...ak to nie je tajnosť, odkiaľ si to kupoval? O tie poháre som prejavil záujem v Regio Jet-e , ale nemali pre moju vášeň pochopenie a za nič mi ich nechceli predať...
Begicky wittbier varene s korianderom, pomarancovou korou a rumancekom. ABV: 7.2%, IBU 15, chmel: hallertau mittelfruh, kvasinky: Saftbrew S-33. Kvoly vysokej ABV kludne by sa dalo nazvat aj silne belgicke ale.
Lahucke letne pivko typu americke psenicne pivo. ABV: 4%, IBU 30, chmel: cascade, kvasinky Safale 05
...ak to nie je tajnosť, odkiaľ si to kupoval? O tie poháre som prejavil záujem v Regio Jet-e , ale nemali pre moju vášeň pochopenie a za nič mi ich nechceli predať...
Znovu pridam nieco z garaze Galaxy U.S. American Pale Ale, ABV 5.4%, IBU 58, chmel: Warrior, Galaxy. Dry hopping Amarillo, Kvasinky Safale 05. Lahka letna zalezitost. Prijemna horka od Warrior, jemne citrusova od Galaxy a vonavo kvetinova od Amarilla. Sorry za pohar ale skusil som vyliat do vacsieho pohara. Pena drzi ako Barbus
no mne sa dodavky primatora weizenu nastastie neprerusili,len naraz som mal doma zasobu s roznymi etiketami ,no idem si jedno otvorit si mi spravil chut katko ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Begicky wittbier varene s korianderom, pomarancovou korou a rumancekom. ABV: 7.2%, IBU 15, chmel: hallertau mittelfruh, kvasinky: Saftbrew S-33. Kvoly vysokej ABV kludne by sa dalo nazvat aj silne belgicke ale.
Lahucke letne pivko typu americke psenicne pivo. ABV: 4%, IBU 30, chmel: cascade, kvasinky Safale 05
ja som kupil toto balenie v tescu za 7,50€
Inak recept:
http://www.brewersfriend.com/homebrew/recipe/view/226271/galaxy-u-s-