johnnySVK všimol som si, že si tiež na štartovej listine na craft 1000 miles tiež som si dal za cieľ do júla najazdiť čo najviac, ale zatiaľ mám len niečo cez 300km, kvôli skúškam je toho času pomenej...
donedavna som nemal smartfon, zacal som pouzivat Endomondo. rozmyslam aj nad Stravou. ake su vyhody/nevyhody Stravy oproti Endomondu? pouzivate obe naraz?
Strava má segmenty. Takže vidíš ako si na tom v porovnaní so známymi. Aspoň ja to vidím ako jej hlavnú výhodu oproti Endomondo. V tom sa mi zase zdajú trochu lepšie a prehľadnejšie grafy a štatistiky.
Strava je prudko návyková. Ked viem,že som na meranom segmente,občas vďaka tomu idem vypustiť dušu . A aj tak sa nájdu búchači,ktorí daný segment prejdú i za polovičný čas...
ale k veci, minulá sezóna bola moja najlepšia , 2300 na cesťáku, 2200 na MTB, čo robí 4500km... výškovým metrom som sa nevyhýbal.skôr naopak.Som spokojný:)
za január 1044 km, takmer všetko na valcoch, iba nejakých 30km vonku na MTB, tento rok môj cesťák ešte nevie čo je to asfalt ak vydrží zima tak budem teraz viac bežkovať
Celorocne 14ty rok .. ale musim povedat, ze na AM/EN bajku idu niekedy dost ztuha tie jarne km
edit:
Inak valce, ci lepsie povedane trenazer som kedysi skusal .. mozem povedat, ze radsej budem slapat v snehu hodinu s bajkom na pleci, ako hodinu na trenazeri. Doteraz si pamatam, ze som slapal a slapal, pot zo mna tiekol, zdalo sa mi,ze slapem uz minimalne hodinu , pozeram natesene na budik a .. 5 minut . Ta hodina vtedy to bolo nieco. Dal som to raz a nikdy viac Ale s pozeranim filmu sa to asi nejako da.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V polke apríla som si kúpil môj prvý cesťák, tak som ho musel poriadne prevetrať
ale k veci, minulá sezóna bola moja najlepšia , 2300 na cesťáku, 2200 na MTB, čo robí 4500km... výškovým metrom som sa nevyhýbal.skôr naopak.Som spokojný:)
edit:
Inak valce, ci lepsie povedane trenazer som kedysi skusal .. mozem povedat, ze radsej budem slapat v snehu hodinu s bajkom na pleci, ako hodinu na trenazeri. Doteraz si pamatam, ze som slapal a slapal, pot zo mna tiekol, zdalo sa mi,ze slapem uz minimalne hodinu , pozeram natesene na budik a .. 5 minut
Hádam sa z jari bude viac dariť.