Myslíš jednostranné ako také alebo cestné jednostranné? Lebo jedna vec je či poznám a druhá vec či je to reálne na Slovensku kúpiteľné ... vieš čo, písala som tomu típkovi, čo volakedy robil pre Technobike a ak ešte robí a odpíše mi tak sa dozvieme, kde do Humenného vozí tovar
no jedna strana je spd, ale na druhej beznu podosvu nepouzijes. aspon podla obrazku. za tu cenu by som volil nieco univerzalnejsie, napr: http://www.suncycle.sk/sk/produkt/pedale-shimano-pd-a530/1899 cenu a shop podla tvojho uvazenia, staci pozriet heureku alebo predajne niekde v tvojom okoli.
počuj a aké máš vlastne pedále teraz? Pýtam sa preto, lebo tieto Shimano čo dovo dal link sú super, no ak si moc akčný v zábere v stoji, pri ostrejšom štarte alebo zmene smeru v zákrutách atď tak sa celkom šmýkajú pod teniskou s hladkou podrážkou. No ak máš teraz nejaké hladšie pedále a nevadí ti to tak choď do toho, nemusíš si to s tými wellgo komplikovať ak sa ti nechce.
teraz mam nejaké seriové šitné merida pedále a sú také skôr hladšie... na bicykli nestojím skoro nikdy iba keď idem do kopca a už nevládzem ale v tom prípade by som mal SPD takže to vyzerá tak že asi zoberiem tie čo mi poslal dovo aj cena je super a tretry pôjdem kúpiť do obchodu...
Tie shimaňácke nahadzujem, keď je sneh alebo idem do terénu, kde je potrebné rýchlo zložiť nohu z pedálu. Je síce pravdou, čo píše fixska, ale ak sa použije obuv s dobre priľnavou podrážkou, vtedy je to OK. ( noha drží). Odporúčam ich.
Zo začiatku som mal shimano M324. Hneď mi začalo vadiť ich otáčanie vždy smerom. spd dole. Po 2500 km. sa vnútro rozm**alo a tak som išiel do M780. Neľutujem.
Vagimir, ďakujem za radu ale M780 asi nie lebo ja by som bral radšej jednostranné spdčka... A Pedro0, radšej zoberiem tie čo mi odporúčal dovo jak keby som mal do toho potom neskôr zas investovať...
Čaute.
Keďže mi staré pedále 324 po 32t kilometroch už odchádzajú, začínam hľadať nástupcu. Chcem sa spýtať majiteľov ( GaliPe54 ? ) jednostranných pedálov Shimano PD-A 530 ako sú vyvážené, či ostanú pedále "na kant" viď foto mojich starých, prípadne odmerať aká je veľká plocha na klasicke topánky.
Vďaka za odpoveď.
Čaute.
Keďže mi staré pedále 324 po 32t kilometroch už odchádzajú, začínam hľadať nástupcu. Chcem sa spýtať majiteľov jednostranných pedálov Shimano PD-A 530 ako sú vyvážené, či ostanú pedále "na kant" viď foto mojich starých, prípadne odmerať aká je veľká plocha na klasicke topánky.
Vďaka za odpoveď.
Často využívaš aj plochu bez SPD klietky ? Podľa mňa je to blbosť ak nie veľmi často, Odporúčal by som hoc 520ky s tými plastami. Dáš len keď potrebuješ. No ak využívaš obe často , tak si tento koment nevšímaj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
savings Shimano PD-M520 nášľapné pedále, strieborná
34,99 € savings
MOC 57,99 €Wellgo pozri sem: cyklisticke-obchody/stores-ebay-com-speed-park-cycling-shop-t26604.html
Force tu: http://www.force.cz/pedaly/c-2046/
(dodat by ich mal vediet http://www.bicycles.sk aj ked ich nema v ponuke)
Keďže mi staré pedále 324 po 32t kilometroch už odchádzajú, začínam hľadať nástupcu. Chcem sa spýtať majiteľov ( GaliPe54 ? ) jednostranných pedálov Shimano PD-A 530 ako sú vyvážené, či ostanú pedále "na kant" viď foto mojich starých, prípadne odmerať aká je veľká plocha na klasicke topánky.
Vďaka za odpoveď.
Keďže mi staré pedále 324 po 32t kilometroch už odchádzajú, začínam hľadať nástupcu. Chcem sa spýtať majiteľov jednostranných pedálov Shimano PD-A 530 ako sú vyvážené, či ostanú pedále "na kant" viď foto mojich starých, prípadne odmerať aká je veľká plocha na klasicke topánky.
Vďaka za odpoveď.
Často využívaš aj plochu bez SPD klietky ? Podľa mňa je to blbosť ak nie veľmi často, Odporúčal by som hoc 520ky s tými plastami. Dáš len keď potrebuješ. No ak využívaš obe často , tak si tento koment nevšímaj