Trebostovska dolina je dobra. Polovica asfalt, potom lesna cesta, ku koncu trochu kamenista ale vsetko OK. Najhorsi je zaver kedy treba vytlacit bike do asi 300m stojky a si hore. Jednoznacne najrychlejsi sposob ako vyjst hore, chodi tade aj traktor s vecami ked nasi turisti robia pesi vystup na Hornu Luku.
Zjazd je najkrajsi po zelenej na Bystricku, trochu technicky ale krasny. Ak mienite pokracovat na Martinky nie je to zrovna zjazdne, viac tlacenia ako jazdenia (opacny smer je lepsi). Tiez som skusal zjazd do Kuneradu ale bolo to na moj vkus dost prudke a neuzil som to tolko.
hmmm..no vlastne smerom nie som ovplyvneny..smerom na Martinky mi to vyhovovalo len z dovodu, ze tam pridem akurat na obed ale ten budem teda hladat niekde inde..dik!
chalani chcem ist v sobotu nejaku znacku z martiniek na vas smer, okrem zelenej z hornej luky na bystricku, tu uz mam...co odporucate podla aktualneho stavu?
Momentálne na Martinkách ťažko poradiť. Na spodku zelenej z Hornej Lúky a vraj aj na žltej zo sedla Prašivé sa vyzúrili drevorubači. Tá žltá ale len info od kamoša, nebol som ju ešte tento rok. Časom skočím otestovať na vlastnej koži. Žltá od chát do MT podľa mňa tiež po ťažbe za veľa nestojí. Tí ***** rozdrbali čo sa dalo . Žltú z Vidlice na Bystričku som pár rokov nešiel, ale šiel ju nedávno Marinada tak by mohol poradiť. Modrá od chát na Bystričku je skôr taká popracovná oddychovka. Modrú z Minčola som nikdy nešiel, tak tam tiež neviem poradiť.
Poď s nami zelenú a modrú do Turia a môžeme skúsiť kuknúť aj tie Slnečné skaly. Alebo máš potom niečo dolu u nás?
dakujem za info,hmm a co potom jazdite ? uz len velku fatru ci co...no dole nic nemam,no sedlo kobylie cez medzihorsku dol. a modru cez cipcie som mal schovanu na nedelu ako light pretocenie noh a kedy vyrazate respektive o kolkej budete hore pri antenach keby som prisiel od veterneho...
Po robote aj tie rozbité chodníky a ja hlavne chatu pod Kľačianskou Magurou. To je moja srdcovka, prípadne bližšie veci vo VF. Cez víkendy ako kedy. Nedávno tú zelenú na Bystričku, tam kde to je dodrbané je už aj tak viac menej zvážnica. Minulý víkend chata pod Chlebom, Kriváne a dolu zo sedla pod Suchým cez Maguru a tak. Nejak sa premotať dá. Ešte pôjdem preskúmať stav tej žltej spod Minčola a modrú z Minčola na našu stranu. Potom mi ešte ostáva Anakonda, červená z Minčola a modrá a žltá do Strečna. Tie som tento rok ešte nestihol .
A niektoré čast VF na tom tiež nie sú moc dobre :/. Predvčerom som bol na Katovej skale a rovno za tabuľou NPR kopec zrezaných stromov. O Necpalskej a Belianskej doline škoda hovoriť...
V sobotu vyrážame tak okolo 8 z MT. Hore neviem koľko, ako nás poznám tak sa na chvíľu stavíme na chate. Takže okolo 11-12 by sme mohli byť na Krížave
Modra z Mincola smer Vrutky je pekna iba po prvu zvaznicu, potom je to o nicom prudke dodrbane zvaznice stale na brzdach ( tak to bolo minuly rok a pochybujem ze sa nieco zmenilo, no a zaver je este pekny.. Teraz ma laka tajpan z Mincola smer sedlo javorina, zevraj je to pekne a jazdivejsie ako cervena. A super je aj zlta cez Panosinu do Lipovca, teda dufam ze stale je
Tak modrú rovno škrtám. Panošinu som tento rok ešte nešiel. Minulý rok bol kúsok rozbitý úvod od zvážnice a potom úsek od pamätníka. Ďalej super. Na Maguru chodím každý týždeň aspoň raz-dva krát, tak testnem najbližšie. Tajpan chalani boli a chválili. Ja som sa tam ešte nedostal.
mincol strecno som siel minulu sobotu ,da sa ,v nedelu na opacnu stranu -horna luka s ltom a quidom a skonstatoval som ze cervena tym smerom je uz riadne rozjazdena ....
ja by som mal tiez vyrazat o 8mej z kuneradu tak hadam na chate sa stretneme ...budem hladat yetiho chodite na "staru" chatu ,ci?
Mám otázku, ako je to zo zjazdnosťou a náročnosťou po červenej turistickej značke z Martiniek smer Horná lúka - Kopa - s. Maríková - Hnilická Kíčera - s. pod Hnilickou Kíčerou - s. pod Úplazom a smerom na Valču. Prípadné nástrahy a obchádzky ??
Z martiniek až po sedlo majbikova parádny pojazd,ďalej smer hnilická také hupaky raz hore raz dole,zjazd z Kýčery na sedlo dosť prudký teda na tlačenie až dole.
zajtra pôjdem na krížavu po žltej a chcem niečo prejsť aj po hrebeni a naspäť smer MT nejaka iná zábavnejšia alternatíva ako dole napr. valčianska dolina
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zjazd je najkrajsi po zelenej na Bystricku, trochu technicky ale krasny. Ak mienite pokracovat na Martinky nie je to zrovna zjazdne, viac tlacenia ako jazdenia (opacny smer je lepsi). Tiez som skusal zjazd do Kuneradu ale bolo to na moj vkus dost prudke a neuzil som to tolko.
Poď s nami zelenú a modrú do Turia a môžeme skúsiť kuknúť aj tie Slnečné skaly. Alebo máš potom niečo dolu u nás?
A niektoré čast VF na tom tiež nie sú moc dobre :/. Predvčerom som bol na Katovej skale a rovno za tabuľou NPR kopec zrezaných stromov. O Necpalskej a Belianskej doline škoda hovoriť...
V sobotu vyrážame tak okolo 8 z MT. Hore neviem koľko, ako nás poznám tak sa na chvíľu stavíme na chate. Takže okolo 11-12 by sme mohli byť na Krížave
ja by som mal tiez vyrazat o 8mej z kuneradu tak hadam na chate sa stretneme ...budem hladat yetiho
Mám otázku, ako je to zo zjazdnosťou a náročnosťou po červenej turistickej značke z Martiniek smer Horná lúka - Kopa - s. Maríková - Hnilická Kíčera - s. pod Hnilickou Kíčerou - s. pod Úplazom a smerom na Valču. Prípadné nástrahy a obchádzky ??