Rychloupinak 15mm osky na RS Sid. Stačil jeden rýchly pohyb kedy sa to načalo. Aj po narovnani to pri (opatrnom) zatahovani už stále ohnem. Pocitam este tak 2-3 zatiahnutia a bude to nefunkčné. Celkovo upinak použitý cca 6x. Človek by čakal že to vydrží aj iné používanie ako v rukavičkách. Sú na tom aj ostatné rychloupinaky tak, že pri styku s páčkou tam je len tenký plech? Alebo to je tak len na tejto vidle? Asi prejdem na osku s imbusom :-/
mam tu istu vidlu a menim casto set kolies na asfalt alebo les. ja ten problem nemam nedotahujem to tak silno. ale vsimol som si ze to ma tendenciu sa ohybat.
Poznam dvoch ludi co maju ten problem aj s 20mm...skusal si chytit koleso a silno ohybat do stran ? Mozno niekto by si to ani nevsimol, ale mne to vadi...
Jasne, ale to nema vobec vplyv, upinak len zaistuje aby sa to nepovolovalo, vobec nestahuje tu osku dokopy....v podstate cervikom len dotahujes ako velmi sa koniec upinaka roztiahne do strany, aby sa samovolne nepovolil...a stavim sa ze vacsine sa to koleso hybe, len o tom nevedia..ps: samozrejme ze to koleso sa nejak citelne nehybe, ked ho chytim z boku, tak pri urcitej sile, tam ten vakel citim a ja stym zit neviem
Ano bez pádu našťastie, práve som dupal do kopca, mal som len nejakých 10-12km/h, v predchádzajúcom zjazde mi strelila skala do reťaze tak ju to zrejme načalo, po zanitovaní som prešiel 5km a prdlo to zasa v druhom mieste takže načatá bola v dvoch miestach no stalo sa mi to tesne pred záverečným klesaním tak som to už len odkolobežkoval/spustil sa.
Too much power, historicky prvý krát som roztrhol reťaz Snáď sa to už nezopakuje.
uff, tak to si lucker, ze to bolo bez padu.. ja som kedysi roztrhol retaz na bikroske pri plnom dupani a hodil som ukazkovu papulu o zem, integrala roztrepana, jazyk rozkusnuty na polovicu a na triesle som mal hrcu este asi rok.. toto bol fakt asi moj najhorsi pad v zivote, a pritom taka blbost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
KCNC KQR08 Rock Shox Maxle Boost 12x148 zadná oska, 195 mm
19,99 €
A dotiahnut toho cervika v oske si tiez skusal?
uff, tak to si lucker, ze to bolo bez padu.. ja som kedysi roztrhol retaz na bikroske pri plnom dupani a hodil som ukazkovu papulu o zem, integrala roztrepana, jazyk rozkusnuty na polovicu a na triesle som mal hrcu este asi rok.. toto bol fakt asi moj najhorsi pad v zivote, a pritom taka blbost