Na zamyslenie - ako sa moze NATO priblizovat? To je nejake auto, balon alebo co? Staty dobrovolne vstupuju do tej aliancie (hlavne po svojich skusenostiach so SZ resp. Ruskom). Cize aby ta otazka mala aspon nejaku logiku, staci sa opytat, ze preco napr. pobaltske staty chcu byt clenmi NATO a nie nejakej novej formy SZ.
Na zamyslenie - ako sa moze NATO priblizovat? To je nejake auto, balon alebo co? Staty dobrovolne vstupuju do tej aliancie (hlavne po svojich skusenostiach so SZ resp. Ruskom). Cize aby ta otazka mala aspon nejaku logiku, staci sa opytat, ze preco napr. pobaltske staty chcu byt clenmi NATO a nie nejakej novej formy SZ.
Ako moze potom Rusko stat na prahu NATO, ked sa nikam nepohlo?...[/url]
až teda na ten kúsok na Kryme a čosi na východe Ukrajiny..ale samozrejme, treba to rozlišovať - rozširovanie NATO je expanzia na východ a k Rusku a anexia a pohyb ruskej techniky po území iného štátu je len obrana..
Toto je presne to o com sa pise v rozhovoroch co sem dal Laco.
Ak si niekto mysli, ze na cyklo fore to nema vyznam tak nech si pozrie aka je tu obrovska denna navstevnost prevazne mladych ludi.
myslis pri 125% ucasti ked pri tych co volili stali vojaci so zbranami? alebo mas tiez selektivne vnimanie a prehliadol si ''spoved'' batusku Putina ktory to cele vymyslel referendum/nereferendum pricom by pouzil jadrove zbrane ak by sa ho niekto snazil zastavit?
spoj si tieto dve veci dokopy a urcite ti z toho vyjde ze to bola SLOBODNA vola ludu...
keby som si mal dobrovolne vybrat ci chcem A alebo B pricom by pri mne stal vojak so zbranou vraviaci ze vyber si A - uprimne na B by som si dobrovolne netrufol. ale vnimaj to ako chces - pre teba to urcite bolo slobodne rozhodnutie obyvatelstva...
a kedze tento clanok je prilis dobry a dava miliardy ($) dovodov preco nutit ludi robit slobodne rozhodnutia dam ho sem len pre teba este raz. http://ukraineatwar.blogspot.co.uk/2015/02/russia-needs-ukraine-to-fulfill-its.html
si fakt myslis ze pri urnach stali vojaci a kontrolovali kto co hodi? neverim ze si az tak na tom Nigel Farage: Armáda EU... děláte si z nás srandu?Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
dnes som sa v parlamente snazila presadit, aby uz ziaden uchylak, ktory sexualne zneuzije dieta alebo mu inak ublizi, nemohol vyviaznut spred sudu len s podmienkou a behat po slobode. nejde len o knaza z nevidzian, predtym bol medializovany pripad ucitela, ci policajta, ktori sexualne sprznili male deti a dostali smiesne tresty. viete preco? lebo trestny zakon je v tychto paragrafoch velmi benevolentny voci pachatelom. spodne hranice pre tieto delikty su smiesne. tak som to chcela zvysit. hm, nepreslo. pani podpredsednicka NR SR Lassakova povedala zamietnut, tak zamietli. gratulujem Smerakom, uchylom a deviantom.
p.s. viete, co je fakt smutne? ze radsej potopia deti - obete, ako by mali podporit opozicny navrh. jdu blejt.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=yyPgJQPRQ68
Hovorca US ministerstva obrany Jen Psaki a hovorca Pentagonu admiral John Kirby boli konfrontovaní vo veci prístupu NATO k Ruskej federácii.
Ako moze potom Rusko stat na prahu NATO, ked sa nikam nepohlo? No a akosi si pominul, ze otazky boli smerovane hlavne na situaciu na Ukrajine, ktora nieje clenom NATO.
A pridam aj rozhovor s analytikom, ktory ma iny pohlad na celu problematiku. Sice vravi o pomerovh v Ceskej republike, ale u nas je to ako cez kopirak: Vojensky analytik Koller: Všetci, ktorým nie je ľahostajný osud krajiny kde žijú a používajú vlastný rozum, sú označovaní za agentov Kremľa.
až teda na ten kúsok na Kryme a čosi na východe Ukrajiny..ale samozrejme, treba to rozlišovať - rozširovanie NATO je expanzia na východ a k Rusku a anexia a pohyb ruskej techniky po území iného štátu je len obrana..
ono stačí zmeniť uhol pohľadu a sme dokonca lepší oproti západu..
Ak si niekto mysli, ze na cyklo fore to nema vyznam tak nech si pozrie aka je tu obrovska denna navstevnost prevazne mladych ludi.
http://zahranicni.ihned.cz/c1-63701180-tajna-zprava-ceskych-diplomatu-rusko-na-krymu-porusuje-veskera-lidska-prava
spoj si tieto dve veci dokopy a urcite ti z toho vyjde ze to bola SLOBODNA vola ludu...
to ze vacsina ludi na kryme si dobrovolne zvolila to co maju sa snad hadat nemusime...
a kedze tento clanok je prilis dobry a dava miliardy ($) dovodov preco nutit ludi robit slobodne rozhodnutia dam ho sem len pre teba este raz.
http://ukraineatwar.blogspot.co.uk/2015/02/russia-needs-ukraine-to-fulfill-its.html
Luhansk gov. Moskal confirms, Russian forces are building a bridgehead on the Eastern side of the river.
NO JOKE: Ukrainian soldier WENT to them + ASKED them to return to their side of the river as they were not willing to "BREAK THE CEASEFIRE".
Ukrainian army #MINSK_2 response: "military fighters moved forward and began to build fortifications before the bridge." No counterattack!
ukrainske velenie si fakt mysli ze ghandi style bude na rusov fungovat?
Nigel Farage: Armáda EU... děláte si z nás srandu?Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
LUCIA pise:
dnes som sa v parlamente snazila presadit, aby uz ziaden uchylak, ktory sexualne zneuzije dieta alebo mu inak ublizi, nemohol vyviaznut spred sudu len s podmienkou a behat po slobode. nejde len o knaza z nevidzian, predtym bol medializovany pripad ucitela, ci policajta, ktori sexualne sprznili male deti a dostali smiesne tresty. viete preco? lebo trestny zakon je v tychto paragrafoch velmi benevolentny voci pachatelom. spodne hranice pre tieto delikty su smiesne. tak som to chcela zvysit. hm, nepreslo. pani podpredsednicka NR SR Lassakova povedala zamietnut, tak zamietli. gratulujem Smerakom, uchylom a deviantom.
p.s. viete, co je fakt smutne? ze radsej potopia deti - obete, ako by mali podporit opozicny navrh. jdu blejt.