breza_biela, ty musis mat v tej hlave dobre vymetene, neustale sa tu snazis presviedcat o tych svojich *****h pomylenych nazoroch ze su pravdive, ale predsa toto musi vidiet uz naozaj kazdy ze trepes dve na tri, spamataj sa chalan..
a ked citam toto je mi na grc, ludia su asi fakt sprosti, od niekoho kto uvazuje ako ty by som si nekupil ani slabikar..
@pista
...vďaka MTBiker fóru sa mi podarilo zvýšiť predaj mojich kníh o stovky kusov.
gronkjear zbytočne sa namáhaš, zbytočne plytváš slovami. Je to problém, ktorý by som prirovnal k úmrtiu.
Keď niekto umrie, jeho akoby sa to už netýkalo, on si to nedokáže uvedomiť. Postihnutí sú hlavne jeho pozostalí príbuzní, jeho priatelia jeho okolie.
Nuž a presne tak je to, keď je niekto debil.
gronkjear zbytočne sa namáhaš, zbytočne plytváš slovami. Je to problém, ktorý by som prirovnal k úmrtiu.
Keď niekto umrie, jeho akoby sa to už netýkalo, on si to nedokáže uvedomiť. Postihnutí sú hlavne jeho pozostalí príbuzní, jeho priatelia jeho okolie.
Aj taky Clementis sa tesil, ze sme zvitazili ... a potom prisli chlapci z NKVD. Ak ti to nic nehovori tak NKVD zrodilo iste KGB co vychovalo isteho plukovnika ktoremu teraz tlieskas ty a tvoji kumpani ...
Vždy mi bolo záhadou ako vôbec môže vzniknúť a udržať sa pri moci režim ako bol fašizmus či stalinizmus. Ale určitá vzorka z tohto fóra mi ukázala uvažovanie ľudí, ktorí si priam žiadajú autoritárske typy politikov. Trochu mi to prispelo k objasneniu.
-ked rodic nie je autorita dieta si robi co chce
-ked ucitel nie je autorita ziaci ho maju za fackovacieho pajaca
-ked policajt nie je autorita vodici ho maju v...
takto by sa dalo ist az do politiky a ked politik nema autoritu tak je stat na bananovej urovni a robi si kazdy co chce.
autoritársky režim a robí si každý čo chce je niečo úplne odlišné
autoritárska môže byť aj monarcha, a aj štát stalinského typu ... ae vždy záleží len na pohnútkach názoroch a spôsoboch toho "vodcu" a asi aj na spôsobe akým prišiel k moci a za akým účeľom ...
pod autoritami diktatorov bol blizky vychod v relativnom klude a EU bez 100-tisicov imigrantov, IS(IS)-akov a co ja viem este.
treba sa ist opytat do Libyie ci bolo lepsie predtym alebo potom ako zacali padat bomby demokracie zavadzacov
Syria - detto
Irak - detto
snad je kazdemu jasne ze pri operacii ako je na Ukrajine su priamo/nepriamo zapojene bezpecnostne agentury minimalne 2 krajin, vzdy to takto bolo pri kazdom zadrapku v nejakom satelitnom dvorku. na nas v 68. hodili "bobek". a keby bol putin len spolovice taky magor ako ho vykresluju musel by mat tanky uz v Lisabone aby to nejako hralo navonok s jeho diagnozou autistickeho diktatora.
a da sa v internete dohladat vyrok: "Je to sice bastard, ale je nas!" na margo nastolovanie babko-vlad v svojom podruci
Velmi sa mi paci, ako maju ludia tendenciu si s chutou kopnut do vsetkeho naokolo namiesto toho, aby si radsej upratali najprv na vlastnom dvore. Vid bomba v batozine, strielanie po studentoch, Tiefenbach (a jemu podobni pacienti v zbore) ci strelba ostrymi z vrtulnika do staveniska nemocnice v BA...namatkovo...
-ked rodic nie je autorita dieta si robi co chce
takto by sa dalo ist az do politiky a ked politik nema autoritu tak je stat na bananovej urovni a robi si kazdy co chce.
zaujímavé
- takže deťom treba hneď po zobudení streliť jedu po papuli - aby vedeli kto je autorita
- učiteľ da decku pri vstupe do triedy trstenicou - aby vedel kto je autorita
- policajt na mňa najprv vystreli (viď akcia pri Košiciach) a potom zakričí "VZDAJ SA" - aby som hneď vedel kto je autorita
- politik hneď pošle "dovolenkujúcich tankistov" - aby Ukrajina vedela kto je autorita
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.sme.sk/c/7671186/v-moskve-zastrelili-politika-a-putinovho-kritika-borisa-nemcova.html
a ked citam toto je mi na grc, ludia su asi fakt sprosti, od niekoho kto uvazuje ako ty by som si nekupil ani slabikar..
...vďaka MTBiker fóru sa mi podarilo zvýšiť predaj mojich kníh o stovky kusov.
ale drzo dokonca aj dokonali ...
Neskutočné koľko je v tom pravdy.
autoritárska môže byť aj monarcha, a aj štát stalinského typu ... ae vždy záleží len na pohnútkach názoroch a spôsoboch toho "vodcu" a asi aj na spôsobe akým prišiel k moci a za akým účeľom ...
treba sa ist opytat do Libyie ci bolo lepsie predtym alebo potom ako zacali padat bomby demokracie zavadzacov
Syria - detto
Irak - detto
snad je kazdemu jasne ze pri operacii ako je na Ukrajine su priamo/nepriamo zapojene bezpecnostne agentury minimalne 2 krajin, vzdy to takto bolo pri kazdom zadrapku v nejakom satelitnom dvorku. na nas v 68. hodili "bobek". a keby bol putin len spolovice taky magor ako ho vykresluju musel by mat tanky uz v Lisabone aby to nejako hralo navonok s jeho diagnozou autistickeho diktatora.
a da sa v internete dohladat vyrok: "Je to sice bastard, ale je nas!" na margo nastolovanie babko-vlad v svojom podruci
takze maslo na hlavne ma iste kazda strana.
a nieco aktualne priamo z kolisky demokracie (kodove znacenie Pat a Mat v akcii)
http://www.liveleak.com/view?i=8aa_1425266043
zaujímavé
- takže deťom treba hneď po zobudení streliť jedu po papuli - aby vedeli kto je autorita
- učiteľ da decku pri vstupe do triedy trstenicou - aby vedel kto je autorita
- policajt na mňa najprv vystreli (viď akcia pri Košiciach) a potom zakričí "VZDAJ SA" - aby som hneď vedel kto je autorita
- politik hneď pošle "dovolenkujúcich tankistov" - aby Ukrajina vedela kto je autorita