Kategórie
Bike-techPripájam obrázok z minulého roka z Livigna, dúfam že sa Samko nenaštve.
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
-10% GT Pro Series Junior 20 detský bicykel, vivid transparent blue/white
449 €
-10%
MOC 499 €
Akcia -23% Troy Lee Designs Stage Knee Guard chrániče kolien, čierna
od 70,99 €
-23%
MOC 102 €
Výpredaj savings POC Joint VPD 2.0 chrániče kolien, Uranium Black
od 79,99 €
savings
MOC 144 €
Výpredaj -13% Alpinestars Impact Plasma Pro chrániče kolien, čierna/biela
96,99 €
-13%
MOC 115 €
hematom, resp. hrca nad nim nie a nie spuchnut, takze dnes mam za sebou punkciu a doporucenie 3-5 dni pozerat cez okno a nezatazovat
marina_militare: prajem skore uzdravenie
Ani nesranduj, vo vojne zlomený členok sa považuje za škrabanec.
ale ja by som na to odvahu teda urcite nemal. ste statocni, tak snad sa vsetci co najskor uzdravte.
Clovek sa nenaloguje par dni a potom sa docita v tomto vlakne nie velmi potesujuce spravy...
Davajte na seba pozor, ludia! Sice sa praje skore uzdravenie, ale prave kvalitne uzdravenie chce cas.
Marina, to bude minimalne na mesiac, len ked ti daju dole sadru, nezacni hned zatazovat naplno. Kvalitna rehabka a od septembra esta to moze byt na bike...
Take care!
Clovek sa nenaloguje par dni a potom sa docita v tomto vlakne nie velmi potesujuce spravy...
Davajte na seba pozor, ludia! Sice sa praje skore uzdravenie, ale prave kvalitne uzdravenie chce cas.
Marina, to bude minimalne na mesiac, len ked ti daju dole sadru, nezacni hned zatazovat naplno. Kvalitna rehabka a od septembra esta to moze byt na bike...
Take care!
dik. jasne ze si dam bacha. nemam uz 20, hoji sa to uz zial pomalsie. rehab bude, otazka je ci mi to nieco da. poznam vela ludi co si dost stazovali., vraj viac im dalo jemne tlacenie do pedalov, infra sauna a pod. ved uvidime. toto je moja prva zlomenina, sam neviem co mozem ocakavat. snad na jesen budem moct ist aspon na kavu na BK...
https://www.facebook.com/RideUKBMX/videos/10153443546739618/