googlil som, naslo mi v BB servis ale ten je drahy az moc, Eximo mi tiez naslo ale nevedel som, ci este funguju kedze tam mali na webe novinky pre rok 2007
eximo je katastrofa.. už by to mal zobrať do ruk nikto kompetentnejší .....
inašč RS ti zoservisuju v každom lepšom servise...prípadne šikovnejší biker v garaži
tu maš všetko čo potrebuješ na servis vidlice s 32mm nohami.. od tory po sidu alebo RVL http://www.suncycle.sk/sk/produkt/servisny-kit-rock-shox-reba-sid/3723
+ oleje a vazelinku
Zdravím,
neviete prosím poradiť, kde na východnom Slovensku je autorizovaný servis? PP, PO, KE? Sport Rysy boli autorizovaný, ale už nie sú (písal som im, dostal som takú odpoveď). Iných neviem, na webe neviem dohľadať. V CTM (mám ich bajk) nevedia poradiť. Eximo, podľa ohlasov čo som čítal, nechcem ani riešiť a tiež nie sú na východe. Jedná sa mi o garančnú prehliadku, ktorú by som mal vykonať do 1 roka od kúpy, inak "nebude možné akceptovať žiadnu z reklamačných požiadaviek zákazníka" (citát zo servisného listu). Túto prvú garančku chcem zadať do autorizovaného servisu...lenže, kde ho na východe nájsť?
autorizovane servisy mas vypisane na zarucnom liste k vidlici....ja po mojich osobnych skusenostiach v servisoch ak vidla slape tak ako ma skor by som len poprosil o peciatku do zarucaku...bike nemas odstaveny a nedodrbu ti ju zbytocnym rozobieranim
Vypísané tam sú, ale:
1. Pre mňa zaujímavé na východe SVK: Sport rysy (PP, PO) už nie su autorizovany; sevis v KK všetky kontakty nedostupné, nedá sa s nikým spojiť...Neviem, ako to je u ostatných, lebo som každého nepreveroval, ale v bode 3...
2. EXIMO - nefunguje ani mail (delivery failed), ani stránka
3. kontaktoval som predajcu biku, ten ma odporučil zase na EXIMO, ktorý je "jediný autorizovaný servis pre Rock Shox na SVK". Inak ma odporučili na servis v CZ - čiže ten zoznam v servisnom liste je asi celý naprd
Hlavne, že tú záruku podmieňujú garančným servisom do 1 roka od kúpy, inak že neuznajú žiadnu reklamovanú vadu...lenže, keby som tak vedel, kde to má človek dať "autorizovane" zoservisovať :-/
A čo také myslíš, že by sa mohlo objaviť v tomto období nasledujúceho roka a dalo by sa to reklamovať?
Keď si pozrieš zoznam toho na čo sa nevzťahuje 2-ročná záruka, tak radšej skontroluj vidlicu či nie je niekde poškodená teraz sám doma a sprav si rovno aj základný servis. Ušetríš peniaze, čas, vytvoríš si dobrý základ do budúcnosti - budeš vedieť ako udržiavať vidlicu v dobrej kondícii a pokojne si môžeš robiť "malý" servis aj 2-3x ročne, ak by si jazdil viac v blate a pod.
Vypísané tam sú, ale:
1. Pre mňa zaujímavé na východe SVK: Sport rysy (PP, PO) už nie su autorizovany; sevis v KK všetky kontakty nedostupné, nedá sa s nikým spojiť...Neviem, ako to je u ostatných, lebo som každého nepreveroval, ale v bode 3...
3. kontaktoval som predajcu biku, ten ma odporučil zase na EXIMO, ktorý je "jediný autorizovaný servis pre Rock Shox na SVK". Inak ma odporučili na servis v CZ - čiže ten zoznam v servisnom liste je asi celý naprd
Hlavne, že tú záruku podmieňujú garančným servisom do 1 roka od kúpy, inak že neuznajú žiadnu reklamovanú vadu...lenže, keby som tak vedel, kde to má človek dať "autorizovane" zoservisovať :-/
SK predajcovia bikov posielajú do autorizovaného http://www.cyklozitny.cz/
alebo neautorizovaný bežné cyklo, prípadne šikovne ručičky by Lapiere tu z fora...
moj RS tlmič šiel po prvej sezóne a teraz po druhej tiež pojde Mirovi -Lapiere
PatrikL Objaviť sa môže hocičo, nikdy nevieš...Ľuda riešia aj také reklamácie, ktoré sa zdajú byť jasne v ich prospech, ale u reklamačky neuspejú, nakoľko im ich výrobce/predajca neuzná kvôli iným prkotinám. Ja hľadám možnosť, ako si tú garančku zabezpečiť, ak mám tú možnosť a informujem sa tu, či prípadne niekto neriešil niečo podobné...Ale chcel som skôr poukázať na to, že záruku si podmieňujú vykonaním garančnej prehliadky, avšak tú garančku nie je u koho zadať resp. je to max. problematické sa vôbec dopátrať komu a riešiť ešte okolnosti (zasielanie poštou atď.)
Ale inak dík za radu, uberiem sa najskôr tým smerom...
Asi máš pravdu. Teraz sa prejavila "výhoda" kupovania cez e-shop, ktorý je odo mňa viac ako 200km...Posielať im celý bajk nechcem, taktiež nechcem rozmontovávať bike a posielať im len vidlu - bike bol kupovaný ako celok aj s vidlicou. Podľa toho, čo som doteraz mailom vykomunikoval, tak budú zas pindať, že som neoprávnene zasahoval do biku tým, že som odmontoval vidlicu
cawte nie je tu nejaká dobrá duša z okoli a Púchova čo vie zoservisovať Rebu 2014? ide hlavne o výmenu kvapalín. nejako si na to zatiaľ sám netrúfam a taktiež neviem aký olej kde, bo na oficialnej stránke je nejaký manuál s kvapalinami ale nejako sa v tom nevyznám. Ďakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja inak k spokojnosti chodím do Dolomitybike Nitra.
inašč RS ti zoservisuju v každom lepšom servise...prípadne šikovnejší biker v garaži
tu maš všetko čo potrebuješ na servis vidlice s 32mm nohami.. od tory po sidu alebo RVL
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/servisny-kit-rock-shox-reba-sid/3723
+ oleje a vazelinku
Mierové námestie 30/24 Nová Dubnica /1.poschodie nad hračkárňou/
8:30 - 16:30
0948394666
0948760076
neviete prosím poradiť, kde na východnom Slovensku je autorizovaný servis? PP, PO, KE? Sport Rysy boli autorizovaný, ale už nie sú (písal som im, dostal som takú odpoveď). Iných neviem, na webe neviem dohľadať. V CTM (mám ich bajk) nevedia poradiť. Eximo, podľa ohlasov čo som čítal, nechcem ani riešiť a tiež nie sú na východe. Jedná sa mi o garančnú prehliadku, ktorú by som mal vykonať do 1 roka od kúpy, inak "nebude možné akceptovať žiadnu z reklamačných požiadaviek zákazníka" (citát zo servisného listu). Túto prvú garančku chcem zadať do autorizovaného servisu...lenže, kde ho na východe nájsť?
Keď si pozrieš zoznam toho na čo sa nevzťahuje 2-ročná záruka, tak radšej skontroluj vidlicu či nie je niekde poškodená teraz sám doma a sprav si rovno aj základný servis. Ušetríš peniaze, čas, vytvoríš si dobrý základ do budúcnosti - budeš vedieť ako udržiavať vidlicu v dobrej kondícii a pokojne si môžeš robiť "malý" servis aj 2-3x ročne, ak by si jazdil viac v blate a pod.
SK predajcovia bikov posielajú do autorizovaného http://www.cyklozitny.cz/
alebo neautorizovaný bežné cyklo, prípadne šikovne ručičky by Lapiere tu z fora...
moj RS tlmič šiel po prvej sezóne a teraz po druhej tiež pojde Mirovi -Lapiere
Ale inak dík za radu, uberiem sa najskôr tým smerom...
ja by som to riesil cez predajcu, nech si ju posle kam chce sam. ak ti predal vidlu a jej zaruka je niecim podmienena, nech sa stara
Mierové námestie 30/24 Nová Dubnica /1.poschodie nad hračkárňou/
8:30 - 16:30
0948394666
0948760076
Dal si si tam vidlicu zoservisovat? Ake mas skusenosti?
Pripadne niekto iny ak ma niekto nejake skusenosti fajte vediet. Co tu tak citam referencie na Eximo niesu moc dobre.