Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-7% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, orchid/lilac/ink
80,99 €
-7%
MOC 89,99 €
Výpredaj -10% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend dámske tričko, Jet Heather/Black
53,99 €
-10%
MOC 76,99 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
-35% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer set, space blue/navy blue
83,99 €
-35%
MOC 129 €
Výpredaj -33% Viking Lana Pro dámsky set, claret/light pink
od 64,99 €
-33%
MOC 108 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
doktorko asi som sa pomylil sry myslel som 2ku
Zajtra tu bundu idem pozriet do NR ci budu mat moju velkost lebo tie rozmery castelli su na smiech
maju aj Alphu -5 az 10C to je tiez kvalitka
Gate (kraťasy) som v M-ku nemal šancu natiahnuť. Zobral som L ale sú mi trochen úzke. (myslel som, že sa časom uvolnia. Prdlajs! Tá látka je kvalitná a nechce sa vyťahať. Teda aj gate by mi bodli XL. A to bežne nosím veľkosť M.
Neber teda menšie ako L. (radšej to XL)
canopus postol na zaciatku bundu, ja som pozeral bundu a aj som pisal ze bundu ma najlacnejsie matt (to co som nasiel) a napisal som ze zjavne si myslel dres nie bundu a ty zas pises o dlhom drese nie o bunde http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?products_id=110429
Ja som na tom podobne ako ty, ale hned som si objednal XL od matusa Gabbu 2 convertible. Objednaval som podla toho, ze spodne triko mam od castelli velkost L, takze som ratal s tym, ze este ked nieco dam pod bundu tak aby som sa do toho vmestil. A bunda je naparadu