Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -10% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend dámske tričko, Jet Heather/Black
53,99 €
-10%
MOC 76,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
ciernej je tam dost, ale celkom k svetu vyzeraju
Bikejoring este takto pred rokom nemal ani cestak a teraz stoji pri prezentacii na podiu s borcami, ktori toho maju nakrutene neurekom, klobuk dole aj ked ta utrhli
kolko bolo ludi, vydarilo sa to podujatie?
JoKo farba nejazdí
Mám od nich set Vertical a úplná spokojnosť. Dobrý pomer cena/kvalita, aj vložka O.K.
Inak kupoval som na Bikefeste v Kálnici, možno budú aj tento rok, bude možnosť aj poskúšať, ak plánuješ prísť.
Mám GABBA2 verzia dlhý dres, na veterné a vlhké (sychravé, mrholenie) počasie pri 10-17st.C - funguje to bezvadne, je to teplé a pohodlné (aj keď tesne obopína telo, čo je podmienka). Nad 18st.C je v tom už priteplo, vetrá to len v okolí bočných zipsov a na hrudi pri otvorenom hlavnom zipse, ale vzadu sa prehrieva.
Variant s odpínacími rukávmi by mohol byť dobrý pri častých zmenách počasia, bez rukávov a s rozopnutými zipsami po bokoch a hlavným zipsom by mohol dobre vetrať aj nad 20st.C... kto to má vyskúšané, mohol by dať info či je to tak?
PS: ten kombinovaný dres sa po vyzlečení (otočí sa naruby) musí pracne "upratať", aby sa krátke rukávy naskladali na svoje miesto. (Skúšal som v predajni, aj toto ma odradilo od kúpy).
Pod dres GABBA2 nosím "sieťkovinový" nátelník podľa teploty s dlhým alebo krátkym rukávom podobný ako
http://www.castelli.sk/Castelli-Seamless-kratky-rukav-biely-d1621.htm
PS: vybral som si farbu žltá-fluo, majú okrem čiernej aj modrý, ale tá modrá je nevýrazná modrá. Podľa katalógu na Jeseň_2015 budú mať ešte červenú a zelenú-fluo.
Tak fajn - si borec, ale ja by som to bez zastavenia nezvládol.
http://www.outletinn.com/index.php?action=listado_productos_subfamilia&idioma=eng&id_campana=906
ty si ale nenapisal ze myslis to ze ked ich odzipsujes a chces zazipsovat spat. to za jazdy samozrejme neurobis