Jaj Ty myslis, ze Ti to duni v sluchadlach? Ja ze v hlave. Som akurat rozmyslal, ze ako brutalne musis dopadat na päty a ake musis mat betonove podrazky, aby Ti dunelo v hlave pri chodzi.
... V prirode ale sluchy nezvyknem nosit a uz vobec nie v zjazde.
Tak, tak. Stalo sa mi že som išiel dole kopcom a predo mnou chlapec lietal zo stopy do stopy. Išiel na môj vkus dosť pomaly tak som kričal ako šialený že idem zľava a on nič. Drgli sme do seba plecami a chlapec spadol. Vyťahujúc si slúchatka z uší sa zmohol len na: ...ujo prepáčte. (chlapcovi a ani mne sa nič nestalo)
Ak mate sluchadla na usiach x hodin denne, tak pozor aj na infekcie / zapaly ucha. Otvorene sluchadla su este celkom OK, horsie su uzavrete a samozrejme najhorsie su rozne tie stuple do usi. A uplne najhorsie pre ucho su klasicke penove tlmice hluku - ak si to niekto vecer natlaci do usi s tym, ze tak spi celu noc, tak tam je to riziko zapalu uz dost velke v porovnani s clovekom, ktory ma usi "odvetrane".
Ja nosím uzavreté, už pár rokov a žiadny problém. kolega nosí štuplové a na tom má protihlukové sluchadlá a tiež neviem, že by trpel nejakými infekciami..alebo inými problémami s ušami.. mne napríklad vadia tie štuplové, tlačí ma to v uchu, nech majú akýkoľvek tvar, dlho by som ich nevydržal mať v uchu.
To quido: na stefanicku by som tlacil asi nielen hore ale aj dolu snehu bolo tak 20 cm...a po firemnej chlastacke mi uuuplne stacilo ... ale sneh paradny s tym blatom co som smykal v piatok na ziarskej strane sa to neda porovnat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak, tak. Stalo sa mi že som išiel dole kopcom a predo mnou chlapec lietal zo stopy do stopy. Išiel na môj vkus dosť pomaly tak som kričal ako šialený že idem zľava a on nič. Drgli sme do seba plecami a chlapec spadol. Vyťahujúc si slúchatka z uší sa zmohol len na: ...ujo prepáčte. (chlapcovi a ani mne sa nič nestalo)
ja som chystal výbavu na zajtra