Kdesi som cital ze je lepsie sedlovu trubku v rame tlacit a sedovku tahat. kvoli tomu ze tahom sa jej priemer este viac stensuje a tym viac zakusuje.
Slo by napr. urobit dve priruby s dierami na zavitove tyce povedzme M6 - M8 popri diere na sedlovku spodnu prirubu odvrtat samozrejme na presny priemer sedlovky (jednuduchsie ako vystruzovanie sedlovky) a zapriet o ram.
Hornu prirubu bud srobom cez sedlovku za cenu jej znicenia alebo monzno cez nejaky objimku a pomaly s citom tocit matkami. Ci to nepopusti.
Z tepelnych koeficientov roztiaznosti nema zmysle zahrievat/chaldit karbon taktiez nie zahrievat hlinik avsak schladenim mozno.
ja by som dal do sedlovky este rozdrteny lad v sacku pred celou operaciou.
podla prispevkov najvacsia demolacia od roku 2012
ja som ten ram krutil v tom sveraku a moj navrh je nechat to tak. sily navyse bolo dost ale nelajznem si dalsiu bytocnu demolaciu ramu. clovek neodhadne kolko moze zatlacit a v sekunde to prskne. je to slusny ram na taketo experimenty. po gumovom kladive islo aj trojkilove cez dosku a nepomohlo vsimol som si akutnejsie veci na tom bajku co treba vymenit. cakajme na dalsie foto
Inak jazdit s povolenym upinakom by mohlo byt riesenie, len treba byt trpezlivy. Ono to nevydrzi takto zakusnute stale. Karbon s hlinikom sa spolu nespoja.
ale prosim ta neprehanaj tento aktualny prevodnik este zdaleka nie je domrtva. horsie vsak je, ze sa mi ho nepodari vymenit, lebo ho blokuje mensi prevodnik, na ktorom som totalne strhol jeden srob. bude to treba odvrtat.
P.S. A to som si myslel, ze sa spravam k zalozaku necitlivo, ked som zjazdil oblozenie az na kov a mam vytahanu a nenamazanu retaz.
Dokial nemas zjazdeny piestik, tak je pohoda . Naviac, dosticky, co maju hlinikovu dosticku su celkom fajn na zjazdovanie Ja som si inak tiez myslel neviem co o zopar komponentoch, co som mal/mam, pripadne videl tuna. Ale oproti tomu ako mal zjazdene jeden clovek od najazdenych desiatky tisic km, su to uplne nove a nepouzite komponenty
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Slo by napr. urobit dve priruby s dierami na zavitove tyce povedzme M6 - M8 popri diere na sedlovku spodnu prirubu odvrtat samozrejme na presny priemer sedlovky (jednuduchsie ako vystruzovanie sedlovky) a zapriet o ram.
Hornu prirubu bud srobom cez sedlovku za cenu jej znicenia alebo monzno cez nejaky objimku a pomaly s citom tocit matkami. Ci to nepopusti.
Z tepelnych koeficientov roztiaznosti nema zmysle zahrievat/chaldit karbon taktiez nie zahrievat hlinik avsak schladenim mozno.
ja by som dal do sedlovky este rozdrteny lad v sacku pred celou operaciou.
strucny schematicky nakres s prirubami
ja som ten ram krutil v tom sveraku a moj navrh je nechat to tak. sily navyse bolo dost ale nelajznem si dalsiu bytocnu demolaciu ramu. clovek neodhadne kolko moze zatlacit a v sekunde to prskne. je to slusny ram na taketo experimenty. po gumovom kladive islo aj trojkilove cez dosku a nepomohlo
P.S. A to som si myslel, ze sa spravam k zalozaku necitlivo, ked som zjazdil oblozenie az na kov a mam vytahanu a nenamazanu retaz.
Ee, este len bude a nebude to sedlovka
Inak jazdit s povolenym upinakom by mohlo byt riesenie, len treba byt trpezlivy. Ono to nevydrzi takto zakusnute stale. Karbon s hlinikom sa spolu nespoja.
Miso: vystruznik a vystruzovanie, nie sustruznik a odstruzovanie
To len aby si do buducna vedel, ze ide o dva rozlicne druhy trieskoveho obrabania.
ale nic, on myslel len lozisko ramu, to najvacsie pri stredovom zlozeni. uz to riesim s Danom.
nj tie prevodniky dnes nic nevydrzia, akoby boli z lepenky
Aj tak sa není o čom baviť tak sa aspoň zabávame .čí?
iron vydržia len si treba správne vybrať
To len aby si do buducna vedel, ze ide o dva rozlicne druhy trieskoveho obrabania.
Kurna tak toto by ma veru nenapadlo ze su dva nazvy a kazdy znamena nieco ine
nj tie prevodniky dnes nic nevydrzia, akoby boli z lepenky
Musis ocelovy .. blato a hlinik to nejde dohromady
Dokial nemas zjazdeny piestik, tak je pohoda