ale tak to sa občas stalo že hodinky takto zahaluzili, na MTB meriam len za pomocou GPS, nemám tam senzor rýchlosti a kadencie ako na žiletke. myslím že mi niekedy namerali aj väčšiu rýchlosť inak by tam mala byť po správnosti maximálka niekde do 70km/h ale však o to tu nejde
A niektori maju o dost viac aj ja mam pokles oproti minulej cca 500km
Zranenia ma tento rok neobisli :/
ako spravne pises bikujem pre radost ,cisla su len vysledok toho
2800 km,41000 m vypucenych...moja najlepsia sezona...neviem si predstavit ze by som dal viacej niekedy, ibaze by som sa rozviedol a deti do zalozne dal
Do konca roka sa už na bike nedostanem takže môžem smelo sumarizovať:
4603 km, z toho MTB 2773 km. Čoby turista som sa zúčastnil najviac pretekov; absolvoval som svoje najdlhšie preteky (12 hod), najazdil na nich najviac kilometrov (110 km) a dosiahol najlepšie umiestnenie (4. miesto v kategórii) na pretekoch (12 hodín DEMA). Objavil som nové oblasti kde som doposiaľ nikdy nebol a splnil som cieľ... - 4 500 km . Od januára počas aktívneho jazdenia som schudol 15 kg (aj vďaka diéte). Bol to môj najlepší a najkrajší rok čo sa bajkovania týka
...neviem si predstavit ze by som dal viacej niekedy, ibaze by som sa rozviedol a deti do zalozne dal
Zabudas na tretiu moznost. Pockat az deti vypadnu z domu a zacnes liezt manzelke na nervy ked si dlho doma ... 4071 km 45500 m prevysenia (asi sa ozve Boris, ze to prevysenie beriem z nespolahlivych merani)
PS City bike neratam ale zavesil som nanho v novembri stary tachometer a zacnem - zatial to dava priemer 6 km denne.
silva tie výškové to máš na cesťáku?Alebo je to kombinácia cesta+terén?
Inak skoro 8000km je viac ako slušné,mňa teší že som dal skoro o 600km viac ako vlani a tak som s mojimi 5265km spokojný.
silva tie výškové to máš na cesťáku?Alebo je to kombinácia cesta+terén?
Inak skoro 8000km je viac ako slušné,mňa teší že som dal skoro o 600km viac ako vlani a tak som s mojimi 5265km spokojný.
Optimus mam iba stumjumper fsr a par km na pevnom ht horskom ktory jazdim v zime
vsetko je to teren, byvam tak 3 km od lesa co je po asfalte cestak nemam ani by ma to nebavilo na nom asi
inak minuly roksom mala 8300km
Ja som tak nejako duchom stále v sekcii cestná cyklistika takže som si neuvedomil,že do tejto témy píšu všetci.Samozrejme potom som si pozrel v profile tvoje bicykle a bolo mi jasné,že to bude asi len terén.Ale ešte raz-je to slušný výkon,prilba dole.Keby sa mne podarilo za sezónu cca 8000km,tak sa od radosti asi zbláznim. Možno,keď bude dcéra staršia a pre manželku budem otravný a nepoužiteľný(bude rada že aspoň občas vypadnem),tak bude viacej času.
Kedze sezonu som tento rok predcasne zapichla a to doslova
na stedry den tak uz mozem bilancovat
7796km,148333m nastupanych vyskovych
Toz si ma nakoniec predstihla .. ja som to zavrel 2.11 s cca 7450km a 129k nastupanych. Prevazna cast vyskovych najazdenych na 16kg AM/EN bajku. Podla toho vyzerala aj priemerka Tolko vyjazdov mimo BA, ako tento rok som este nemal a to je fajn. Ale na druhej strane, dost z tych vyskovych asi bude napeso. Napr. Kanada, Mojtin, Strazov a pod. chutovky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zranenia ma tento rok neobisli :/
ako spravne pises bikujem pre radost ,cisla su len vysledok toho
4603 km, z toho MTB 2773 km. Čoby turista som sa zúčastnil najviac pretekov; absolvoval som svoje najdlhšie preteky (12 hod), najazdil na nich najviac kilometrov (110 km) a dosiahol najlepšie umiestnenie (4. miesto v kategórii) na pretekoch (12 hodín DEMA). Objavil som nové oblasti kde som doposiaľ nikdy nebol a splnil som cieľ... - 4 500 km
Zabudas na tretiu moznost. Pockat az deti vypadnu z domu a zacnes liezt manzelke na nervy ked si dlho doma ... 4071 km 45500 m prevysenia (asi sa ozve Boris, ze to prevysenie beriem z nespolahlivych merani)
PS City bike neratam ale zavesil som nanho v novembri stary tachometer a zacnem - zatial to dava priemer 6 km denne.
Inak
Hej...to ma fakt nenapadlo.....ked si tak sedim, poharik whisky v ruke, celkom sa na to tesim.....
Inak
to bude večšinou terén počítam
vsetko je to teren, byvam tak 3 km od lesa co je po asfalte cestak nemam ani by ma to nebavilo na nom asi
inak minuly roksom mala 8300km
napriek dost uprsanej sezone 6350km vyskove neviem ja jazdim len dole
Hlavne tie nastúpané m sú
KLOBÚK DOLE
Chcel som to dotiahnuť na 7500, ale čo už. Takto mi to aspoň vychádza presne 20 km/deň
Toz si ma nakoniec predstihla