Dlha horna ramovka, kratsi predstavec, kratsia sedlova predsa nie je nic nove, Genesis geometria od Garyho, 15 rokov stara vec
aj ano aj nie. genesis nepracoval s uhlami ake su dnes. ale principialne je to rovnake. a ono to dokonca dava aj zmysel ked sa nad tym zamyslis. genesis bola prevratna vec.
Tak ma v sebe trochu rozpustenej kyseliny fluorovodikovej. Trosku s vyssou koncentraciou ju pouzivaju na cistenie. Napokon, clovek ma v zaludku permanentne 2% roztok kyseliny solnej (chlorovodikovej) a robi mu to dobre
Ramon bude vediet asi najlepsie co je na tej cole pravdy. mne zial chuti. zdrave to asi nebude.
Hm ani to by nepomohlo. Viem ako sa chovala ked som chcel pred 3 mesiacmi kupit Cannyon za1900 €. Ze uz mi uplne hrabe s tych bikov. Jo, keby ze predam vsetky co mam hmm. Ale cestaku sa nevzdam. Aspon zatial.
U mna to zacalo zaciatkom roka speslom za 800 eurokorun, potom som zbadal nerva 6.0 a skoncil som u spectralu. Ale vysvetlit zene, ze ten bike ozaj potrebujem a ze nieee to nie je profesionalny a ze naco mi to bude tak to vam poviem to dalo zabrat inak tiez som to skusal zaokruhlit na polovicu len som akosi raz zabudol zmazat historiu v prehliadaci :D
vyhoda home ofisu - kurier moze prist hocikedy a dokazy su hned znicene
...ale uz to zena ani neriesi, vie ze si kazdu chvilu nieco objednavam a radsej sa uz ani na nic nepyta
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj ano aj nie. genesis nepracoval s uhlami ake su dnes. ale principialne je to rovnake. a ono to dokonca dava aj zmysel ked sa nad tym zamyslis. genesis bola prevratna vec.
Ramon bude vediet asi najlepsie co je na tej cole pravdy. mne zial chuti. zdrave to asi nebude.
ale uz by to chcelo nejaky bajk ...
Ty este doma nezaokruhlujes ceny na polovicu ?
dobre sa učiš.. ešte občas ubrať jednu nulu
este sa vzdy potesi novym veciam, cmucha vsetko zvedavo a najradsej ma skatule od kurierov
...ale uz to zena ani neriesi, vie ze si kazdu chvilu nieco objednavam a radsej sa uz ani na nic nepyta
Inač s tou cicou nie je špatny napad len neviem co by na to povedala ta s ktorou som 32 rokov