Este som pozeral bol tam Trek slash 650b Alu, 2,74kg v Lku. to bude asi tiez taka sracka ako remedy. To su biky na jednu sezonu, kto chce nieco na dlhsie, nech pozre inde.)
zihadlo 5: bike Ta neslovil ?
doktor-40 : zaujimave, ale nejako sa mi nepaci, prva verzia pred rokmi bolo nieco co som chcel ale
celý bike je v slusnej výbavo dost predražený cez 3000. radsej kupim slabu verziu a odádžem to svojim XT-R a doplním slušnou vidlicou a skladanými kolami ako kupovať s foxsuntom. Ja to potrebujem mať fungjúce a ľahke , nie mizerne a pekne
Inak som to myslel , smajlik je pisany ako dvojbodka hai dvojbodka, takze bike = haibike Proste , ci ta haibike neoslovil, ked poskulujes znovu po Orbea
podla mna bike splnil ucel ked povies: bol to vyborny bike, ale uz nikdy viac:) je to lepsie ako keby povies, urobil mi radost 2x: 1. ked som ho kupil, 2. ked som ho predal
nespokojnost zakaznika je klucova pre vyrobcu, aby sa posuval.
soudruzi urobili na konštrukcii pár zásadných chýb ktoré komplikovali montáž zadného kola a praskanie stavby. ináč funkčne je ok , len trebalo poladiť tlmič... a povymienať pol biku
mám ho, geometria a jazdné vlastnosti mi sadli, avšak o niektorých komponentoch a riešeniach na tom ráme, ako napríklad uchytenie ložísk hlavného čapu (zatiaľ to funguje ako má klop klop klop) sa to povedať nedá
edit: hold ide mi odpovedať odveci
tak teda doplním odpoveď na otázku
neviem či to bol presne 2014 alebo niečo staršie, ale videl som to na stereu a fritzz 2014 to má presne rovnako riešené
samozrejmeze sa neda porovnavat duro trebars s duroluxom alebo auronom tak by som suntour az tak nezatracoval ja sa na mojho aurona nemozem stazovat sice si pyta potunit ale aj ako seriovka nie je zly
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
doktor-40 : zaujimave, ale nejako sa mi nepaci, prva verzia pred rokmi bolo nieco co som chcel ale
celý bike je v slusnej výbavo dost predražený cez 3000. radsej kupim slabu verziu a odádžem to svojim XT-R a doplním slušnou vidlicou a skladanými kolami ako kupovať s foxsuntom. Ja to potrebujem mať fungjúce a ľahke , nie mizerne a pekne
nespokojnost zakaznika je klucova pre vyrobcu, aby sa posuval.
edit: hold ide mi odpovedať odveci
tak teda doplním odpoveď na otázku
neviem či to bol presne 2014 alebo niečo staršie, ale videl som to na stereu a fritzz 2014 to má presne rovnako riešené
Ten Rose vyzera dobre,hlavne v tej raw verzii,s grafikou nic moc.