Kategórie
Bike-techPripájam obrázok z minulého roka z Livigna, dúfam že sa Samko nenaštve.
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
-10% GT Pro Series Junior 20 detský bicykel, vivid transparent blue/white
449 €
-10%
MOC 499 €
-15% Oakley Drop In D30 Knee GRD chrániče kolien, blackout
od 55,99 €
-15%
MOC 94,99 €
Výpredaj savings Oakley All Mountain D3O Knee GRD chrániče kolien, blackout
od 59,99 €
savings
MOC 99,99 €
Budem potrebovať novú prilbu.
A taktiež to dnes odniesli Oakley enduro vystužené trojvrstvé gate
Ja mam lisaj na nohe, pleci a trochu na ksichte. A niekde som tam (alebo dole pri stupavskom maratone) stratil Tifosi okuliare s bielymi sklami... asi najvacsia skoda z dnesneho 65km vyjazdu
Ja mam lisaj na nohe, pleci a trochu na ksichte. A niekde som tam (alebo dole pri stupavskom maratone) stratil Tifosi okuliare s bielymi sklami... asi najvacsia skoda z dnesneho 65km vyjazdu
a nebolo to v v spodnej casti pod kamenolomom uz asi 100m od konca trailu je taka jedna klopenka o 180stup ma urobene klopenie ale je to sami prach a hned za nou je mensi skok ale aj moznostou obist?
Ale bolo to vyssie, obycajna zakruta, isiel som asi moc rychlo a uletelo mi koleso. Ten smyklavy prach som si asi musel vyskusat na vlastnej kozi
Inak tieto "tresty" sú na sťažnosť, ja z rozprávania personálu nemenovaného interného oddelenia viem, že (OK, bolo to pred 30 rokmi) tam mali 2 žalúdočné sondy - jednu "špeciálne" na alkoholikov, a teraz sa podržte, samovrahov. Čiže, ak ste mali sveta plné táčky a skúsili ste sa odpraviť a mali ste tú smolu, že nejaký idiot vás našiel a "zachránil", tak ste ešte z "pomsty" od personálu (kto im dal na to akékoľvek právo?) absolvovali výplach žalúdka sondou, ktorej sa o predpisovom vyčistení iba snívalo...
Samozrejme, ani u tých alkáčov to nie je a nikdy nebolo OK. Mňa len fascinuje zmýšľanie toho personálu, že takéto "rules of engangement" splodil. By som to dal do radu zbičovať a poslal do bane.
sak tyzden dovolenky na madaroch mam za sebou a zajtra smer Croatia........
inak, ta story ma cca 8 rokov
ja som to bral s humorom ze mi nedali umrtvenie.... nakoniec, zasluzil by som si kopanec do riti vtedy:-D
inak ty si zil dlho v zahranici?