Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Akcia -15% Lezyne E-BIKE CLASSIC HB STVZO E800 svetlo na elektrobicykel
94,99 €
-15%
MOC 140 €
Lezyne CLASSIC DRIVE XL 700+ nabijateľné predné svetlo, 700 lm
51,99 €
MOC 69,99 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
-13% Black Diamond Distance 1500 nabíjateľná čelovka, 1 500 lm, octane
159,99 €
-13%
MOC 199 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
na pracovnom cajgli to mam zalozene permanentne, akku pack chranim sackom z peciva
v starsich tabulkach uvadzane aj ako IPx 4: striekajúca, 5: tryskajúca, 6: intenzívne tryskajúca, 7: dočasné ponorenie, 8: trvalé ponorenie. Abstraktnejsie vyjadrenie
Edit: Svieti
Jedna vec je chladenie. Teda skontrolovať, prípadne vylepšiť prestup tepla z LED na teleso svetla.
Potom spomínanú vodotesnosť. Môže skontrolovať, či vylepšiť tesnenie. (silikónová vazelína na o krúžky, prípadne ich výmena )
Tieto detaily pri tej cene čínanka nerieši dosť precízne, tak je tu priestor pre kutila domáceho.
Dal som teda Battery Pack na nabijacku a nabil sa do plna ani nie za 2 hodiny.
Spravil som teda zatazovy test a na plny vykon vydrzal svietit len 35 minut! Naschval som pozeral do specifikacii k vyrobku aby tam nebolo 2800 mAh a pri tomto co som objednaval bolo Power Supply 4 x 18650 batteries (8800mAh). Myslite si, ze sa to da nejak reklamovat? Ved tie baterie maju len stvrtinovu vydrz...
Reklamoval som teda ten Battery pack a chceli aby som poslal cele svetlo. Ked som im vycislil sumu za postovne, tak mi ponukli len $5 kompenzaciu... lepsie ako nic. Rozhodol som sa teda objednat nejaky novy battery pack a kedze mam 4 baterie 18650 (celovka a flashlighty) tak som priplatil nejakych 10 eur a objednal novinku NITEFIRE B-C18.
Že či je rozdiel medzi "originálom" a fejkom.
tuto filozoficku otazku pred tebou riesilo uz vela ludi, drviva vacsina z nich to vsak prezila