mam 189cm a 105kg, jazdim vacsinou Male Karpaty - lesne cesty, zvaznice, turisticke trasy sem tam asfaltove lesne cesty.
teraz mam hardtail Ghost SE2000 a som s nim velmi spokojny. aj preto by som rad ostal pri tej znacke ale nebranim sa ani inej znacke. nerozumiem sa moc tym vybavam a preto si pytam radu. potesilo by zamykanie tlmicov na riadidlach a teleskopicka sedlovka ale nieje to podmienka.
vopred dakujem za rady
ps: cannondale zastupenie na slovensku som pocul sa zmenilo a teraz je to niekde inde (lepsie).
edit: na 2-3 hodiny je aj HTcko fajn, polmaratonik sa da. Preto som pisal, ze HT
a to plati aj opacne
Ano, mozem potvrdit, to bola moja realita na kazdom maratone, co som sa zatial zucastnil.
Trek som nemal k tomu sa neviem vyjadrit ale isto to nebude zly bike
Cannondale som mal a pre mna plusy perfektna geo, super vaha a celkovo spracovanie hlinika maju nadherne. Vidlica Lefty je super - najhladsi chod lebo chodi cez ,,loziska,, a taka mala uchylacina - ked dostanes defekt nemusis davat dole koleso. Co sa systemu pruzenia tyka je to prepakovany jednocap coz ale pri XC nevidim ako prekazku kedze maju pekne tuhe ramy + super vaha ten bike ma neskutocne zrychlenie
Dost dolezite je aj to, aky je tam cenovy rozdiel, ak vobec nejaky. Osobne by som volil Lefty ako bod cislo jedna na rozhodovanie, a potom sa dalej rozhodoval podla ceny.
+ neviem ci mi bude stacit 1x11 na Cannone, Trek si viem vyskladat 2x11
http://www.feltbicykle.sk/katalog/xc-celoodpruzene-29quot/felt-edict-1
edit: a este sa mi zda, ze ten trek ma podkopnutu vidlicu.