Som naozaj zvedavy na ceny, ghost sa dusuje ze pouzitie jedneho ramu zvysi kvalitu vyroby a efektivitu. Ja teda ocakavam ze aj ceny budu priaznivejsie . Ghost ma vzdy potesil bikom kompletne v XT vybave za dobru cenu (+-2500€ katalogovych na AL rame)
Viete mi povedat naco je dobrý ten 27,5 plus? Ci len marketing
Pri 27,5+ bola prezentovana aj jedna dobra a mne velmi sympaticka myslienka, snad to vyrobcovia nedoj..u : Do ramu das kolesa 27,5+ alebo 29. (vhodne napr. na zimu ak niekto nechce uplny fatbike).
Napr. author patriot ma pre 2016 aj model 27,5+ . (29 nikdy nevyrobili, aj ked v povodnych planoch bol Patriot 29). Ak sa tam tie 29 kolesa naozaj vlezu , tak je to pekny trail bike.
Takéto niečo by zaujímalo aj mňa. Niekde som čítal, že do 29" rámu sa dajú vložiť 27.5+ kolesá. Vonkajší priemer by mal byť zhruba rovnaký, otázka je, aký typ semifat kolies by sa vpratal do rozmeru cca. 7-7,5cm?
Myslim si, ze vo vela pripadoch bude taketo "opacne" riesenie nemozne - limitovane sirkou vidlice a zadnej stavby. Vsak medzi 2,2" a 3" je papierovy rozdiel v sirke 2cm a to je dost.
Limitujuca bude sirka a nie vyska. IMHO viac ako 2.5" dozadu nedas a to asi vojde rovno aj 29" , nemusis davat zbytocne ine rafky.
Pri Cube AMS 29" bol uz Schwalbe Hans Dampf 2.35 29" (inak nadstandardne siroky plast) velmi natesno. Ak by si mal o ne zaujem posli SS
to musel byť "konštruktér génius" kto na nových Ghostoch takto navrhol vedenie hadičky zadnej brzdy a bowdenu k prehadzovačke-ktovie či ho napadlo,že niekto na nich bude jazdiť aj v teréne,občas aj v blate alebo za dažďa
@Pali65
budem si pripadat ako captain obvious, ale pre orientacne info zadaj v googli do vyhladavania obrazkov nieco ako "wtb trailblazer width" (resp. lubovolnu pneu). Vzdy vyhodi par amaterskych obrazkov so sublerou. Isteze, treba kuknut aj na sprievodny koment na stranke - casto narazis aj na podrobnosti (sirka rafu, tlak a pod.)
to musel byť "konštruktér génius" kto na nových Ghostoch takto navrhol vedenie hadičky zadnej brzdy a bowdenu k prehadzovačke-ktovie či ho napadlo,že niekto na nich bude jazdiť aj v teréne,občas aj v blate alebo za dažďa
Co hadicku, ale ako tadial strmen brzdy prevlecie, ked kupi novu ?
Neprezivajte to tolko, vsak vela ramov ma v tych miestach koncovku pre bowden ak ma presmykac lanko odspodu = bordel ide priamo dnu.
Ak je ten bowden v celku (brzda asi v celku bude ), tak ziadny problem v tom nevidim. Mozno tam pridat nejake gumenne tesnenie a stiahnut plastovou zdrhovackou, aby bordel nesiel dnu do ramu.
Co hadicku, ale ako tadial strmen brzdy prevlecie, ked kupy novu ?
Neprezivajte to tolko, vsak vela ramov ma v tych miestach koncovku pre bowden ak ma presmykaclanko odspodu = bordel ide priamo dnu.
Ak je ten bowden v celku (brzda asi v celku bude ), tak ziadny problem v tom nevidim. Mozno tam pridat nejake gumenne tesnenie a stiahnut plastovou zdrhovackou, aby bordel nesiel dnu do ramu.
Bordel o rámu asi nepôjde, keďže v ráme s vnútorným vedením brzdových hadíc nie sú štandardné diery, ale ďalšie hadičky od jednej diery k druhej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.icloud.com/sharedalbum/sk-sk/#B035GNi8fGHVQLv
Je tam uz aj foto Al verzie :
Som naozaj zvedavy na ceny, ghost sa dusuje ze pouzitie jedneho ramu zvysi kvalitu vyroby a efektivitu. Ja teda ocakavam ze aj ceny budu priaznivejsie
A tu uz aj vsetky modely aj v dostupnych farbach v galerke
http://www.mountainbike-magazin.de/news/bikes-parts/eurobike-media-days-ghost-bringt-die-beliebten-amr-modellen-fuer-2016-neu-in-27-5.1383604.2.htm
Pri 27,5+ bola prezentovana aj jedna dobra a mne velmi sympaticka myslienka, snad to vyrobcovia nedoj..u : Do ramu das kolesa 27,5+ alebo 29. (vhodne napr. na zimu ak niekto nechce uplny fatbike).
Napr. author patriot ma pre 2016 aj model 27,5+ . (29 nikdy nevyrobili, aj ked v povodnych planoch bol Patriot 29). Ak sa tam tie 29 kolesa naozaj vlezu , tak je to pekny trail bike.
Pri Cube AMS 29" bol uz Schwalbe Hans Dampf 2.35 29" (inak nadstandardne siroky plast) velmi natesno. Ak by si mal o ne zaujem posli SS
budem si pripadat ako captain obvious, ale pre orientacne info zadaj v googli do vyhladavania obrazkov nieco ako "wtb trailblazer width" (resp. lubovolnu pneu). Vzdy vyhodi par amaterskych obrazkov so sublerou. Isteze, treba kuknut aj na sprievodny koment na stranke - casto narazis aj na podrobnosti (sirka rafu, tlak a pod.)
a ci skusil ten bowden a hadičku niekedy vymeniť
http://www.bikemag.com/wp-content/uploads/2015/07/2016-Specialized-Camber-31.jpg
Neprezivajte to tolko, vsak vela ramov ma v tych miestach koncovku pre bowden ak ma presmykac lanko odspodu = bordel ide priamo dnu.
Ak je ten bowden v celku (brzda asi v celku bude
Ak je ten bowden v celku (brzda asi v celku bude
Bordel o rámu asi nepôjde, keďže v ráme s vnútorným vedením brzdových hadíc nie sú štandardné diery, ale ďalšie hadičky od jednej diery k druhej.