Pišta zle pochopil tvoju pejoratívnu narážku na Ivana Mikloša. Ten Svidník mu skôr asocioval niekoho iného, a tak si zamenil Váňu za Vasila.
Inak, ja osobne som celkom pyšný na to, že Ivan Mikloš robí hlavného poradcu ukrajinskému ministerstvu financií. Je to dobrá značka, hodná exportu, určite sa za ňu nemusíme hanbiť.
... a teraz očakávam kontrareakcie, že zlodej, rozpredávač rodinného striebra a podobne. Ale ako povedal Tomáš Janovic, keď porovnával Ficovu prvú vládu s tou, ktorá jej predchádzala: "No dobre, aj tamtí kradli! Lenže popritom aj niečo vytvorili."
a preto je tento štát milý lacko tam kde je taká tá tvoja klasická bolševická výchova.ebať na to,že sa kradne hlavne,že aj plebsu sa volačo ujde.To ano na oligarchami rozkradnutú ukrajinu sa Mikloš naozaj hodí je to také klasické slovenské.
hehe, všimol si to aj jeden známy pri debatkách na FB. Čokoľvek sa kdekoľvek zomelie, napríklad rus zostrelí civilné lietadlo, džíhádista nejaký dav vystriela alebo sa dáke CT-čko rozprávkovo strelí (veď to poznáte), vždy nastanú dve veci:
(1) nenávisť voči USA stúpne o 110% (2) a nakoniec vždy príde magická formulka: "Aj za Dzurindu sa kradlo." Niektorí bez nej ráno ani nevstanú z postele.
No áno, kradlo sa, a big time (preto ja osobne nenazvem Mikloša inak ako hajzlík), ale on je PODSTATNÝ rozdiel medzi opatrným stredoeurópskym progresom: 1 krok vzad a 2-3 vpred (občas aj razantný skok dopredu v réžii toho istého Mikloša a spol.), oproti dnešnej bohapustej, tupej rabovačke a zahnívaniu, ktoré posielajú túto slávnu štátnosť SMER-om nazad do r*ti mílovým krokom. Zvyčajne tí, ktorí sa tvária, že nebadajú tento markantný rozdiel, spoľahlivo garantujú to druhé.
Ono je to prosto tak. Vždy budú v politike ľudia, ktorí sa chcú obohatiť. Je to tak všade, nielen na SVK. Za Dzurindu fungovala typická pravicová politika. V prvom rade bolo treba ožviť pomečiarovské všetko. Vtedy sa nikto netajil, že je treba uťahovať opasky aj keď bolo jasné, že to nebude populárne. Za Mikiho sme sa stali rovnocenným partnerom vo svete. Samozrejme sa spravili aj blbosti, ale z toho ešte doteraz ťaží Fico... Politika nikdy nebola o čistote...
ľvov: vodici prinuteni vystupovat s aut, dat si dole pokryvku hlavy a klacat pred prechadzajucim pravym sektorom po verejnej komunikacii. copyrightsrbijadanas.net srbijadanas.net
odkaz bol len na fotku z nejakej diskusie kde bolo uvedene co som napisal. pri hladani som nasiel inu debatu z odkazom: https://twitter.com/euromaidanpr/status/555158185045393408
teraz budem napadnuty ze som za to zobral 500 rublov kua. a uz mi doslo preco mi dal baroncek dislike. tymto sa verejne ospravedlnujem foristom za zavadzajucu informaciu
No musel si mat trocha zatmenie aby si tomu uveril ale aj to sa stava. Inak paci sa mi tovoja reakcia , zatial sa este nikto iny neospravedlnil a zopar takych co by sa mali by sa naslo.
Je mi zle pri pomysleni kolko "inteligentnych" dementov na SK je schopnych velebit "hrdinske" ciny takychto pomatencov, stavat tu busty Bilakovi atd. ... pricom na podporu svojej "argumentacie" nezabudnu vzdy dodat "a za vsetko mozu demoni z USA". Poradim jednoduchy recept na neznesitelne pomery v dekadentnych zapadnych demokraciach: kupit flasu putin vodky, Moskvic (Ladu), pripadne jednosmerny listok do Moskvy a nabrat nenavratny kurz ku svetlym zajtrajskom.
hehe, všimol si to aj jeden známy pri debatkách na FB. Čokoľvek sa kdekoľvek zomelie, napríklad rus zostrelí civilné lietadlo...
ked uz sa tu ludia ohanaju zverejnovanim linkov ( co je samozrejme dobre ), mozes prosim dat link na zaver medzinarodnej vysetrovacej komisie kde je zhrnute cim, ako a kym bolo zostrelene lietadlo letu cislo MH17? trosku ma pletie ze v podobnych situaciach sa taketo incidenty vysetrovali niekolko mesiacov az rokov ( pripadne sa strana ktora lietadlo zostrelila oficialne priznala ), no v tomto pripade je mnohym ludom jasne uz 5 minut po dopade lietadla na zem ze to boli urcite rusi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak, ja osobne som celkom pyšný na to, že Ivan Mikloš robí hlavného poradcu ukrajinskému ministerstvu financií. Je to dobrá značka, hodná exportu, určite sa za ňu nemusíme hanbiť.
... a teraz očakávam kontrareakcie, že zlodej, rozpredávač rodinného striebra a podobne. Ale ako povedal Tomáš Janovic, keď porovnával Ficovu prvú vládu s tou, ktorá jej predchádzala: "No dobre, aj tamtí kradli! Lenže popritom aj niečo vytvorili."
... a označuješ ľudí za boľševikov. Aj tých s jasným a vyhraneným pravicovým zmýšľaním.
(1) nenávisť voči USA stúpne o 110%
(2) a nakoniec vždy príde magická formulka: "Aj za Dzurindu sa kradlo."
No áno, kradlo sa, a big time (preto ja osobne nenazvem Mikloša inak ako hajzlík), ale on je PODSTATNÝ rozdiel medzi opatrným stredoeurópskym progresom: 1 krok vzad a 2-3 vpred (občas aj razantný skok dopredu v réžii toho istého Mikloša a spol.), oproti dnešnej bohapustej, tupej rabovačke a zahnívaniu, ktoré posielajú túto slávnu štátnosť SMER-om nazad do r*ti mílovým krokom. Zvyčajne tí, ktorí sa tvária, že nebadajú tento markantný rozdiel, spoľahlivo garantujú to druhé.
http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3320258
teraz budem napadnuty ze som za to zobral 500 rublov kua.
tymto sa verejne ospravedlnujem foristom za zavadzajucu informaciu
Je mi zle pri pomysleni kolko "inteligentnych" dementov na SK je schopnych velebit "hrdinske" ciny takychto pomatencov, stavat tu busty Bilakovi atd. ... pricom na podporu svojej "argumentacie" nezabudnu vzdy dodat "a za vsetko mozu demoni z USA". Poradim jednoduchy recept na neznesitelne pomery v dekadentnych zapadnych demokraciach: kupit flasu putin vodky, Moskvic (Ladu), pripadne jednosmerny listok do Moskvy a nabrat nenavratny kurz ku svetlym zajtrajskom.
Môže. Dejepis ZŠ.
Jan Werich - Lekce svobodyOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Pomôž mi. Nespomeniem si
ked uz sa tu ludia ohanaju zverejnovanim linkov ( co je samozrejme dobre ), mozes prosim dat link na zaver medzinarodnej vysetrovacej komisie kde je zhrnute cim, ako a kym bolo zostrelene lietadlo letu cislo MH17? trosku ma pletie ze v podobnych situaciach sa taketo incidenty vysetrovali niekolko mesiacov az rokov ( pripadne sa strana ktora lietadlo zostrelila oficialne priznala ), no v tomto pripade je mnohym ludom jasne uz 5 minut po dopade lietadla na zem ze to boli urcite rusi.
Ale to len tak pod**bujem.