Co sa zmenilo? Ak si spominam, tak si bol dost aktivnym zastancom teorie o su 25...
andrej, to snad nemyslis vazne ze ja som bol dost aktivnym zastancom teorie o su25? od prveho dna som akurat tak aktivnym zastancom toho, ze v tom case v danom vzdusnom priestore nad Ukrajinou uz nemal letiet ziaden komecny let akychkolvek aerolinii ( ci uz vo vyske 9 alebo aj 20km ) a doteraz mam za to ze za velku cast tejto leteckej tragedie moze Ukrajina. ci ako si ma clovek vysvetlit ze Ukrajina tvrdila ze letecky koridor je bezpecny od urcitej vysky a vsetky aerolinky za to pekne kasirovala, ale uz doslova par minut po tragedii vyhlasovali ze ich zostrelili separatisti pomocou systemu Buk...to je slusna schiza.
a aby si to dlho nehladal, jedine co som sem pisal boli technicke parametre SU25 vs SU27 na strane 431 ( teda zeby lietadlo mohli teoreticky zostrelit ) a hned na strane 432 som napisal : „samozrejme ze tu spekulujeme zbytocne, mohlo to byt akokolvek ale oni velmi dobre vedia "vo co go"
ale osobne si myslim ze keby bolo lietadlo zostrelene sposobom ako to bolo opisovane ihned po incidente, uz by sme mali davno nevyvratitelne dokazy na stole."
+ na strane 504 som svojim tvrdenim zamietol ze by tie snimky co sa objavovali v ruskych mediach mohli byt pravdive/realne.
takze vies mi prosim napisat z coho si usudil ze prave ja som aktivnym zastancom teorie o su25?
ale osobne si myslim ze keby bolo lietadlo zostrelene sposobom ako to bolo opisovane ihned po incidente, uz by sme mali davno nevyvratitelne dokazy na stole.
Tak sa ospravedlnujem, nejako som si zle vysvetlil niektore tvoje prispevky ....
čím dlhšie trvá to vyšetrovanie o to je to menej dôveryhodnejšie.Zostrelenie lietadla systémom PLRS nie je možné v dnešnej dobe zamaskovať.satelity vidia všetko aj ruské aj nato.Ja to považujem stále za divadlo.Oni presne vedia čo sa tam stalo a tak ako aj vtedy písal matúš,zodpovednosť ma ukrajina za riadenie letov.
Na ukrajine prudko padajú vďaka vojne dôchodky z hodnoty 150 na niekde 20-30 dolárov.je mi tých ludí lúto lebo bude ešte o dosť horšie.
čím dlhšie trvá to vyšetrovanie o to je to menej dôveryhodnejšie.Zostrelenie lietadla systémom PLRS nie je možné v dnešnej dobe zamaskovať.satelity vidia všetko aj ruské aj nato.Ja to považujem stále za divadlo.Oni presne vedia čo sa tam stalo ...
... špionážne satelity možno vidia dosť veľa, ale len vtedy, keď nad daným územím akurát prelietavajú.
Nesmieš pozerať toľko amerických filmov, resp. nesmieš uveriť všetkým špeciálnym efektom, že to tak je aj v skutočnom svete.
ach jaj TRIKI náš ..... vševediaci
podľa tvojich zaručených informácii U mala byt už ekonomicky politicky a aj inak dávno "mŕtva" ...
kde zostla Tvoja okrídlená fráza "zima ukáže ..."
a čo sa týka tej zodpovednosti za vzdušný priestor,
ak sa proti státu, vláde, armáde na východe postaví (na začiatku) "hŕstka" dobrodruhov so samopalikom, ktorý ukradla niekde na policajnej stanici pripitému Seriožkovi, tak ty by si asi určite predpokladal, že sa jej ním podarí zostreliť civilné lietadlo v príslušnej letovej výške, (a promptne by si uzavrel celý vzdušný priestor nad trkilandom)
samozrejme, ak by sa tam náhodou neobjavili (ktorí tam ale doteraz nikdy oficiálne neboli) ruskí dovolenkári na BUKU
(lebo v tom momente nemali žiadne vhodnejšie približovadlo k dispozícii)
pobaltské štáty nemiesto toho,aby sa snažili o rovnováhu tak ich politici len ukazujú ramená.Pritom potenciálny etnický konflikt hrozí do budúcna lotyšsku a estónsku.30% neintegrovaných rusov bude pre nich problém.
Veď práve preto o to viac treba rozmýšlať hlavou a nie silou ktorú nikdy reálne ani mať nebudú.U nás sme na zač.90tych rokov tiež mali takýchto blbcov.
Vsetky pobaltske staty su v nato, pokial na nich rusi vyskusaju ukrajinsky scenar s utlacovanou mensinou, tak si ani neviete predstavit co to odstartuje...
práveže si myslím,že neodštartuje nič.Totižto týto nelotyši a neestónci sú aj reálne vo svojich právach utlačovaní.Vieš si predstaviť,že by u nás maďari dodnes nemali slovenské občianstvo?
a podmienkou by bola perfektná znalosť slovenčiny,slovenských reálií,prísaha a oddanosť vlasti???....nemyslitelné.takže dvojaké menšinové práva.
Ziadna perfektna znalost to nie je, obycajny zakladny test znalosti jedineho oficialneho jazyka statu v ktorom ziju ! Takisto sa treba zamysliet nad tym ako a preco sa tam tolko rusov zrazu ocitlo, odporucam prestudovat historiu pobaltskych krajin po 2 sv. vojne.
Ak to bude ako tvrdis, teda, ze any pripadny ukrajinsky scenar zo strany ruska by nic neodstartoval zo strany zapadnych mocnosti, pripadne bezzubu reakciu (znepokojenie, lahke sankcie, atd.), tak to bude este ovela, ovela horsie, kedze iluzia o nato sa rozpadne ako domecek z karat.
rusi sa tam samozrejme neocitli zrazu.a ešte raz,vieš si predstaviť,že na základe jazykového testu by u nás maďari mali dostávať občianstvo?...nemyslitelné.
robia velkú chybu,že tých 30% rusov odstrkujú mimo.Raz sa im to môže škaredo vypomstiť.Ak by začali v týchto krajinách protesty rusov za zrovnoprávnenie na čo majú aj nárok kedže sú občanmi eu tak žiadne nato nikde nezasiahne.ukr.scenár sa nedá použiť v balt.štátoch.To je len také strašenie a vytváranie nepriateľa.A nato je len ilúzia už dávno.
žasnem
neexistuje téma v ktorej by triki-pedia nemala vo všetkom jasno,
skús si naštudovať podmienky získania napr. švajčiarskeho občianstva a choď sa potom sťažovať na to, ako si utláčaný, keby si ho nebodaj nedostal ...
(a okrem iného skús aj nepreskakovať z jednej "politickej" témy do druhej, ak nahodou nevieš "kam z konopí", kľudne to priznaj .... iste ťa a TO viacerí ocenia)
To je aké krásne,že v dnešnom svete sa nájde niekto,kto obhajuje utláčaných. Áno,hádate správne,je to pán Putin,vďaka ktorého vláde je v jeho domovskej krajine všetko v poriadku,vôbec tam nemajú v ničom bordel a tak má mandát na to,aby ochraňovali všetkých rusov na Zemi,prípadne i priľahlých galaxiách. Človek by až slzu uronil,keď vidí tú dobrotu a láskavosť...Lebo naposledy takáto dobrota a láskavosť bola vidieť u iného podobného pána, niekedy okolo roku 1938.
A teraz vážne. Kto vie,či tí rusi v pobaltí nemajú viacej práv a slobody ako v Rusku.
Napriklad demograficka situacia a jej vyvoj v Litve: http://en.wikipedia.org/wiki/Latvia#Demographics
A NATO je iluzia uz davno ? Iluziou sa stane az vtedy ked bude poruseny/ignorovany clanok 5 o kolektivnej obrane, to sa zatial nestalo.
To je aké krásne,že v dnešnom svete sa nájde niekto,kto obhajuje utláčaných. Áno,hádate správne,je to pán Putin,vďaka ktorého vláde je v jeho domovskej krajine všetko v poriadku,vôbec tam nemajú v ničom bordel a tak má mandát na to,aby ochraňovali všetkých rusov na Zemi,prípadne i priľahlých galaxiách. Človek by až slzu uronil,keď vidí tú dobrotu a láskavosť...Lebo naposledy takáto dobrota a láskavosť bola vidieť u iného podobného pána, niekedy okolo roku 1938.
A teraz vážne. Kto vie,či tí rusi v pobaltí nemajú viacej práv a slobody ako v Rusku.
Zabudol si spomenut napr. zlaty zivot tatarov na Kryme. Za Stalina, za Putina ... ved kto by mal viacej sucitu s mensinami nez Putin. Co myslis @triki az sa Putinovi podari ochranit aj mensiny na Slovensku co bude s vasou uderkou?
ch nie su členom eú takže porovnávaš neporovnatelné.
tak toto bol ozaj argument hodný zapísania "do histórie"
toto by si mohol ozaj "odborne" rozviesť,
ale ešte pred tým aj tie ostatne veci a tvrdenia na ktoré si nejako zrazu "zázračne" pozabudol ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak rusi budu minat peniaze na vojnu na ukrajine a po utoku na mariupol ich odpoja od swiftu tak to uvidime za 5 rokov...
andrej, to snad nemyslis vazne ze ja som bol dost aktivnym zastancom teorie o su25? od prveho dna som akurat tak aktivnym zastancom toho, ze v tom case v danom vzdusnom priestore nad Ukrajinou uz nemal letiet ziaden komecny let akychkolvek aerolinii ( ci uz vo vyske 9 alebo aj 20km ) a doteraz mam za to ze za velku cast tejto leteckej tragedie moze Ukrajina. ci ako si ma clovek vysvetlit ze Ukrajina tvrdila ze letecky koridor je bezpecny od urcitej vysky a vsetky aerolinky za to pekne kasirovala, ale uz doslova par minut po tragedii vyhlasovali ze ich zostrelili separatisti pomocou systemu Buk...to je slusna schiza.
a aby si to dlho nehladal, jedine co som sem pisal boli technicke parametre SU25 vs SU27 na strane 431 ( teda zeby lietadlo mohli teoreticky zostrelit ) a hned na strane 432 som napisal : „samozrejme ze tu spekulujeme zbytocne, mohlo to byt akokolvek ale oni velmi dobre vedia "vo co go"
ale osobne si myslim ze keby bolo lietadlo zostrelene sposobom ako to bolo opisovane ihned po incidente, uz by sme mali davno nevyvratitelne dokazy na stole."
+ na strane 504 som svojim tvrdenim zamietol ze by tie snimky co sa objavovali v ruskych mediach mohli byt pravdive/realne.
takze vies mi prosim napisat z coho si usudil ze prave ja som aktivnym zastancom teorie o su25?
Tak sa ospravedlnujem, nejako som si zle vysvetlil niektore tvoje prispevky ....
Na ukrajine prudko padajú vďaka vojne dôchodky z hodnoty 150 na niekde 20-30 dolárov.je mi tých ludí lúto lebo bude ešte o dosť horšie.
... špionážne satelity možno vidia dosť veľa, ale len vtedy, keď nad daným územím akurát prelietavajú.
Nesmieš pozerať toľko amerických filmov, resp. nesmieš uveriť všetkým špeciálnym efektom, že to tak je aj v skutočnom svete.
podľa tvojich zaručených informácii U mala byt už ekonomicky politicky a aj inak dávno "mŕtva" ...
kde zostla Tvoja okrídlená fráza "zima ukáže ..."
a čo sa týka tej zodpovednosti za vzdušný priestor,
ak sa proti státu, vláde, armáde na východe postaví (na začiatku) "hŕstka" dobrodruhov so samopalikom, ktorý ukradla niekde na policajnej stanici pripitému Seriožkovi, tak ty by si asi určite predpokladal, že sa jej ním podarí zostreliť civilné lietadlo v príslušnej letovej výške, (a promptne by si uzavrel celý vzdušný priestor nad trkilandom)
samozrejme, ak by sa tam náhodou neobjavili (ktorí tam ale doteraz nikdy oficiálne neboli) ruskí dovolenkári na BUKU
(lebo v tom momente nemali žiadne vhodnejšie približovadlo k dispozícii)
http://hn.hnonline.sk/svet-120/zapad-robi-z-putina-zbytocne-demona-662942
a podmienkou by bola perfektná znalosť slovenčiny,slovenských reálií,prísaha a oddanosť vlasti???....nemyslitelné.takže dvojaké menšinové práva.
Ak to bude ako tvrdis, teda, ze any pripadny ukrajinsky scenar zo strany ruska by nic neodstartoval zo strany zapadnych mocnosti, pripadne bezzubu reakciu (znepokojenie, lahke sankcie, atd.), tak to bude este ovela, ovela horsie, kedze iluzia o nato sa rozpadne ako domecek z karat.
robia velkú chybu,že tých 30% rusov odstrkujú mimo.Raz sa im to môže škaredo vypomstiť.Ak by začali v týchto krajinách protesty rusov za zrovnoprávnenie na čo majú aj nárok kedže sú občanmi eu tak žiadne nato nikde nezasiahne.ukr.scenár sa nedá použiť v balt.štátoch.To je len také strašenie a vytváranie nepriateľa.A nato je len ilúzia už dávno.
neexistuje téma v ktorej by triki-pedia nemala vo všetkom jasno,
skús si naštudovať podmienky získania napr. švajčiarskeho občianstva a choď sa potom sťažovať na to, ako si utláčaný, keby si ho nebodaj nedostal ...
(a okrem iného skús aj nepreskakovať z jednej "politickej" témy do druhej, ak nahodou nevieš "kam z konopí", kľudne to priznaj .... iste ťa a TO viacerí ocenia)
A NATO je iluzia uz davno ? Iluziou sa stane az vtedy ked bude poruseny/ignorovany clanok 5 o kolektivnej obrane, to sa zatial nestalo.
Zabudol si spomenut napr. zlaty zivot tatarov na Kryme. Za Stalina, za Putina ... ved kto by mal viacej sucitu s mensinami nez Putin. Co myslis @triki az sa Putinovi podari ochranit aj mensiny na Slovensku co bude s vasou uderkou?
tak toto bol ozaj argument hodný zapísania "do histórie"
toto by si mohol ozaj "odborne" rozviesť,
ale ešte pred tým aj tie ostatne veci a tvrdenia na ktoré si nejako zrazu "zázračne" pozabudol ...