre kazdy pripad sa pytam...V noci ta dakde zrazu stretne burka a nieto kam sa skryt..no vela na vyber nemas...
laco:..tak dufam , ze aj ten moj SS X2 ma IPx6