Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-5% Muc-Off Premium Bike Shoe Care Kit súprava na čistenie obuvi
37,99 €
-5%
MOC 39,99 €
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
-18% Weldtite Dirtwash spray čistič brzdových kotúčov, 250 ml
7,39 €
-18%
MOC 9,29 €
-6% Muc-Off Matt Finish Detailer čistiaci/ochranný prostriedok, rozprašovač, 250 ml
10,35 €
-6%
MOC 12,29 €
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
savings Muc-Off X3 Dirty Chain Machine set na čistenie reťaze, práčka s náplňou, 75 ml
28,99 €
savings
MOC 44,99 €
ci boha!
to je riadna ozruta!!!
este ze to mas ako pracovny nastroj, ale stale to musis prevazat hore dole, no neviem...
moj Air ma oproti tomu nb asi 1/4 hrubku ak nie menej, vazi tretinu a vydrzi rovnako dlho, vykono bude tiez asi uplne inde...
ale aj cenovo
Ramon1 : Som zvedavy na ten matrac
andrej25 : Fajn vecicka a tiez som o takom niecom uvazoval, ale nakolko nosim pri sebe stale aj mobil tak pouzivam mobilnu aplikaciu.
cize ano, na zenu by sa to pouzit dalo
No veď aj žena je dostatočne vlhká, kladie menší odpor
ehm, ty si nejak prehliadol ze ide o pocitac do dielne, kde je realna sanca ze zivotnost bude kratsia ako zarucna doba. Tam nie je priestor na dizajn a krivky, podstatne je ze to a) funguje, za b) nic nestoji.
Ak potrebujes cyklisticke prirovnanie: nepojdes na karbonovom bajku za 5 tisic do potravin kupit maslo
a ak sa nahodou nebude pacit , hned si ho necham
reeller_sk : nie 10kg ,ale 2,8kg a Apple produkty povazujem za predrazene a pre mna nevhodne. Staci sledovat soft. problemy noveho OS v novych mobilnych zariadeniach co si ludia kupili za neskutocne velke peniaze.
Mna ten moj ntb s pridavnou bateriou vysiel na 30eur tak mi teda maximalne vyhovuje. Vykon nepotrebujem, lebo soft. na autodiagnostiku je vykonovo nenarocny. Pre informaciu ide o ntb HP 6910p. Nechcel som aby sa riesilo co je lepsie atd. Dal som tu bateriu len s toho dovodu ze to neni bezne prislusenstvo ntb. Urcite by som tu nedaval klavesnicu,alebo inu hlupost co kupis bezne a kdekolvek.
A myslim ze stacilo OT, lebo Ramon1 tu naozaj da svoj matrac
a ak sa nahodou nebude pacit , hned si ho necham
Ja presne tento model aj farbu vozím nejaké tri mesiace a zatiaľ spokojnosť. Zmestí sa doň viac, než by sa zdalo na prvý pohľad. A ten kršiak je reflexný, svietim v noci ako taký vták
A myslim ze stacilo OT, lebo Ramon1 tu naozaj da svoj matrac
Neskoro ... Už vám ho aj servírujem...A zároveň vrelo doporučujem na tie naše do***** chrbty...
Luigi si si myslel , že si robím prdel čo??? To ma ešte nepoznáš.
Zaklad ze ti ten matrac vyhovuje a spi sa ti teraz lepsie. Jeden znamy predava znacku TEMPUR a kazdy chvali to svoje. Ja som si uz davnejsie kupil matrac Slovenskeho vyrobcu Matratex a tiez som spokojny, lebo urcite ma neboli chrbat tak ako ked som spal na roztahovacom gauci