Veď hej, obviňovanie západu vadí ale opak nie....
Nemyslím že sa tu niekto poklonkuje Rusku, len máme iný pohľad na vec Špinu na rukách majú obe strany, o tom niet pochýb. Mňa osobne dráždi to vynášanie ortieľov nad "vinníkom" pritom ešte nie je nič vyšetrené ani dokázané. A pokiaľ sa staviaš do pozície že máš už svoj vek, tak musíš sám najlepšie vedieť pokiaľ nemáš klapky na očiach, že tu je toľko nejsasností že až....
Povabne na internete je to, ze k hocakemu nazoru najdes dostatok dokazov, pomerne slusne graficky spracovanych. Uz si pripadam ako ked na dedine v podvecer pred chalupou babky argumentuju, ze " v televizii ukazovali ". Kdesi na zaciatku temy politika som spomenul pribeh Jana Husa, ktory priputany ku kolu pri pohlade na dobrotivu zienku co prinasala razdie aby ohen lepsie horel zvolal "Sancta simplicitas!"
v porovnani so susednou vladou ano.
ja a moja zena mame pracu, mame kde byvat, syn ma kde chodit do skoly, kedykolvek mozem ist doktorovi atd atd.
a vlastne som prisiel na to ze sme rozmaznani, zhyckani a mame v podstate vsetko co chceme a nevazime si tie zakladne veci o ktore momentalne prichadzaju nasi susedia. bydlisko, potraviny, zdravie, holy zivot
"Moldavsko sa aktivne pripravuje na vojnu s RF za pomoci US vojenskymi poradcami"
"na vychod UA dorazili cecenski vojaci v plnej zbroji. prisli v desiatich vagonoch"
je mozne ze za nejaky ten mesiac nam zacnu chodit povolavacie rozkazy...
Ono to dosť často zvykne byť ako v tom starom vtipe o Rádiu Jerevan.
Otázka pre Rádio Jerevan: "Je to pravda, že v Moskve na Červenom námestí rozdávajú Žiguláky?
Odpoveď: "V podstate je to pravda. Akurát, že to nie je v Moskve na Červenom námestí, ale v Leningrade na Nevskom prospekte. No a nie sú to Žiguláky, ale bicykle. A nerozdávajú sa, ale sa rozkrádajú."
%%%%%%%%%%%%
Inak, obrovský pretlak ukrajinológov tu na fóre. Chodím tu už osem rokov, ale takýto potenciál som nepredpokladal. Prečo sa prejavil až posledný polrok? Kde trčal doteraz?
laco ... Tento potenciál sme ukrývali a čakali na vhodnú príležitosť prejaviť sa
Ta ako ty a spol. niekedy až s noblesou reaguješ na naše príspevky v domnení že tak to je a ty sa predsa nemôžeš mýliť, my sa snažíme poukazovať na informácie ktoré si vy nepripúštate.
Možno sa mýlime ale rovnako sa môžeš mýliť vo svojom videní sveta ty. Ja len dúfam že sa to skončí skôr než tento konflikt zaklope na naše spoločné hranice s UA. Mŕtvi pribúdaju ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemyslím že sa tu niekto poklonkuje Rusku, len máme iný pohľad na vec
Aku dlhu historiu maju Ukrajinci a aku dlhu Slovaci? By ma zaujimalo to porovnanie
máš dojem, že, napríklad naša vláda rozhoduje v mene ľudí, ktorí ju volili ?
ja a moja zena mame pracu, mame kde byvat, syn ma kde chodit do skoly, kedykolvek mozem ist doktorovi atd atd.
a vlastne som prisiel na to ze sme rozmaznani, zhyckani a mame v podstate vsetko co chceme a nevazime si tie zakladne veci o ktore momentalne prichadzaju nasi susedia. bydlisko, potraviny, zdravie, holy zivot
"Moldavsko sa aktivne pripravuje na vojnu s RF za pomoci US vojenskymi poradcami"
"na vychod UA dorazili cecenski vojaci v plnej zbroji. prisli v desiatich vagonoch"
je mozne ze za nejaky ten mesiac nam zacnu chodit povolavacie rozkazy...
to akože Moldavsko ide anektovať Putinovsko ??? a pripojiť ho dobrovoľne k sebe ???
to by som ozaj ani vo sne nečakal ...
Otázka pre Rádio Jerevan: "Je to pravda, že v Moskve na Červenom námestí rozdávajú Žiguláky?
Odpoveď: "V podstate je to pravda. Akurát, že to nie je v Moskve na Červenom námestí, ale v Leningrade na Nevskom prospekte. No a nie sú to Žiguláky, ale bicykle. A nerozdávajú sa, ale sa rozkrádajú."
%%%%%%%%%%%%
Inak, obrovský pretlak ukrajinológov tu na fóre. Chodím tu už osem rokov, ale takýto potenciál som nepredpokladal. Prečo sa prejavil až posledný polrok? Kde trčal doteraz?
Ta ako ty a spol. niekedy až s noblesou reaguješ na naše príspevky v domnení že tak to je a ty sa predsa nemôžeš mýliť, my sa snažíme poukazovať na informácie ktoré si vy nepripúštate.
Možno sa mýlime ale rovnako sa môžeš mýliť vo svojom videní sveta ty. Ja len dúfam že sa to skončí skôr než tento konflikt zaklope na naše spoločné hranice s UA. Mŕtvi pribúdaju ...
a verim ze tie dokazy iste su ale toto je viac ako dokazovanie priciny katastrofy letu. tu sa hra vacsia sachova partia.
http://rt.com/news/175476-bbc-deleted-report-mh17/