Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
Výpredaj -24% Pinarello Dogma F Dura-Ace Di2 VISION METRON 45 SL DB bicykel, svetlomodrá/čierna
11 299 €
-24%
MOC 14 799 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Akcia -30% TRELOCK ZR 310 prídavné lanko k rámovému zámku, 10 mm
od 13,99 €
-30%
MOC 24,99 €
ja zas pracujem v eurovei a tu sme s vlastnikmi budov riesili to iste. Do vytahu bajk nemoze, lebo vraj nici zrkadla a spini ho, tak vonku na parkovisku spravili taku plechovu budu, kde si vraj bajk mozeme bezpecne uzamknut. Istee
boli sme na pivnom festivale v Budmericiach...... vedel som ze mozno nebudem moct mat bajk stale pri sebe a cyklo zamok som ziadny nemam.... tak reku zoberiem aspon klasiku .... bajk som odstavil tak ze som nanho videl (mal som ho asi 10m od seba ale pre istotu som na kotuc zavesil toto tazitko..... s bajkom by mi nikto neodisiel bez toho aby presiel okolo mna takze pohoda...... a ked sme isli domov, zamok sa zasekol
PS: ludia videli co tam bantujem ale nikomu to neprislo podozrive ze odchadzam z akcie s bajkom v ruke a s prednym kolom v druhej
najsmutnejsie je, ze ak by som chel pouzit schodisko, zapnem alarm. Co je chore a nechapem, preco nemozes pozivat schody ako alternativu k vytahu...
zadny kotuc sa s tym da zamknut tak, ze zadne koleso nevyberes z ramu
zatial sa nezasekol ani raz ...
https://www.facebook.com/KimboSliceFights/videos/819989634784298/
Zolodej!!
Ak niekto spozna chlapika na fotke, prosim ozvite sa bud mne alebo volajte priamo 158. Jedno z jeho zalub je aj kradez bicyklov. Prosm o zdielanie. Dakujem! Za posledne 2 tyzdne biky v hodnote 5000+ Eur
V BB, pred vedeckou knižnicou akurát mestský riešili papuču, tak som sa nebál
To je výzva?