peto-h...ty kokos....nemam slova....ze coze??... to je priemer 89,1 km denne....to je ako mozne?? SI student?..Pracujuci??... ..Ja mam tak maaax . do 7-8tis.neviem presne...a to si myslim, ze wau.,..aky som dobry....Aj ked to mas po rovine...ale velmi slusna porcia. Kolko to je plastov a retazi??....To kazdu sezonu menis prevodniky a tak 2-3 kazetky?? Alebo rovno co sezona, to novy bike?
Tak ja mam 1406 km... bolo tam zopar urazov a na bajk som chodil len ked sa dalo ( vela prace ) vymenil som zatial dva bajky... bola to moja prva sezona... dufam ze nabuduci rok to bude aspon dvojnasobne viac a ze mi uz tak srdce nebude utekat.
Živnostník - pracujem kedy chcem - teda večer. Plášte mi vydržia aj 20-30 tis - vážim strašne málo, som doslova vychrtlý. Kazetu nechám vždy dožiť s reťazou, kým to neskáče, prevodníky držia - používam oceľové
čisté MTB kilometre 2807 km
čistý MTB čas 158:33 min.
Posledný cestný výjazd 20.7.2014 odtedy len MTB.
Tento rok už bez hádzanej tak hádam pridám na biku Škoda tých chýbajúcich 185 km mohol som to zaokrúhliť
Mne to vyšlo na pekných 4014 km, nastúpaných 78 682 m a 216:46 hod. Moja štvrtá aktívna sezóna pomaly sa rozbieham tento rok som dal prvý krát hrebeň VF čo bol asi najkrajší zážitok a super skúsenosť
Ešte to trošku doplním tiež o nejaké číselká MTBike
CELKOVÉ KILOMETRE: 7 024 km
CELKOVÝ ČAS: 365:04 min.
NASTÚPANÉ METRE: 83 127 m.
POČET VÝJAZDOV: 181
PRIEMERNÁ DĹŽKA VÝJAZDU: 38,8 km
PRIEMERNÁ RÝCHLOSŤ VÝJAZDU 19,23 km/h - (zvyšuje mi to cesta do práce - poväčšine asfalt *z práce to už boli "skratky" všelikadiaľ )
CESŤÁK
CELKOVÉ KILOMETRE: 2 647 km
CELKOVÝ ČAS: 89:17 min.
POČET VÝJAZDOV: 36
PRIEMERNÁ DĹŽKA VÝJAZDU: 73,5 km
PRIEMERNÁ RÝCHLOSŤ VÝJAZDU: 29,87 km/h
*číselká nebrať celkom presne (matematika ma nikdy moc nebavila)
rok 2014 som si aj ja konecne poctivo zapisoval, vysledok je 14 914 km, 148 633 m nastupanych za 214 dni, vacsina ale na cestaku... z toho nieco vyse 9 000 km som najazdil na trasach do a z prace, cim som sa snazil eliminovat dopad na rodinku inak zvysne km vacsinou po skorych ranach a sem-tam som dostal aj priepustku na den, aj dva
dal som sa nahovorit aj na nejake tie preteky, aj ked masovky a pretekanie ako take moc nemam rad, ale ma to co to do seba taky krusnoton a oravaman sa mi velmi pacili, ale aj nesutazna BA-Jasna a nasledna cesta spat nezaostavala...
a co je najlepsie na tomto fore, dost km som odjazdil aj s chalanmi, s ktorymi som sa spoznal prave tu,
tak vsetkym vsetko dobre v novom roku a vela stastnych km bez incidentov...
buduci rok uz snad aj s prdusom dame viac spolocnych km ci uz na bic, abo na peso po horach
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čisté MTB kilometre 2807 km
čistý MTB čas 158:33 min.
Posledný cestný výjazd 20.7.2014 odtedy len MTB.
Tento rok už bez hádzanej tak hádam pridám na biku
Škoda tých chýbajúcich 185 km mohol som to zaokrúhliť
MTBike
CELKOVÉ KILOMETRE: 7 024 km
CELKOVÝ ČAS: 365:04 min.
NASTÚPANÉ METRE: 83 127 m.
POČET VÝJAZDOV: 181
PRIEMERNÁ DĹŽKA VÝJAZDU: 38,8 km
PRIEMERNÁ RÝCHLOSŤ VÝJAZDU 19,23 km/h - (zvyšuje mi to cesta do práce - poväčšine asfalt *z práce to už boli "skratky" všelikadiaľ
CESŤÁK
CELKOVÉ KILOMETRE: 2 647 km
CELKOVÝ ČAS: 89:17 min.
POČET VÝJAZDOV: 36
PRIEMERNÁ DĹŽKA VÝJAZDU: 73,5 km
PRIEMERNÁ RÝCHLOSŤ VÝJAZDU: 29,87 km/h
*číselká nebrať celkom presne (matematika ma nikdy moc nebavila)
dal som sa nahovorit aj na nejake tie preteky, aj ked masovky a pretekanie ako take moc nemam rad, ale ma to co to do seba
a co je najlepsie na tomto fore, dost km som odjazdil aj s chalanmi, s ktorymi som sa spoznal prave tu,
tak vsetkym vsetko dobre v novom roku a vela stastnych km bez incidentov...
buduci rok uz snad aj s prdusom dame viac spolocnych km ci uz na bic, abo na peso po horach
ja mam doma prďolu
Keď sú maličkí tak je to sranda ale potom neskôr už ani nie
Keď sú maličkí tak je to sranda ale potom neskôr už ani nie
Ha ha.