Zdravim len sa chcem opytat ci mal niekto vyvrtnuty clenok a natiahnute vazivo...stalo sa mi to v piatok minuli tyzden a este stale to mam citlive opuchnute a este na to nedoslapujem poriadne a chyba mi uz bike sakra....
Ja.som.to mal a.mesiac out. Ale zalezi ci to mas.natiahnute nadtrhnute alebo roztrhnute. Ber nato vobenzin a natieraj si to. Maj nohu na.slnku a urychlis hojenie
Píše len natiahnuté... takže to by tak dramatické byť nemuselo S členkami a vyvrtnuiami mám bohaté skúsenosti (negatívne). Doba liečenia v závislosti od závažnosti stavu a počtu opakovaní tak od 1 týždňa do 6-7 týždňov. Pri natrhnutom to bolo tých spomínaných 6-7. Väčšinou to bolo cca 2 týždne v mojom prípade. Závisí ako sa cítiš. Opúchať to bude po každej záťaži ešte nejaký mesiac dva aj potom, z toho si ťažkú hlavu nerob. Ja som sa to naučil riešiť čisto pocitovo... Ja som to ale zaťažoval behom so zmenami smeru, takže myslím si, že na ten bike môžeš podstatne skôr, ale ako som spomínal, dosť závisí od pocitu. AK to máš teda len natiahnuté. Ak natrhnuté, počítaj, že pod mesiac sa nedostaneš. Skoré uzdravenie prajem, ja už dva týždne oddy***** skrz zlomený stredný článok na prostredníku. Mám takú pekne veľkú dlahu, takže bike nehrozí
Dnes tu píšeme len o druhých. Nemáte sa osobne čím pochváliť?
Od soboty už aj ja patrím medzi kľúčových bikerov. (zlomenina akromialneho konca klavikuly) V našej partii už 5. kľúčová kosť.
Škoda, že som si nespravil selfie včera. Malo to lepšie farby. Neviem si ani nejak odfotiť rameno zozadu, kde bol náraz. Tam mám zase tzv. cestnú lišaj.
Pri tomto ma napadlo - je zasah LZZS hradeny z bezneho zdravotného poistenia?
Ano je hradeny.
Problem by ale mohol byt so zasahom horskej sluzby, pokial si poisteny na Slovensku (nemas Alpenverein) a stane sa ti uraz mimo oficialnej cyklotrasy napr. v NP, vtedy by sa poistovna mohla vykrucat. Ak ma niekto prakticke skusenosti, podelte sa.
Od soboty už aj ja patrím medzi kľúčových bikerov.
Skore uzdravenie prajem. Coze sa stalo, mladicka nerozvaznost ?
[quote=""]
Taktiež skore uzdravenie a este popíš ako si sa ktomu dostal. Zrejme klasika isiel si rýchlo a hodilo ta cez rajdy a nestihol si dat ruky pred seba alebo si ich dal nie moc dobre kedze si dopadol na rameno:) Zase bez padov sa v nasom sporte neda jazdit
Palo TT, uhádol si, mladícka nerozvážnosť. (Oravský MTB) doubleble, ťažko popísať, keď sa to stane v zlomku sekundy.
Pri preteku som valil na doraz. Pri predbiehaní dole zvážnicou som sa dostal do dažďom vymletej stopy a predbehol som vlastný bicykel. Inak nepatrím medzi riskantných jazdcom. Na každého to snáď raz príde. Čo už.
(podľa značenia na tele a príp. drese som musel urobiť nejaký vzdušný premet a dopadnúť na chrbát, pričom prvý kontakt so zemou bolo plece)
Palo TT, uhádol si, mladícka nerozvážnosť. (Oravský MTB) doubleble, ťažko popísať, keď sa to stane v zlomku sekundy.
Pri preteku som valil na doraz. Pri predbiehaní dole zvážnicou som sa dostal do dažďom vymletej stopy a predbehol som vlastný bicykel. Inak nepatrím medzi riskantných jazdcom. Na každého to snáď raz príde. Čo už.
(podľa značenia na tele a príp. drese som musel urobiť nejaký vzdušný premet a dopadnúť na chrbát, pričom prvý kontakt so zemou bolo plece)
Aj si dojazdil ten maraton ak sa to stalo niekde ku koncu ci to uz moc bolelo? Ale asi predsalen na ceste sa to este ako tak da ale v terene to musí boliet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.hzs.sk/typy-aktualit/zraneny-cyklista-v-malej-fatre/
http://www.hzs.sk/typy-aktualit/zraneny-cyklista-v-malej-fatre/
Kto to? A čo sa stalo?
Od soboty už aj ja patrím medzi kľúčových bikerov. (zlomenina akromialneho konca klavikuly) V našej partii už 5. kľúčová kosť.
Škoda, že som si nespravil selfie včera. Malo to lepšie farby. Neviem si ani nejak odfotiť rameno zozadu, kde bol náraz. Tam mám zase tzv. cestnú lišaj.
Ano je hradeny.
Problem by ale mohol byt so zasahom horskej sluzby, pokial si poisteny na Slovensku (nemas Alpenverein) a stane sa ti uraz mimo oficialnej cyklotrasy napr. v NP, vtedy by sa poistovna mohla vykrucat. Ak ma niekto prakticke skusenosti, podelte sa.
Skore uzdravenie prajem. Coze sa stalo, mladicka nerozvaznost
Taktiež skore uzdravenie a este popíš ako si sa ktomu dostal. Zrejme klasika isiel si rýchlo a hodilo ta cez rajdy a nestihol si dat ruky pred seba alebo si ich dal nie moc dobre kedze si dopadol na rameno:) Zase bez padov sa v nasom sporte neda jazdit
doubleble, ťažko popísať, keď sa to stane v zlomku sekundy.
doubleble, ťažko popísať, keď sa to stane v zlomku sekundy.
Aj si dojazdil ten maraton ak sa to stalo niekde ku koncu ci to uz moc bolelo? Ale asi predsalen na ceste sa to este ako tak da ale v terene to musí boliet.